stehn-fahn Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Dokladnie, buractwo co wyzej sra niz dupe ma trzeba tepic. Nie znoszę kolesi, którzy na swoim profilu nie zamiescili zadnej pracy jada po kims, kto cos zrobil. Jezeli czyjas wiedza na temat grafiki 3d ogranicza sie do znajomosci rozmiarow czesci samochodowych, to jest to zenada. Pozdrawiam Pit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 A co konkretnie zamierzasz zrobic w ramach tępienia buractwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Ja polecam zacząć od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Ja polecam zacząć od siebie. Popieram. Jak ktos chce wrzucać prace i jechać dalej bez komentarzy co mozna by zrobić lepiej to polecam znany wszystkim dig*rt... Tam cie pochwalą i moze napiszą nawet komentarz w stylu: "Świetne, zapraszam do mojej galerii -> link:)" Tutaj jest max3d.pl... tu ludzie chcą sie rozwijać Pit17 a nie chwalić patrzcie jaki jestem kozak. Jak kto chce tępić buractwo to niech wraca na wieś. A "niby" problem bierze sie stąd że co niektorzy w krytyce widzą wjazd na kogos, potem wyzywają tą osobe która radzi co jest nie tak, potem ta osoba sie odwdziecza i tak bez końca.... Nie chcesz słuchać krytyki dig*rt zaprasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Grzesiu Ty mnie chyba nie rozumiesz:) Krytyka jest potrzebna jak najbardziej, dzialam w branzy reklamowej juz dosc dlugo, takze wiem jak dziala system. Forum jest po to, aby dawac sluszne uwagi, a na tym forum tego czasami brakuje. Ludzie, ktorzy sie nie znaja nie widza prawdziwych bledow to szukaja gdzie indziej, np czy to lusterko jest faktycznie z tego samochodu, czy tekstura na kolach jest identyczna jak w oryginale? Przeciez to sa bzdurne rzeczy, liczy sie efekt koncowy, prawdziwego odbiorce pracy wala takie aspekty. Powodzenia w renderowaniu aut:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Śmietnik i offtop w wątku... buraki:) Bardzo ładne prace. Ogólna prezentacja i kolorki nie trafiają w mój gust ale zdecydowanie mogą się podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 swietne post-pro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2011 Cze Szczeliwego nowego roku bla bla bla.... Up Ibiza :) Ciao/Dzieki za komenty o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 ibiza super wyszła. jedyny szczegół to ze od tamtego reflektora z tyłu cien od samochodu powinien być dłuższy ale to chyba nie psuje ogólnego wrazenia. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Jak dla mnie Seat ma zbyt mały kontrast w stosunku do tła. Pobaw się levelsami może trochę, a tak to 'zupagut':) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 Mercu + Audi - bardzo fajny render. Reszta nie podoba mi się. Co do modeli nie wypowiem się bo się nie znam, ale dla mnie są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2011 Yo Dziekowac ca comenty Update w 1poscie, honda doszla... Btw wie ktos czemu nie moge zmienic nazwy tematu ? Dzieki, pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 bardzo fajna ta honda, ostatni renderek super te światełka, na drugim rendzie przy tylnym nadkolu widać dziwny cień jakby wgniotek czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 No, ostatnia honda chyba najlepsza, ferrari też niczego sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 Hej dzieks, update w 1szym posice, Honda i BMW.... A dalej z drugiej strony czemu nie moge zmienic watku nazwy? :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 D4D4L: Naprawdę, bardzo ładne rendery! Opowiesz coś o studiu pod Honde? Szalenie mi się podoba, szczególnie refleksy na lakierze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Hejo :) większość bardziej artystyczna niż komercyjna, tak miało być? miejmy nadzieję, że i komercyjne rendery wyjdą ci z większym powodzeniem :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Dunus, a mozesz powiedziec jakimi kryteriami sie kierowales?? Gdzie lezy granica miedzy artyzmem i komercja? Wydaje mi sie juz to tak zatarte, nie rozsadnym troche jest tak generalizowac te pracki. Moim zdaniem sa to ********* rendery, wlasnie takie jakie by moglo chciec wielu klientow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Zgadzam się SereCk, nie każdy potrzebuje zdjęcia auta zrobionego w 3D:). Dobry upload BMW mi się najbardziej podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk2 Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Dokładnie. Nikt nie powiedział, że zawsze ma być fotoreal. Podoba mi się twój styl, każdy coraz to nowszy render jest lepszy. BMW i czerwony Aston mi się najbardziej podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 ostatni redner wyszedł super, te kolory to prawdziwa uczta dla oczu, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaaad Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Hmmm... No prace mają trochę nierówny poziom, niektóre nie podobają mi się (Ferrari California), a inne bombka - mam na myśli X6 i Ibizę, chociaż w tym ostatnim przypadku średnio mi się podoba błyszcząca atrapka na ścianie :-) Tak czy siak, widać, że prace coraz lepsze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Siema Upload w 1szym poscie. Berger - Studio honda... humh, pare spotów nad samochode, pare z prawej/lewej I za kamera swiatlo zeby bok oswietlic... Dzieki reszcie za komenty :) Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Te bmw jest sliczne te swiatla :) i reflektor :) zupelnie inne podejscie do autek, ale w 100% trafione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Ciekawe te rendery, ale i same modele bardzo dobrze wyglądają. Jaką techniką je robiłeś? poly, nurbs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 ostatnie zbliżenie na lampę super. Widok X6 jednak mi średnio odpowiada, ale to tylko i wyłącznie przez to, że kamera strasznie zniekształca samochód. plastycznie bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 Fantastyczne rendery Darek! Najlepsze IMO Ferrari, Honda CR-V i Bm-a. Ten render z miniaturki-!!! WOW!!! 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 3 Luty 2011 Autor Share Napisano 3 Luty 2011 Siema Dzieki za komenty Update 1szy post Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 no to ostatnie bmw wymiata imo;) wiecej takich renderkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 3 Luty 2011 Autor Share Napisano 3 Luty 2011 yo Ze wam chce sie czytac te strony spamu i wojny ;O lol ^^ Dzieks stachu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 Jestem prawie pewien że ibiza, honda i bmw to modele evermotion hd cars. Jest kilka szczegółów które są identyczne. O takich rzeczach powinno się pisać. Jeżeli jestem w błędzie to mnie popraw i pokaż siatki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 Kub@ powinien zostać detektywem a nie grafikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 Daro wymodelował byś coś sam leniu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 Daro wymodelował byś coś sam leniu:P Nie mam czasu :P Wole kupic/dostac albo ciebie pogonic do modelowania xd Odkopales chevy ? :D ///////////////// Yo Update 1szy post Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Przy założeniu, że część modeli jednak nie jest Twojego autorstwa, przy czym nigdzie o tym nie wspominasz, to całość mocno przez ten fakt traci i już tak oka nie cieszy niestety. Szkoda. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) Przy założeniu, że część modeli jednak nie jest Twojego autorstwa, przy czym nigdzie o tym nie wspominasz, to całość mocno przez ten fakt traci i już tak oka nie cieszy niestety. Szkoda. Pozdr Dlatego w pierwszym watku pisze zeby nie komentowac modelów... ... chociarz to juz rok temu pisalem... moze powinienem dopisac notke o.O tak z czcionka 40... Edytowane 5 Luty 2011 przez D4D4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Pomiędzy "modele nie są moje" a "proszę nie oceniać modelowania" jest jednak dosyć radykalna różnica. Powinieneś dopisać notkę skąd są modele, zwykła czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Dlatego w pierwszym watku pisze zeby nie komentowac modelów... dzizesss :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 ... chociarz to juz rok temu pisalem... ...krajst:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 wszystko co ma cudze modele i flary ma u mnie zawsze fajf stars. dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) wszystko co ma cudze modele i flary ma u mnie zawsze fajf stars. dobra robota. Aston jest muj :P kliment woroszyłow & mrys 5 lat w PL nie bylem & dysleksja wiec wiecie :P wolno mi ^^ Edytowane 5 Luty 2011 przez D4D4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOKER Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Aston jest muj :P a moja beemka i honda:)ale render hondy bardzo mi sie podoba mimo ze auto jest srednie oczywiscie chodzi o design:)a modele mozecie oceniac mi to nie przeszkadza::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Aston jest muj :P a moja beemka i honda:)ale render hondy bardzo mi sie podoba mimo ze auto jest srednie oczywiscie chodzi o design:)a modele mozecie oceniac mi to nie przeszkadza::) Hehe no nie jest takie zle :P z malymi poprawkami swiatel daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 wybaczcie offtop ale weź sobie przy okazji ściągnij jakiś plugin do firefoxa/chroma/opery który zaznacza błędy w polskim języku, (zakładam, że używasz angielskich, bo w polskich jest to już automatycznie wgrane). Może powiesz, że to złośliwe czepialstwo ale IMO pisanie "MUJ", to już jest totalny brak szacunku :/ a żeby nie było takiego OT'u, to z chęcią czekam na następne rendery i pisz, czyjego są autorstwa te modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) Dlatego w pierwszym watku pisze zeby nie komentowac modelów... dzizesss :D nie do konca;) mogło mu chodzić o meskich modelów xD słownik:"model (człowiek), tego modela; ci modele, tych modeli rzad. modelów, tym modelom " Ostatnia x szóstka przez brak hardboxów wygłada jak półmat. a Ta boazeria wyszła bardzo tandetnie(oświetlenie spotem wyglada jakby nie było zadnego GI tak defaultowo) Edytowane 5 Luty 2011 przez GrześDuro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi