Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 518,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dziś przetestowałem GTA IV.

E K S T R A.

Nawet są polscy przechodnie (spotkałem takową prostytutkę) :D

Napisano

No właśnie już się nie mogę doczekać :) W maju ojciec leci do stanów i przywozi ps3 i gta IV :D

Napisano

Ciekawostka mala, kilka dni temu wyciekło (wątpliwy przypadek) demo Stalkera clear sky z targów e3 w 2k7 roku. Można je znaleźć w sieci :)

Napisano

Trackmania Nations Forever -> Mialem zagrac jeden wyscig... a skonczylem pozno w nocy ;p polecam ;)

Napisano
Tul - dobra gra.

A tutaj level absolutnie n i e d o p r z e j s c i a.

screen5ic4.th.jpg

level prosty i przyjemny :) 30 lvl to juz kwestia przypadku czy go sie przejdzie czy nie :)

Napisano

Ja diablo 2 odpalilem :D Cud miod i orzeszki. Ide rzezać potworki :D

Napisano

Knysha - o tak, DupaDupaWyWiara jest świetną gierką ;)

chveti - Właśnie dla tego tytułu warto sobie sprawić konsolę...

Sam osobiście dawno nie ruszałem żadnej gierki, ale ściągnąłem Codemasters Racedriver GRID i murze przyznać... Wszystkie NFS'y mogą się schować! Gra M I Ó D!

Prześle screena z Drifta, bo o to głównie w tej grze chodzi.

w Demie robię już niecałe 2 tyś. w Drifcie, kto mnie pobije? :)

Edit:

Jak mówiłem tak robię, prosze:

gridnk3.jpg

Dodatkowo wersja po PS:

gridfalcomcopybc6.jpg

Edytowane przez naeq

Napisano

ja ostatnio pykam w NAJtrudniejsza gre jaka kiedykolwiek powstala :D

I Wanna Be The Guy

wtfiwtg.jpg

gra poprostu nie do przejscia, i nie dla ludzi o slabych nerwach :P

Do pobrania np. stad (troche wazy)

Napisano

Ja proponuje zagrac w taką gierkę www wystarczy zgnieciony papierek, flamaster do zaprojektowani stroju i HEY-a :)

Napisano

skonczyłem własnie burnout paradise - troche mi zeszło - strasznie długa scigałka, rozwałka co nie miara...

Napisano

Racedriver GRID - Demko - 9,490,000 Ptk. w Drifcie, czy ktoś ośmieli się mnie pobić? :)

falcomscoreva3.jpg

Komputer na poziomie "Extreme" robi 1,500,000 ptk :D

Edit:

Proszę, oto filmik z Rekordu, 12 mil. Ptk:

12kye1.jpg

NJoy :)

Edytowane przez naeq

Napisano

Racedriver GRID - imo najlepsza grafika wszech czasów;) jeszcze jestem w szoku.

Powtórka z wyścigu to jak oglądanie dobrego filmu... eh:D Musze sie uspokoić:P

EDIT: Wie ktoś może jakim sposobem mozna se pojeździć na padzie? nigdzie nie moge go włączyć.

Edytowane przez FF

Napisano

GRID - grafika nie dość, że imo lepsza od tej z crysisa, to jeszcze wymagania ma mniejsze :)

Co do driftu... e... da się driftować na klawiaturze i z wyłączonymi wszystkimi "wspomagaczami"? Normalnie nie da się auta utrzymać, żeby się nie obróciło o 360 stopni... wogóle nie da się driftować :( Tylko ja tak mam? :P

Napisano

Zainstalowałem sobei dzisiaj tego drifta, mój rekord w dricie to narazie 1,256 miliona, może poźniej spróbuje jeszcze. Gra bardzo fajna :)

Napisano

Wrr... jak wy to robicie? :( Mój rekord to narazie 120k :P Jeździcie ze wspomagaczami/asystentami? :D

Napisano

ja już jakoś sobie radze bez wspomagaczy, jedyne co mam załączone to chyba assysta.

Napisano

Ja ostatnia diablo2 sobie zainstalowałem BattleNecik ogólnie d2 rządzi znów :)

Napisano

Hm od kilku dni gram sobie w demko GRID i powiem że kawał solidnej gry z tego będzie :)

PS w drifcie na razie 2,800,000

Napisano

Lord of the rings online. Sciagnalem przedwczoraj triala + key 14 dni. Jedno słowo: MASAKRA:) Polecam!

Napisano

Nie jestem specjalnym fanem samochodowek, ale GRID mnie powalil na kolana. Graficznie i grywalnie cos niesamowitego. W zasadzie NFS Pro Street mozna wyrzucic do kibelka.

