Napisano 18 Wrzesień 200618 l dzieki chlopaki :* :* mozna sie zglaszac po osobiste buziaki heh najlepszego dla wspolsolenizantow :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Klicuś, arevulopapo, kannu, SWRSC, chveti, Vorek, fikołek, Badyl, thorgal, Kuciel, mrkrzysiek, illy, tweety, hindus, Shogun, Knysia, nielot007, greg_jg, RA, Quadysz, MaGuu, Piotrek, krzyhhh Kochani wielkie dzięki własnie pije za wasze zdrowie i zdrowie współsolenizantów jak to Quadysz ładnie okreslił :D :D jeszcze raz dzieki, miłe zaskocznie i elo elo!!!
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Klicuś, arevulopapo, kannu, SWRSC, chveti, Vorek, fikołek, Badyl, thorgal, Kuciel, mrkrzysiek, illy, tweety, hindus, Shogun, Knysia, nielot007, greg_jg, RA, Quadysz, MaGuu, piotrek no poprostu brak słow moje misie kochane pysie :*:* az sie wzruszyłem :D:D jesteście super ekipa :D
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Ty też jesteś super ekipa. :) Dziękuję i nawzajem, pełnoletni człecze... :D
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Quadysz Shogun 3D Beatou ViRuS18 hcpiter3d JunioR - wszystkiego NAJ NAJ panowie ;) pomyślnych renderów i w ogóle .. shaderów.. pomyślnych machnięć piórkiem :D
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Savoy koodi_fr34K, Adam88 szczescia, pewnosci siebie, stu lat zycia, przychylnosci bogów i wielkiej fortuny ;)
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Savoy: oby ci się Kray nie wysypywał i LIghtwave działał z szybckością błyskwaicy :) najlepszego!
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Savoy Wszystkiego nallepszego dziadku wyczesanych renderkow w krayu udanych testow i wogole duzo szczescia, zrowia i pieniedzy, aby komp i LW nigdy cie nie zawiedli ! :*
Napisano 20 Wrzesień 200618 l Maverik wszystkiego najlepszego :D nie pokazuj niekomu siatek tylko ! :D
Napisano 20 Wrzesień 200618 l grona prawdziwych przyjaciól, goracej milosci, intuicji w interesach, góry prezentów i pokaznego konta w banku
Napisano 20 Wrzesień 200618 l chveti-szczesliwych hm wlasnie ulalem egzamin :D czyz moze byc lepiej?- kolejny powod do picia :D Knysha- dzieki :* JunioR-dzieki :* piotrek- dzieki :* fikołek-dzieki:* KLICEK- dzieki:* jak siatki to tylko Tobie :D dzieki za zyczenia i goracy buziaczek dla was misiaki :*
Napisano 20 Wrzesień 200618 l maverick a pokaż siatkę :D najlepszego. zdrowiej szybko :) tylko mnie nie całuj teraz :D
Napisano 20 Wrzesień 200618 l kome - wiesz ze dla ciebie moja siatka stoi otworem :D lol a co do buziakow to jedynie w siatke bo z reszta to wiesz jak jest :P hcpiter3d - dzieki i buziaczki:*
Napisano 20 Wrzesień 200618 l Maverick...jeszcze jednen i jeszcze dwa...(!?) Wszystkiego dobrego a reszty jeszcze lepszej...By ci boolean siatki nie chrzanił;)
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Lis zbereźniku czemu dopiero teraz wyskoczyłeś mi w dziale urodzin obchodzywaczy :D więc serca jak dzwon, pewnej reki, mocnej glowy, celnego oka, duzego lózka super dziewczyny w nim :) i miliarda dolarów na koncie lub w skarpecie jak wolisz :*
Napisano 23 Wrzesień 200618 l fikołek _> dzięki :D No w profilu dopiero dzisiaj włączyłem pokazywanie daty. chveti -> Dzięks. No właśnie. pasowało by postrzelać :D piotrek -> gracjas siniore :) MaGuu -> woow. elo elo :D
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Lis wszystkiego najlepszego :) Arturro wszystkiego naj naj naj lepsiejszego :************
Napisano 24 Wrzesień 200618 l HEHE. Ok trzeba to podsumować :D fikołek _> dzięki wielkie :) chveti -> Dzięks. No właśnie. pasowało by postrzelać :) piotrek -> gracjas siniore :) MaGuu -> woow. elo elo :) Knysha -> Danke schoen :) hcpiter3d -> merci beaucoup :) tweety -> благодар'ить :) KLICEK -> הודות :)
Napisano 28 Wrzesień 200618 l No Zanni, życzyć stu latek to nie na miejscu jak sie ma 101 :) Ostatnio Aktywny: 31-08-04 Data urodzenia: September 29, 1905 Age: 101
Napisano 2 Październik 200618 l pasma sukcesów, niewyczerpanych pokladów energii, bogatego wujka, wlasnego odrzutowca i pełnego konta na Kajmanach chłopaki :)
Napisano 2 Październik 200618 l Wszystkiego najlepszego dla solenizantów z dnia dzisiajszego tego roku...
Napisano 2 Październik 200618 l dzieki, nawet nie wiecie jaką radosc sprawiacie staremu schorowanemu człowiekowi khekhe ;)
Napisano 2 Październik 200618 l Master Kiełbaster :* :* :* :* :* :* voyager - wszystkiego naj wam chopaki :*
Napisano 3 Październik 200618 l Master kiełbaster :* i voyager :* sprzyjającego modelowania...malowania.. i w ogóle ;) obaj macie 18nastki ? :p
Napisano 3 Październik 200618 l Ej no Master Kielbaster i Voyager no wszystkiego najlepszego miski :D :*
Napisano 3 Październik 200618 l Master Kielbaster, Voyager wysokich lotów, konskiego zdrowia, czterolistnej koniczyny, slawy i chwały :P i głównej wygranej w totka :)