Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 497,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dziś przetestowałem GTA IV.

E K S T R A.

Nawet są polscy przechodnie (spotkałem takową prostytutkę) :D

Napisano

No właśnie już się nie mogę doczekać :) W maju ojciec leci do stanów i przywozi ps3 i gta IV :D

Napisano

Ciekawostka mala, kilka dni temu wyciekło (wątpliwy przypadek) demo Stalkera clear sky z targów e3 w 2k7 roku. Można je znaleźć w sieci :)

Napisano

Trackmania Nations Forever -> Mialem zagrac jeden wyscig... a skonczylem pozno w nocy ;p polecam ;)

Napisano
Tul - dobra gra.

A tutaj level absolutnie n i e d o p r z e j s c i a.

screen5ic4.th.jpg

level prosty i przyjemny :) 30 lvl to juz kwestia przypadku czy go sie przejdzie czy nie :)

Napisano

Ja diablo 2 odpalilem :D Cud miod i orzeszki. Ide rzezać potworki :D

Napisano

Knysha - o tak, DupaDupaWyWiara jest świetną gierką ;)

chveti - Właśnie dla tego tytułu warto sobie sprawić konsolę...

Sam osobiście dawno nie ruszałem żadnej gierki, ale ściągnąłem Codemasters Racedriver GRID i murze przyznać... Wszystkie NFS'y mogą się schować! Gra M I Ó D!

Prześle screena z Drifta, bo o to głównie w tej grze chodzi.

w Demie robię już niecałe 2 tyś. w Drifcie, kto mnie pobije? :)

Edit:

Jak mówiłem tak robię, prosze:

gridnk3.jpg

Dodatkowo wersja po PS:

gridfalcomcopybc6.jpg

Edytowane przez naeq

Napisano

ja ostatnio pykam w NAJtrudniejsza gre jaka kiedykolwiek powstala :D

I Wanna Be The Guy

wtfiwtg.jpg

gra poprostu nie do przejscia, i nie dla ludzi o slabych nerwach :P

Do pobrania np. stad (troche wazy)

Napisano

Ja proponuje zagrac w taką gierkę www wystarczy zgnieciony papierek, flamaster do zaprojektowani stroju i HEY-a :)

Napisano

skonczyłem własnie burnout paradise - troche mi zeszło - strasznie długa scigałka, rozwałka co nie miara...

Napisano

Racedriver GRID - Demko - 9,490,000 Ptk. w Drifcie, czy ktoś ośmieli się mnie pobić? :)

falcomscoreva3.jpg

Komputer na poziomie "Extreme" robi 1,500,000 ptk :D

Edit:

Proszę, oto filmik z Rekordu, 12 mil. Ptk:

12kye1.jpg

NJoy :)

Edytowane przez naeq

Napisano

Racedriver GRID - imo najlepsza grafika wszech czasów;) jeszcze jestem w szoku.

Powtórka z wyścigu to jak oglądanie dobrego filmu... eh:D Musze sie uspokoić:P

EDIT: Wie ktoś może jakim sposobem mozna se pojeździć na padzie? nigdzie nie moge go włączyć.

Edytowane przez FF

Napisano

GRID - grafika nie dość, że imo lepsza od tej z crysisa, to jeszcze wymagania ma mniejsze :)

Co do driftu... e... da się driftować na klawiaturze i z wyłączonymi wszystkimi "wspomagaczami"? Normalnie nie da się auta utrzymać, żeby się nie obróciło o 360 stopni... wogóle nie da się driftować :( Tylko ja tak mam? :P

Napisano

Zainstalowałem sobei dzisiaj tego drifta, mój rekord w dricie to narazie 1,256 miliona, może poźniej spróbuje jeszcze. Gra bardzo fajna :)

Napisano

Wrr... jak wy to robicie? :( Mój rekord to narazie 120k :P Jeździcie ze wspomagaczami/asystentami? :D

Napisano

ja już jakoś sobie radze bez wspomagaczy, jedyne co mam załączone to chyba assysta.

Napisano

Ja ostatnia diablo2 sobie zainstalowałem BattleNecik ogólnie d2 rządzi znów :)

Napisano

Hm od kilku dni gram sobie w demko GRID i powiem że kawał solidnej gry z tego będzie :)

PS w drifcie na razie 2,800,000

Napisano

Lord of the rings online. Sciagnalem przedwczoraj triala + key 14 dni. Jedno słowo: MASAKRA:) Polecam!

Napisano

Nie jestem specjalnym fanem samochodowek, ale GRID mnie powalil na kolana. Graficznie i grywalnie cos niesamowitego. W zasadzie NFS Pro Street mozna wyrzucic do kibelka.

Napisano

Traitor -> do śmieci, kibel może się zapchać i oprócz nędznej gierki możesz mieć wszechobecny niemiły zapach ;)

Napisano

WoW: Wrath of the Lich King Alpha - tylko dla wybrancow, jak narazie swietnie sie prezentuje :)

Dracula Origin - przydowka z klimatem, dobre zagadki z ciekawa podpowiedzia, nie ma tutaj klikania w kazdy pixel, aby znalesc jakis przedmiot, wszystko ladnie pokazane, scenki przerenderowane + jakies poruszajace sie elementy (firanka, trawa) i bohater w 3d z cudownym londyjskim akcentem :P ... jak narazie 8/10 moge wystawic.

Sam & Max Sezon 1 [PL] - chyba najzabawniejsza przygodowka w jaka gralem, texty rozwalaja, boli troche ze na przejscie 1 epizoda poswiecam ok. 1-2h (no ale jakby liczyc caly sezon - 6 epizodow - jako jedna gra, to ujdzie..) 9/10

Edytowane przez Leleń

Napisano

Czy tylko ja mam problem z wygraniem jakiegokolwiek wyscigu w GRID? on jest cholernie trudny;/

Napisano

Grid pełna wersja - ile tomożna w demo grac... jak dla mnie wypas, świetna auta, ten BOSS :D

lambo :D

06052008181539lk1.jpg

Edytowane przez Ardeni

Napisano

Manhunt - Po kilku latach przerwy, postanowiłem wrócić do popularnej masakry gdy już jestem starszy a moja psychika jest w stanie więcej wytrzymać :D xD

Napisano

Metal Gear Solid 4 dla tej gry kupilem PS3 i nie zaluje...;) Idealne zakonczenie calej serii.

Napisano

o Matti, mam zamiar kupic, ale cos dziwny gameplay widzialem, snejk mial kombinezon niczym kameleon, gdzie nie podszedl zaraz "zjednoczyl" sie z otoczeniem :P

troche to komicznie wygladalo ;x

Napisano

Gameplay jest b.dobry jak dla mnie, Swietnie wywazona rozgrykwa miedzy skradanka a shoterem(jest tpp ala GOW i FPP) Grasz jak ci sie podoba. Kombinezon tez mi sie podobal. Ale wiesz na wiele rzeczy trzeba patrzec z przymruzeniem oka, w koncu to "skosnooka" gra ;) Ale ta fabula...poezja :]

Napisano

ja p óki co gram w demo devil may cry 4 .. swietna gierka polcam wysztkim czekam na pełna wersje.. ;]

Napisano

no tez pykam nonstop w to demo dmc4, sciagnalem sobie maly hack ktory wylacza czas i sobie zwiedzam okolice, szkoda ze tak malo potworow, nie ma co zarzynac :P

gra kopie zady!

Napisano

piąty albo szósty raz przeszedłem CoD 2, tym razem na dx9 :]

przepraszam... :]

Napisano

Skate online, polecam, jak ktos chce sie zmierzyc to nick juniory88 :]

Napisano

-hpx-: grzie grasz na tym battlenet? bo mi nie dziala

Napisano

O jaa... Dethkarz... Sie grało w to godzinami heheh... :) NIe ma to jak powrót do wspomnień... Gdzieś mi się chyba wala ta płyta to może ją odnajdę i odpalę ^^

Napisano

GRID - rzeczywiscie trudny. Po tych wszystkich NFSach bylem w szoku. "Tylko" 3 miejsce bez wspomagaczy a gram cale popoludnie na jednej trasie.

Napisano

Dethkarz faktycznie świetne było...ja ostatnio z czasu w Chaos League Sudden Death - taki football w fantasy realm :)

Napisano

GRID jest git, a tak nawiasem to podobno brak zabezpieczeń na multiplayer :D. Oprócz tego Splinter Cell Chaos Theory w trybie co-op :)

Napisano

Team Fortress 2 - w końcu sobie kupiłem:) Grafika wiadomo, miód. Rozgrywka też ale jeszcze sporo gry mnie czeka żeby powalczyć na poziome, trudne to to.

Kane & Lynch: Dead Men - IO Interactive nie robi złych gier, tak jest i tym razem. Ludzie się czepiają ale po prostu się nie znają:P Główna zaleta to fabuła i kreacje głównych bohaterów czego ostatnio w grach jak na lekarstwo. Rozgrywka bardzo przypomina tą z Freedom Fighters czyli jest super:)