Napisano 30 Styczeń 200718 l wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom (Matchias, rad, lawka, kome) - ostatnio za malo tu przesiaduje i opuscilem pare osob, sorx ;]
Napisano 30 Styczeń 200718 l Kome dostał tort w prezencie i opcje 11 ( bo tyle skończył lat) urodzinowych życzeń, skromnie wykorzystał tylko 5 dzięki czemu na przyszłe urodziny bedzie miał juz pakiet 18 życzeń.
Napisano 2 Luty 200718 l Dzięki Knysha i Vorek :) Ja chciałem dziś Życzyc z okazji urodzin najlepszego 2 ważnym osobą w moim życiu: Dziamka- Kochanie :* Wszystkiego co tylko zechcesz, i mojemu starszemu :) Wesołych naszych urodzin
Napisano 2 Luty 200718 l Wybaczcie 8 rano to dla mnie szatańska godzina nawet palce mi z klawiatury zjezdzają :D PikSar thx :)
Napisano 2 Luty 200718 l To ja tez chciałabym złożyć życzenia mojemu kochanemu Shalivanowi :* Mamy już 20 lat Kochanie :*
Napisano 2 Luty 200718 l Shalivan twoje zdrowie, Dziamki też oczywiście! :) Do zobaczenia na zlocie. ;)
Napisano 5 Luty 200718 l ups.. spóźnione życzonka dla MFa! oby farma ci sie nie przegrzewała :D Patry: najlepszego i niech ci mental łaskaw będzie :)
Napisano 5 Luty 200718 l patry-Ty tu z finlandią, a ustawa o wychowaniu młodzieży w trzeźwości obowiązuje ;) Eeeee... tam z tą ustawą:) Wszystkiego najlepsiejszego :)
Napisano 5 Luty 200718 l Knysha - fenksss :) Dirk - ehehe... ja nie piłem tego, tylko rozlewałem :P thx :) piotrek - a dziękować :)
Napisano 7 Luty 200718 l Bhaal - dobrze gadasz, staruszku. Ja jeszcze 4 miechy i bede w tym wieku co i Ty... Ehhh starosc, nie radosc... ;] Najlepszego! :)
Napisano 7 Luty 200718 l Oooo Bhaal obchodzi dzisiaj urodziny :D wszystkiego najlepszego... I składam również życzenia tym razem spożnione dla DZIAMKI I SHALIVANA.... Wszystkiego naj...