Napisano 6 Marzec 200916 l kliment woroszyłow skończ model, potem textury, zrób rig dodaj scene i film nakręć jak np dom rozwala a wszystko w takiej jakości jak model, wtedy to by zrobiło na mnie wrażenie bo teraz to nudy ;P
Napisano 7 Marzec 200916 l Amen... Już nawet gwiazdek nie mogę dodać. :( Zapalam za to świeczki na ołtarzyku...
Napisano 7 Marzec 200916 l Jak dla mnie to już się nadaje do conajmniej srebrnej galerii... Mistrzowska robota!
Napisano 7 Marzec 200916 l Dobra dobra kliment, przestan pokazywac fotki referencyjne tylko zacznij go modelowac a tak na serio - miazga zazdorszcze Ci tych 8gb ramu, bo chetnie bym skonczyl moj truck, ktory osiagnal zbyt duza liczbe vertexow..i na tym sie skonczylo:(
Napisano 7 Marzec 200916 l Autor Jeszcze trochę zostało, a co, nie możesz się doczekać Johnzi? :P W każdym razie na pewno mniej niż samochodów ;)
Napisano 7 Marzec 200916 l Fajne to coś, ma swój urok. Przydałoby się jakby takie coś przejechało przez moją wioskę i parę domów zniszczyło.
Napisano 7 Marzec 200916 l Też bym tak mógł, gdyby mi się chciało. Tylko mi się nie chce. A tak poważnie to każdy by tak potrafił.........Pięknie Ci to idzie.
Napisano 7 Marzec 200916 l Klimek, najłatwiejsza część za tobą. Tera UV i tektury. Jak tego nie skończysz, to sam będziesz płacił składki za wszystkich :) (kiedy te 2K? ). I tym razem zrób kopię bezpieczeństwa, bo drugi raz nikt w to samo nie uwierzy :P
Napisano 7 Marzec 200916 l Autor MRYS - Jeszcze tylko ciut uchwytów na błotnikach i bedzie finał modelowania. Kopia bezpieczenstwa jest aktualizowana automatycznie po tym jak drogą kupna nabyłem dysk zewnetrzny 320 GB z programikiem do autobackup'u :) Jak widzisz zmądrzałem! a ty ani na jote nie zrobiłes sie mniej złośliwy tetryku! :)
Napisano 7 Marzec 200916 l Kopia bezpieczenstwa jest aktualizowana automatycznie po tym jak drogą kupna nabyłem dysk zewnetrzny 320 GB z programikiem do autobackup'u :) Chwalipięta :P Ale model, trzeba przyznać, świetny.
Napisano 9 Marzec 200916 l Autor Nie żebym sie chwalił, ale tego sie nie spodziewałem ;DD :DD Wyjaśniam: pierwszy front nie odsyłał do topiku tylko generował błąd, to naprawili ;) Edytowane 9 Marzec 200916 l przez kliment woroszyłow
Napisano 9 Marzec 200916 l Napisał kliment woroszyłow Kopia bezpieczenstwa jest aktualizowana automatycznie po tym jak drogą kupna nabyłem dysk zewnetrzny 320 GB z programikiem do autobackup'u :) Chwalipięta :P Nie żebym sie chwalił, ale tego sie nie spodziewałem ;DD :DD Ojj Panie Kliment ... ;) Wracając do projektu to będzie się czym chwalić jak zrobisz ładny renderek bo już chyba nawet bakterie na marsie wiedzą, że umiesz modelować ;) PS: Ładny renderek to scenke miałem na myśli, zeby nie było ;)
Napisano 9 Marzec 200916 l E..Eee.... *bioshock* *leży* Nie wiem co powiedzieć, bo czuję się jak facet który stracił wiarę w swoje męstwo ._. To po prostu.... Nie do opisania... Bić pokłony niewierni! x]
Napisano 9 Marzec 200916 l ten ten mil-art.com to takie cg-cars, tylko ze z czolgami? jak tak to gratuluje;d
Napisano 9 Marzec 200916 l No szefie ,jedziesz z tą scenką :) padawan dostał fronta to mistrz też musi ;))
Napisano 9 Marzec 200916 l zdradzisz co 8gb ramu mysli o tym modelu? bo przymierzam sie do zakupu 2 kolejnych kosci i zastanawiam sie co komp wtedy powie na ponad 1,5 mln vertexow
Napisano 9 Marzec 200916 l Autor 8GB ramu póki co myśli sobie.. phi..;) ale jak dojdą textury 4000 x 4000 to może powiedzieć.. kurde kurde..zajeło mi 6 giga! ;)
Napisano 10 Marzec 200916 l M4rcus pal ci max na renderze czy na modeligu ? Ja tarmosze 10+ mil poly scenki z 10/20 4x4k mapkami z A2 rozdzielczością wiec jak render to musisz maxa porządnie ustawić ;) i woho renderowac :) mysle ze przy 4gb ramie tez dasz rade :)
Napisano 10 Marzec 200916 l To jakby uklęknąć przed Sykstyną... Gratuluję ukończenia :) Spróbuję jeszcze dać 5*... Nie da się, ale pamiętaj że ode mnie to już 15* ;) Pozdrawiam
Napisano 10 Marzec 200916 l Kliment, bomba!! dałbyś radę sobie zoptymalizować model tego czołga jak będziesz chciał na jakąś scene dac? :)
Napisano 11 Marzec 200916 l Przerażasz mnie każdym kolejnym postem - Optymalizacja u Ciebie polega na zerwaniu gąsienic i schowaniu detalu w wodzie??
Napisano 11 Marzec 200916 l Autor hehe, ktos wyzej pisał czy dam rade go zoptymalizowac do scenki to tez własnie to czynię ;) optymalizacja w tym wypadku to jeszcze kilka innych rzeczy ;)
Napisano 11 Marzec 200916 l hehe namodelowal sie tak ladnie i teraz go rozbiera do sceny :p caly nasz Kliment ! Bedzie super juz to widze :) Pozdro !
Napisano 11 Marzec 200916 l Ładnie..to podłoże to chyba tak chwilowo, bo widać że to extrudowany spline.
Napisano 11 Marzec 200916 l Autor Zmiana koncepcji, wieżyczka wróciła na swoje miejsce, tak juz zostanie. reszta czyli brud i zadrapania juz texturką..jednak nie bede tego modelował ;P Edytowane 11 Marzec 200916 l przez kliment woroszyłow
Napisano 11 Marzec 200916 l hahah to sie mi podoba :) Wymodelowac zeby zniszczyc ;p nie no miazdzysz!!
Napisano 11 Marzec 200916 l Autor Niszczę na duplikacie modelu więc wersja jak z fabryki zostaje, nie martwcie się :)