Vega Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 (edytowane) Edytowane 10 Sierpień 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Bardzo ładnie! Podoba mi się:) Zmieniłbyś czcionkę z zasadami bo zawsze taka sama jest a tu IMO nie pasuje. I napis Max3d zżarła kompresja. Heh zbierasz gdzieś te plansze Vega? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2010 (edytowane) Jutro poprawie czcionke, napis max3d jest taki bo musiałem wyciąć tło, a nie posiadam loga w dużej rozdzielczości (będę musiał zagadac do adka ;) ). Plansze chyba mam wszystkie na dysku, a jak nie to na serwerze :) (powinny być na serwerze :P ) Edit: Skoro już uruchomiłem kompa to poprawiłem :) Edytowane 9 Sierpień 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Fajnie że się przykładasz do tego. Takie rzeczy mimo wszystko też działają na ludzi. Dałbyś jeszcze jakieś refki albo inspiracje bo ja starcrafta to kojarzę tylko ze stateczkami i budyneczkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 10 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2010 (edytowane) Referki: StarCraft II - Artworks I StarCraft II - Artworks II StarCraft I - Arts Edit: Mam wszystkie plansze tzn. plansze są od 14 speed'a czyli od po prostu - smoki :) Wrzucę je do galerii gdzieś na koniec posta. Edytowane 17 Sierpień 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 "Hell yeah.. its about time.." :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 Czas przerwać moją nieobecność na forum, remont miałem i takie tam.... chochorągiewki, i nie było sposobu żeby się na foum dostać. Temat super, tylko nie wiem czy mnie nie przerośnie, bo łatwe to to nie będzie, SC uwielbiam po prostu i na pewno coś popróbuję. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 Ja tutaj pierwszy raz więc proszę bez krzyków. W sumie to bardziej chciałem po testować soft. Tylko kurcze jak siadłem do zabawy to czas mi uciekł i nie skończyłem rzeźbienia. Daję to co naskrobałem. Następnym razem muszę inaczej rozłożyć siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 Ahhhh ty... też miałem zrobić banelinga, ale mnie ubiegłeś, no trudno, kto pierwszy ten lepszy, będę musiał nad czyś innym pomyśleć. Ładnie Ci wychodzi, tylko szkoda, że czasu koniec :/ Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 Bardzo dobre. Mudbox czy Zbrush? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 przecie stoi jak byk sculptris:P Jako zem terran fo' life nie lubie tych paskud. Ale fajnie zrobiony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 Darmowy sculptris. Chciałem go jeszcze pod pieścić, ale włączeniu modyfikatora symetry poszła się walić cała asymetria. Programik zwyczajnie dodał symetrię jako permanentny skulpt i już nie ma odwrotu. Więc model idzie w glebę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2010 Ode mnie coś takiego: 3h i chyba więcej nie będę nad tym dłubał. Chyba zmienię zasadę z tym 900px :D Bo to za mało według mnie. Zwiększę do 1200px :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 No i ładnie, ja może jeszcze dziś wrzucę mojego overlorda, ale nie obiecuje bo nie wiem czy skończę dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 to ja coś takiego, soft Blender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 Fajna hydra dezzed, i fajnie, że nowa osoba w Speedzie bierze udział. Ja dodaje mojego overlorda i tym samym podnoszę limit jednostek dla zergów :P. Mam nadzieję, że się podniesienie limitu przyda i przybędzie tych pracek jeszcze trochę do czasu sondy. :) Co do mojego sculpta, to mam jeszcze troszkę minut w zapasie i może poprawię kilka rzeczy. Polecam wszystkim Zsketch, ja właśnie w ten sposób zacząłem tą pracę i zaoszczędził trochę cennego czasu, jednym a raczje dwoma słowami świetna sprawa. Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 A przepraszam gdzie jedyna prawidlwa rasa tj. terranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2010 Zostawilismy ta rasę dla Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 Widze że prace naprawdę super, ale praca Simple_man wymiata ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Cyanide masz moj glos poki co! Swietny sculpt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 @Cyanide bardzo fajnie wyszło, na razie faworyt :) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 dezzed super baza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 a ja przepraszam ile wejść może mieć jeden user? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Slowiak, indian Dzięki chłopaki, ale mam nadzieję, że w konkursie weźmie udział jeszcze kilka osób, i sądzę, że rozkład sił się znacznie zmieni, ale mimo to miło słyszeć, że się podoba. Simple_man nie dokładnie wiem o co Ci chodzi z tym wejściami, ale jeżeli masz na myśli to ile sculptów możesz robić na daną edycje to jest ona nieograniczona, czyli bez przeszkód możesz zacząć nową pracę, ale tylko jedna z twoich prac będzie dopuszczona do sondy, oczywiście Ty wybierasz która. A jak nie o to Ci chodziło to nie wiem. :p Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Chodzi mi właśnie o to, żadnych dwuznaczności tutaj, proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Starcraftowy colossus. Całkiem przydatne są te nowe cliping brushes i shadow box. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Collosusy, cziterska jednostka:P Fajny, aczkolwiek jestem pewien ze on ma 4 nogi http://eu.battle.net/sc2/en/game/unit/colossus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 To nie istotne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 (edytowane) cztery? hmm, widziałem dwa koncepty i były tylko trzy, ale dołożyć jedną to nie problem ;P Edit: dołożyłem czwartą nogę :) Edytowane 18 Sierpień 2010 przez vrocker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 (edytowane) polka dot baza to moja specjalność dorzucę jeszcze zmagania z ludzką rasą, takie sobie wyszło ale co tam soft Blender, twarz z boxa Edytowane 20 Sierpień 2010 przez dezzed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 No panowie bardzo ladnie poczynacie :) ! jak znajde chwile to tez postaram sie wziasc udzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Troche zawyzacie poziom ale tez cos dziabne xD. Zawsze to jakis trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 19 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2010 Jakbym mógł prosić to jak wrzucacie ostateczne wersjo to pokazujcie z kilku kamer i wszystko jako 1 obrazek :) Bo później ja muszę to łączyć, a tak będę miał mniej pracy :) Także pamiętajcie żeby pokazać z kilka ujęć. Dobrze by było gdybyście pokazali najniższy sdiv :) Mam nadzieję, że to sprawy nie skomplikuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 no trochę bania, bo skulptris nie ma opcji niżyszych sdivów. Tam jest inna filozofia tworzenia sculptu. On robi dzieli siatkę live inie ma opcji zejscia nizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 19 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2010 Ale u ciebie niema problemu :) Masz ładnie pokazane etapy od kulki do finishu :) Chodzi o to żeby było widać bazę lub najniższy sdiv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 Wrzucam obrazek do sondy, żeby było widać tego base :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2010 Przypominam, że do jutra jest deadline ;) Może szybko idzie, ale chyba nie dla mnie bo mi sprawia problem zsketch :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 (edytowane) Vega mnie namówił i zrobiłem glutowatą Kerrigan.Baza z zspherek,dłonie i paluchy stóp dospawane w maxie. Acha,zapomniałem o skrzydłach a potem już nie miałem czasu... Pozdr:) Edytowane 23 Sierpień 2010 przez mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 mafida Vega mnie namówił i zrobiłem glutowatą Kerrigan.Baza z zspherek,dłonie i paluchy stóp dospawane w maxie. Acha,zapomniałem o skrzydłach a potem już nie miałem czasu... Dziękuje, dobranoc!xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 No i pozamiatane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 no i po krzyku przyszedł mafida i pozamiatał wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 (edytowane) Ty ^&%%$^£ jeden! ja mialem dzis robic Kerrigan! ale dobra, sobie daruje te bitwe. Brzuch mi sie nie podoba, wyglada jakby byla przy nadziei:P Pozatym nawet, nawet, 3+ ^^ Edytowane 23 Sierpień 2010 przez Morte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 No i co Vega narobiles? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 sweeeet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 @slowiak: Podniosłem poprzeczkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Vega mnie namówił i zrobiłem glutowatą Kerrigan.Baza z zspherek,dłonie i paluchy stóp dospawane w maxie. Acha,zapomniałem o skrzydłach a potem już nie miałem czasu... Pozdr:) Zrobiłeś to w 4h?? :o WTF!? Masz 4 pary rąk? ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 To ja przedstawie obrazkowo: http://img830.imageshack.us/img830/8641/terrra.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Mafida: Bóg cię opuścił? Zspheres jednak dają radę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 No Mafida :D.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Ładnie pozamiatałeś mafida :]. Szkoda, że bez skrzydeł, wtedy by jeszcze fajniej było. No to kmin następny temat powoli :p. No chyba, że się jeszcze dziś ktoś porwie na coś uber i podbije poziom jeszcze wyżej. Jasne że kulki dają radę lucek, wątpiłeś?:p Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi