Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 354,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom (Matchias, rad, lawka, kome) - ostatnio za malo tu przesiaduje i opuscilem pare osob, sorx ;]

Napisano

Kome dostał tort w prezencie i opcje 11 ( bo tyle skończył lat) urodzinowych życzeń, skromnie wykorzystał tylko 5 dzięki czemu na przyszłe urodziny bedzie miał juz pakiet 18 życzeń. img5865gc3.jpg

Napisano

Dzięki Knysha i Vorek :)

Ja chciałem dziś Życzyc z okazji urodzin najlepszego 2 ważnym osobą w moim życiu: Dziamka- Kochanie :* Wszystkiego co tylko zechcesz, i mojemu starszemu :) Wesołych naszych urodzin

Napisano

Wybaczcie 8 rano to dla mnie szatańska godzina nawet palce mi z klawiatury zjezdzają :D PikSar thx :)

Napisano

To ja tez chciałabym złożyć życzenia mojemu kochanemu Shalivanowi :* Mamy już 20 lat Kochanie :*

Napisano

Patry wszystkiego naj naj najlepszego ;)

Napisano

ups.. spóźnione życzonka dla MFa! oby farma ci sie nie przegrzewała :D

Patry: najlepszego i niech ci mental łaskaw będzie :)

Napisano

patry-Ty tu z finlandią, a ustawa o wychowaniu młodzieży w trzeźwości obowiązuje ;) Eeeee... tam z tą ustawą:) Wszystkiego najlepsiejszego :)

Napisano

Knysha - fenksss :)

Dirk - ehehe... ja nie piłem tego, tylko rozlewałem :P thx :)

piotrek - a dziękować :)

Napisano

Bhaal - dobrze gadasz, staruszku. Ja jeszcze 4 miechy i bede w tym wieku co i Ty... Ehhh starosc, nie radosc... ;]

Najlepszego! :)

Napisano

Oooo Bhaal obchodzi dzisiaj urodziny :D wszystkiego najlepszego...

I składam również życzenia tym razem spożnione dla DZIAMKI I SHALIVANA.... Wszystkiego naj...