Napisano 5 Październik 200519 l najlepszego :] nic innego mi nie przychodzi do głowy aktualnie - chris tylko sie nie zachlej :)
Napisano 5 Październik 200519 l Naprawde wielkie dzięki chłopaki :* Miło wejść na forum i zobaczyć, jak ludzie Ci życzą, abyś się nie zachlał :D Chyba powstał mały stereotyp o mnie na tym forum :D LOL Zachlać się raczej nie zachleje, bo zdążyłem to zrobić w sobotę :P Teraz starsi nie chcą zbytnio mnie wypuszczać z chaty :( No, ale ile można... :D A ode mnie gorące życzonka dla reszty dzisiejszych solenizantów! :) Pozdro!
Napisano 5 Październik 200519 l Odezwal sie! Zyje! :D Jak juz dawno cie tu nie bylo. :) Skoncz z tym alkoholem i postuj. :D
Napisano 5 Październik 200519 l RA jakiś Ty kochany :* Jakby każdy się tak o każdego troszczył to świat byłby naprawde piękny :D LOL Btw. Trochę się zaniedbałem na forum, ale to przez nawał prac i nauki... No dobra... Lenistwo :D Pozdro!
Napisano 6 Październik 200519 l Insect ttaaddeekk sammael_at Simplex wszystkiego naj naj naj 100 lat panowie ale sie was dzisiaj namnozylo :D
Napisano 6 Październik 200519 l Wszystkiego najlepszego, panowie. Twety: na zębach brakuje tylko przekroju poprzecznego przez tort i próbek sałatki, chipsów, paluszków, ciast, i czego tam sie jeszcze nie znajdzie.
Napisano 6 Październik 200519 l Insect, ttaaddeekk, sammael_at, Simplex - naj naj! Insect nie zapomnij o minibitwie;)
Napisano 15 Październik 200519 l Marcin - khy.. khy.. wszystkiego najlepszego przodowniku postów!! :P :)
Napisano 16 Październik 200519 l Wszystkigo najlepszego! pamietam czasy jak jeszcze miałeś około 500 postów (westchnienie)
Napisano 16 Październik 200519 l najlepszego http://img96.imageshack.us/img96/328/000126223no.jpg (18+) :P cheers
Napisano 16 Październik 200519 l nooo kurde.. dwudziestka ci stuknela wspolczuje :> ja ci pozycze zebys na ta chora architekture sie dostal, bo potem to z gorki :> sto lat
Napisano 16 Październik 200519 l największemu z największych spamerów wszechczasów wszystkiego najlepszego życzy SALV
Napisano 16 Październik 200519 l Najlepszego Marcinie, najlepszego... Ale zanim dobije Ci 21 latek, to juz Kome Cie przescignie w liczbie postow ;)...
Napisano 16 Październik 200519 l ta ;] dzieki wam wszystkim jeszcze raz , czas spac a jutro zacznynam prae nowych rzeczy ktore was pewnie ucieszą ;]
Napisano 16 Październik 200519 l Najlepszego , najlepszego! sory ze tak pozno ;] edit---- ale mi sie RA bezczelnie wrąbał ;]