Napisano

Traitor -> do śmieci, kibel może się zapchać i oprócz nędznej gierki możesz mieć wszechobecny niemiły zapach ;)

Napisano

WoW: Wrath of the Lich King Alpha - tylko dla wybrancow, jak narazie swietnie sie prezentuje :)

Dracula Origin - przydowka z klimatem, dobre zagadki z ciekawa podpowiedzia, nie ma tutaj klikania w kazdy pixel, aby znalesc jakis przedmiot, wszystko ladnie pokazane, scenki przerenderowane + jakies poruszajace sie elementy (firanka, trawa) i bohater w 3d z cudownym londyjskim akcentem :P ... jak narazie 8/10 moge wystawic.

Sam & Max Sezon 1 [PL] - chyba najzabawniejsza przygodowka w jaka gralem, texty rozwalaja, boli troche ze na przejscie 1 epizoda poswiecam ok. 1-2h (no ale jakby liczyc caly sezon - 6 epizodow - jako jedna gra, to ujdzie..) 9/10

Edytowane przez Leleń

Napisano

Czy tylko ja mam problem z wygraniem jakiegokolwiek wyscigu w GRID? on jest cholernie trudny;/

Napisano

Grid pełna wersja - ile tomożna w demo grac... jak dla mnie wypas, świetna auta, ten BOSS :D

lambo :D

06052008181539lk1.jpg

Edytowane przez Ardeni

Napisano

Manhunt - Po kilku latach przerwy, postanowiłem wrócić do popularnej masakry gdy już jestem starszy a moja psychika jest w stanie więcej wytrzymać :D xD

Napisano

Metal Gear Solid 4 dla tej gry kupilem PS3 i nie zaluje...;) Idealne zakonczenie calej serii.

Napisano

o Matti, mam zamiar kupic, ale cos dziwny gameplay widzialem, snejk mial kombinezon niczym kameleon, gdzie nie podszedl zaraz "zjednoczyl" sie z otoczeniem :P

troche to komicznie wygladalo ;x

Napisano

Gameplay jest b.dobry jak dla mnie, Swietnie wywazona rozgrykwa miedzy skradanka a shoterem(jest tpp ala GOW i FPP) Grasz jak ci sie podoba. Kombinezon tez mi sie podobal. Ale wiesz na wiele rzeczy trzeba patrzec z przymruzeniem oka, w koncu to "skosnooka" gra ;) Ale ta fabula...poezja :]

Napisano

ja p óki co gram w demo devil may cry 4 .. swietna gierka polcam wysztkim czekam na pełna wersje.. ;]

Napisano

no tez pykam nonstop w to demo dmc4, sciagnalem sobie maly hack ktory wylacza czas i sobie zwiedzam okolice, szkoda ze tak malo potworow, nie ma co zarzynac :P

gra kopie zady!

Napisano

piąty albo szósty raz przeszedłem CoD 2, tym razem na dx9 :]

przepraszam... :]

Napisano

Skate online, polecam, jak ktos chce sie zmierzyc to nick juniory88 :]

Napisano

-hpx-: grzie grasz na tym battlenet? bo mi nie dziala

Napisano

O jaa... Dethkarz... Sie grało w to godzinami heheh... :) NIe ma to jak powrót do wspomnień... Gdzieś mi się chyba wala ta płyta to może ją odnajdę i odpalę ^^

Napisano

GRID - rzeczywiscie trudny. Po tych wszystkich NFSach bylem w szoku. "Tylko" 3 miejsce bez wspomagaczy a gram cale popoludnie na jednej trasie.

Napisano

Dethkarz faktycznie świetne było...ja ostatnio z czasu w Chaos League Sudden Death - taki football w fantasy realm :)

Napisano

GRID jest git, a tak nawiasem to podobno brak zabezpieczeń na multiplayer :D. Oprócz tego Splinter Cell Chaos Theory w trybie co-op :)

Napisano

Team Fortress 2 - w końcu sobie kupiłem:) Grafika wiadomo, miód. Rozgrywka też ale jeszcze sporo gry mnie czeka żeby powalczyć na poziome, trudne to to.

Kane & Lynch: Dead Men - IO Interactive nie robi złych gier, tak jest i tym razem. Ludzie się czepiają ale po prostu się nie znają:P Główna zaleta to fabuła i kreacje głównych bohaterów czego ostatnio w grach jak na lekarstwo. Rozgrywka bardzo przypomina tą z Freedom Fighters czyli jest super:)