Levus Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 (edytowane) Cześć! Powalczę zatem pod patronatem Leonarda da Vinci:cool: OPIS: "Mistrz Leo cierpliwie kończy pracę nad miniaturową wersją jednej ze swoich machin" Na razie tyle, powodzenia wszystkim zawodnikom życzę! Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Powodzenia, wrzuć jakieś koncepty, strasznie ciekawy temat wybrałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Cholera mi tez pierwszy do glowy Leon przyszedl :D bede musial cos innego wymyslic hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 To jest pierwsze co przychodzi do głowy pod hasłem "niezrealizowane maszyny", było pewne, że ktoś wybierze właśnie Vinci'ego - cieszę się, że to akurat Ty, bo będzie na co popatrzeć. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 chodzi o Leo Beenhakkera i o jego niezrealizowaną ideę Polski, jako potęgi footballu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 fajny temat. Sam myślałem nad da Vincim ale wiedziałem że ktoś to zrobi lepiej ode mnie. Powodzenia życzę i dołączam się do prośby Tweetiego o koncepty, bo też chciałbym wiedzieć którą machinę wybieżesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 chodzi o Leo Beenhakkera i o jego niezrealizowaną ideę Polski, jako potęgi footballu? Chciałbym żeby ktoś podchwycił ten temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Jak znam prace levusa to będzie bardzo klimatycznie ale to chyba nie będzie jedyna praca z da Vincim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Na pewno będzie świetnie. Powodzenia, no i życzę zakończenia bardziej udanego niż ostatnio ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Ja tylko wpadłem życzyć powodzenia. No to życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Też pomyślałem o Leo, ale to nie moje klimaty wiec zrezygnowałem. Życzę powodzenia, nie mogę się doczekać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Dzięki za aprobatę:) Zacznę coś robić pewnie dopiero grubo po Świętach... breja: Tak, też mam nadzieję, że pójdzie lepiej niż ostatnio;) Leo wystąpi w roli modelarza-hobbysty, a maszynkę wybrałem tę (być może ją nieco zmodyfikuję): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Wiedziałem że ktoś się skusi na ortokopter Leonarda :D Jeszcze raz powodzenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Yo! Zaczątki takie, scenkę planuję mniej więcej jak na tym koncepcie, jeszcze nie do końca wiem co się tam będzie działo, ale mam parę rozwiązań w zanadrzu. Siateczki dorzucę następnym razem. Wiele wnoszące komentarze mile widziane, zapraszam:D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Więcej kadru!!! Wiem, że rządzisz w facjatach, ale to scenka ma być z wynalazkiem w roli głównej, a nie portret. A w ogóle nigdy nie wyobrażałem sobie Leonarda takiego zasuszonego, raczej coś w stylu Gandalfa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 hehe, ryjek, taki jak no,,,, hehehe jak w morde strzelil. PKP: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 niezły dyniak ;) ucho za mało zasuszone :D ale rozumiem, że poza twarzoczaszką jest jeszcze in progress :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Twarzyczka świetna, cały Leo, tylko widziałbym go z lekkim uśmieszkiem i oczami jak jak kot ze Shreka... 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Dzięki za komenty! mkeruj -> hehe, ja cały czas zamiast Leo widzę Gandalfa:D A o kadrze będę myślał jeszcze, racja, ale z pewnością będzie dość duszny, bo raz, że nie będe miał kiedy dziergać wielu elementów i wolę mieć mniej, ale lepiej dopieszczone, a dwa, że lubię takie:D Postaram się wyeksponować temat bitwy;) Z buźką jeszcze walczę (i uśmieszek będzie) a tymczasem a propos kadru i base w zbrushu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Jest bardzo dobrze, pierwszy kadr mi się podoba. Z niecierpliwością czekam na następne upy. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 A nie lepiej bardziej z profilu ? Bo tak trochę trudno będzie oczy ustawić tak żeby faktycznie patrzył na obiekt a nie przed albo za niego (chyba że Tobie przychodzi to łatwiej, ja zawsze mam z tym problemy). Burżuj... z Z-brushem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 No bo trzeba nieco oszukać i zrobić zeza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Rączki sprawiają wrażenie zbyt krótkich. Co do kadru przesunęłabym głowę jeszcze bardziej w lewo, łokieć można trochę obciąć, ewentualnie obróć kamerę żeby pokazać odrobinę bardziej od boku. Model bardzo ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Levu lipa !!.. rolki na nogi laska pod pache i na pole:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 i na pole:D a zaorałeś już?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Ja za Anią, chociaż ten pierwszy z nowych kadrów też może być.;) Model fajny...ale będziesz go jeszcze picował prawda?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 I jak tu z Wami rywalizować ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 No i masz.. mi właśnie drugi z tych kadrów bardziej wchodzi:D No zobaczymy jeszcze. Aniu, RaVirr, dzięki za uwagi:) Głowę jeszcze pomęczę oczywiście. Nvidia, nie przesadzaj:) Wiele nie ulepiłem, ale coś tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 powoli zaczyna nabierac to wygladu. powoli: ] ale wyglada fajnie: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Z tego co zauważyłem, masz trochę więcej czasu na rozpęd:D Dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 A mi bardziej odpowiadał pierwszy kadr, ten z #14 posta. W tych ostatnich jest za dużo przestrzeni, tamten był taki ciasny i duszny, jak pracownia naukowca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 dokladnie, ciasny kadr jak najbardzije pasuje, pozostan przy pierwszym, czesto tak przeciez bywa ze pierwszy pomysl jest najlepszy i nie ma co isc w zaparte. obcial bym go troszke z dolu bo rece zajmuja za duzo miejsca, i pokombinowal troche z mina , zeby wyrazala radosc, a nie melancholie bo nie pasuje. pracka kojazy mie sie troche z ostatnim zwycięzcą cg challenge i w tym samym kierunku bym poszedl pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 A te włosy tak zostaną, czy tylko podgląd? bo jednak bym próbowałą zrobić "prawdziwe", albo przynajmniej warstwami planów z opacity, bo teraz niebardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi