Napisano 9 Sierpień 201014 l Bardzo ładnie! Podoba mi się:) Zmieniłbyś czcionkę z zasadami bo zawsze taka sama jest a tu IMO nie pasuje. I napis Max3d zżarła kompresja. Heh zbierasz gdzieś te plansze Vega?
Napisano 9 Sierpień 201014 l Autor Jutro poprawie czcionke, napis max3d jest taki bo musiałem wyciąć tło, a nie posiadam loga w dużej rozdzielczości (będę musiał zagadac do adka ;) ). Plansze chyba mam wszystkie na dysku, a jak nie to na serwerze :) (powinny być na serwerze :P ) Edit: Skoro już uruchomiłem kompa to poprawiłem :) Edytowane 9 Sierpień 201014 l przez Vega
Napisano 9 Sierpień 201014 l Fajnie że się przykładasz do tego. Takie rzeczy mimo wszystko też działają na ludzi. Dałbyś jeszcze jakieś refki albo inspiracje bo ja starcrafta to kojarzę tylko ze stateczkami i budyneczkami:)
Napisano 10 Sierpień 201014 l Autor Referki: StarCraft II - Artworks I StarCraft II - Artworks II StarCraft I - Arts Edit: Mam wszystkie plansze tzn. plansze są od 14 speed'a czyli od po prostu - smoki :) Wrzucę je do galerii gdzieś na koniec posta. Edytowane 17 Sierpień 201014 l przez Vega
Napisano 11 Sierpień 201014 l Czas przerwać moją nieobecność na forum, remont miałem i takie tam.... chochorągiewki, i nie było sposobu żeby się na foum dostać. Temat super, tylko nie wiem czy mnie nie przerośnie, bo łatwe to to nie będzie, SC uwielbiam po prostu i na pewno coś popróbuję. Pozdrawiam Kuba.
Napisano 11 Sierpień 201014 l Ja tutaj pierwszy raz więc proszę bez krzyków. W sumie to bardziej chciałem po testować soft. Tylko kurcze jak siadłem do zabawy to czas mi uciekł i nie skończyłem rzeźbienia. Daję to co naskrobałem. Następnym razem muszę inaczej rozłożyć siły.
Napisano 11 Sierpień 201014 l Ahhhh ty... też miałem zrobić banelinga, ale mnie ubiegłeś, no trudno, kto pierwszy ten lepszy, będę musiał nad czyś innym pomyśleć. Ładnie Ci wychodzi, tylko szkoda, że czasu koniec :/ Pozdrawiam Kuba.
Napisano 11 Sierpień 201014 l przecie stoi jak byk sculptris:P Jako zem terran fo' life nie lubie tych paskud. Ale fajnie zrobiony:)
Napisano 11 Sierpień 201014 l Darmowy sculptris. Chciałem go jeszcze pod pieścić, ale włączeniu modyfikatora symetry poszła się walić cała asymetria. Programik zwyczajnie dodał symetrię jako permanentny skulpt i już nie ma odwrotu. Więc model idzie w glebę :)
Napisano 15 Sierpień 201014 l Autor Ode mnie coś takiego: 3h i chyba więcej nie będę nad tym dłubał. Chyba zmienię zasadę z tym 900px :D Bo to za mało według mnie. Zwiększę do 1200px :)
Napisano 16 Sierpień 201014 l No i ładnie, ja może jeszcze dziś wrzucę mojego overlorda, ale nie obiecuje bo nie wiem czy skończę dzisiaj.
Napisano 16 Sierpień 201014 l Fajna hydra dezzed, i fajnie, że nowa osoba w Speedzie bierze udział. Ja dodaje mojego overlorda i tym samym podnoszę limit jednostek dla zergów :P. Mam nadzieję, że się podniesienie limitu przyda i przybędzie tych pracek jeszcze trochę do czasu sondy. :) Co do mojego sculpta, to mam jeszcze troszkę minut w zapasie i może poprawię kilka rzeczy. Polecam wszystkim Zsketch, ja właśnie w ten sposób zacząłem tą pracę i zaoszczędził trochę cennego czasu, jednym a raczje dwoma słowami świetna sprawa. Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Kuba.
Napisano 18 Sierpień 201014 l Slowiak, indian Dzięki chłopaki, ale mam nadzieję, że w konkursie weźmie udział jeszcze kilka osób, i sądzę, że rozkład sił się znacznie zmieni, ale mimo to miło słyszeć, że się podoba. Simple_man nie dokładnie wiem o co Ci chodzi z tym wejściami, ale jeżeli masz na myśli to ile sculptów możesz robić na daną edycje to jest ona nieograniczona, czyli bez przeszkód możesz zacząć nową pracę, ale tylko jedna z twoich prac będzie dopuszczona do sondy, oczywiście Ty wybierasz która. A jak nie o to Ci chodziło to nie wiem. :p Pozdrawiam Kuba.
Napisano 18 Sierpień 201014 l Starcraftowy colossus. Całkiem przydatne są te nowe cliping brushes i shadow box.
Napisano 18 Sierpień 201014 l Collosusy, cziterska jednostka:P Fajny, aczkolwiek jestem pewien ze on ma 4 nogi http://eu.battle.net/sc2/en/game/unit/colossus
Napisano 18 Sierpień 201014 l cztery? hmm, widziałem dwa koncepty i były tylko trzy, ale dołożyć jedną to nie problem ;P Edit: dołożyłem czwartą nogę :) Edytowane 18 Sierpień 201014 l przez vrocker
Napisano 18 Sierpień 201014 l polka dot baza to moja specjalność dorzucę jeszcze zmagania z ludzką rasą, takie sobie wyszło ale co tam soft Blender, twarz z boxa Edytowane 20 Sierpień 201014 l przez dezzed
Napisano 19 Sierpień 201014 l No panowie bardzo ladnie poczynacie :) ! jak znajde chwile to tez postaram sie wziasc udzial
Napisano 19 Sierpień 201014 l Troche zawyzacie poziom ale tez cos dziabne xD. Zawsze to jakis trening.
Napisano 19 Sierpień 201014 l Autor Jakbym mógł prosić to jak wrzucacie ostateczne wersjo to pokazujcie z kilku kamer i wszystko jako 1 obrazek :) Bo później ja muszę to łączyć, a tak będę miał mniej pracy :) Także pamiętajcie żeby pokazać z kilka ujęć. Dobrze by było gdybyście pokazali najniższy sdiv :) Mam nadzieję, że to sprawy nie skomplikuje :)
Napisano 19 Sierpień 201014 l no trochę bania, bo skulptris nie ma opcji niżyszych sdivów. Tam jest inna filozofia tworzenia sculptu. On robi dzieli siatkę live inie ma opcji zejscia nizej.
Napisano 19 Sierpień 201014 l Autor Ale u ciebie niema problemu :) Masz ładnie pokazane etapy od kulki do finishu :) Chodzi o to żeby było widać bazę lub najniższy sdiv :)
Napisano 22 Sierpień 201014 l Autor Przypominam, że do jutra jest deadline ;) Może szybko idzie, ale chyba nie dla mnie bo mi sprawia problem zsketch :)
Napisano 23 Sierpień 201014 l Vega mnie namówił i zrobiłem glutowatą Kerrigan.Baza z zspherek,dłonie i paluchy stóp dospawane w maxie. Acha,zapomniałem o skrzydłach a potem już nie miałem czasu... Pozdr:) Edytowane 23 Sierpień 201014 l przez mafida
Napisano 23 Sierpień 201014 l mafida Vega mnie namówił i zrobiłem glutowatą Kerrigan.Baza z zspherek,dłonie i paluchy stóp dospawane w maxie. Acha,zapomniałem o skrzydłach a potem już nie miałem czasu... Dziękuje, dobranoc!xD
Napisano 23 Sierpień 201014 l Ty ^&%%$^£ jeden! ja mialem dzis robic Kerrigan! ale dobra, sobie daruje te bitwe. Brzuch mi sie nie podoba, wyglada jakby byla przy nadziei:P Pozatym nawet, nawet, 3+ ^^ Edytowane 23 Sierpień 201014 l przez Morte
Napisano 23 Sierpień 201014 l Vega mnie namówił i zrobiłem glutowatą Kerrigan.Baza z zspherek,dłonie i paluchy stóp dospawane w maxie. Acha,zapomniałem o skrzydłach a potem już nie miałem czasu... Pozdr:) Zrobiłeś to w 4h?? :o WTF!? Masz 4 pary rąk? ;) :P
Napisano 23 Sierpień 201014 l To ja przedstawie obrazkowo: http://img830.imageshack.us/img830/8641/terrra.jpg
Napisano 23 Sierpień 201014 l Ładnie pozamiatałeś mafida :]. Szkoda, że bez skrzydeł, wtedy by jeszcze fajniej było. No to kmin następny temat powoli :p. No chyba, że się jeszcze dziś ktoś porwie na coś uber i podbije poziom jeszcze wyżej. Jasne że kulki dają radę lucek, wątpiłeś?:p Pozdrawiam Kuba.