ZbyszekLLL Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Krotki teaser animacji... http://www.youtube.com/watch?v=nQwxbO6xc6I&feature=mfu_in_order&list=UL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Po Twoich poprzednich filmach spodziewałem się, że i je na koniec coś przejedzie, spadnie na nie czy zje,a tu takie zaskoczenie... :P Wizualnie bardzo fajnie. Szkoda, że to takie krótkie i w takiej jakości słabej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 dobre ! szkoda że nic nie mówią ;D Tak jak prrrszalony napisał, bardzo przyjemne dla oka. Kiedy następny epizod glistóf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Bardzo sympatyczne glizdy, fajny shader. Trawa też w 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Bonifatz gadające glizdy? Przecież to absurdalne...:D Genialna animacja, bardzo poprawiła mi humor i oglądam ją już chyba z 10 raz. Mimika robali zabija:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Hej. prrrszalony ten filmik jest w duzej rozdzielczosci na youtubie. Bedzie dluzsze, bo to zajawka shorta, wlasnie siedze nad udzwiekowieniem calosci. Trawka to mix 3d z materialem filmowym z canonka 7d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 O, wcześniej chyba nie było tej wyższej rozdziałki... No nic, obejrzałem znów. Ten filmik jest tak idiotyczny w swojej prostocie, że aż świetny! :D Mam nadzieję, że będzie taki też w pełnej wersji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 wygląda to naprawdę świetnie. ja jestem tym z lewej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 RaVirr : i to jeszcze z Lwowskim akcentem z tym specywicznym "Ly" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Hehehe świetne ;) Bardzo pozytywne. Gratki i czekam na pełną wersję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Super mimika! Pełen podziw dla umiejętności stworzenia krótkiej animacji trzech pierścienic, która tak hipnotyzuje. Skutecznie rozbudziłeś apetyt na całość :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Jaką długość przewidujesz dla całego filmu? Bardzo sympatycznie, technicznie moim zdaniem świetne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 zanim napisze,ze wygląda na trzy dni pracy, poczekam na pełną wersję bo zapowiada się smakowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Ale się uśmiałem, a to tylko short i to bez słów :D Genialne, śliczne :D Czekam na pełniaka - nie śpiesz się, zrób go ekstra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freqfreq Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Mega, mega, mega pozytywne i śmieszne. Z całą pewnością czekam na całość, warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wycior Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 zapowiada sie rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 28 Marzec 2011 Autor Share Napisano 28 Marzec 2011 CzAk1 - ok 2 minut absurdalnego humoru. Przynajmniej mam taka nadzieje. Jesli ktos strzeli face palma po ogladnieciu, to bedzie znaczyc, ze cel filmu zostal osiagniety;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Bardzo spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Hehe, świetne - czekam na całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batexior Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 hahaha :) genialne w swej prostocie :) i genialne jest dla mnie to, że one dźwięku żadnego nie wydają :) mimika moim zdaniem super, też to oglądałem już kilka razy i zawsze odkrywam coś nowego :) ten środkowy mnie rozwala jak się cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Haha genialne :D Ciekaw jestem pełnej wersji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Piekny shader mięska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Mi sie podoba sie. Bardzo fajnie sie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polg Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 hehe dobre dobre , fajne shaderki no i mimika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 bardzo symaptyczne :) - na koncu oczywiscie poleciał face palm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 pozytywne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 gęba sama się cieszy jak to oglądam :) wypas! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 u mnie face palmu nie było tylko chęć oglądania więcej! Super! Jak się mamy porównywać to ja ten w środku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 genialne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Na stronie widzę, że będzie i czwarta, to prawda? :) Animka genialna, samopoczucie od razu lepsze. W ogóle fajne rzeczy robisz, tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 No wyglada fajnie, ale prawde mowiac tylko Zbyszek wie ile bohaterow teasera bedzie w samym filmie. Pamietam jak swego czasu lecial teaser fallen art;a z wizerunkiem żaby, ktora sprytnie zmylila przeciwnika, a o ktorej napisano na forum 2 tony burzliwego textu:) PS. Zbyszek, jaka dlugosc szorta przewidujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Hej ApaczoS- bedzie czwarta dzdzowniczka. Traitor- 2 minuty filmu wyszlo. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 (edytowane) Classic cool. Typowe pytanie: W jakim programie to zrobiłeś ? :) Edytowane 5 Kwiecień 2011 przez i-riss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 i-riss max i blender:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Wyborne:)Design , animacja i charakter dżdżownic jest bezbłędny. Skoro i-riss spytał o A trzeba spytać o B: Jak wygląda w takim razie twój workflow software'owy pomiędzy tymi dwoma i generalnie animacyjny(pose to pose czy straight ahead itd. itd. tego typu sprawy). pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 ZbyszekLLL, blender to rozumiem, ale maxxxxx !? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Scatmax nie ma workflow pomiedzy maxem a blenderem za bardzo. Po prostu uzylem tego drugiego do wygenerowania dymkow na potrzeby filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROPA Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 dawno nie widzialem tak plynnej i lekkiej animacji , z checia bym zobaczyl cos bardziej rozbudowanego.. super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi