Napisano 26 Marzec 201113 l Krotki teaser animacji... http://www.youtube.com/watch?v=nQwxbO6xc6I&feature=mfu_in_order&list=UL
Napisano 26 Marzec 201113 l Po Twoich poprzednich filmach spodziewałem się, że i je na koniec coś przejedzie, spadnie na nie czy zje,a tu takie zaskoczenie... :P Wizualnie bardzo fajnie. Szkoda, że to takie krótkie i w takiej jakości słabej.
Napisano 27 Marzec 201113 l dobre ! szkoda że nic nie mówią ;D Tak jak prrrszalony napisał, bardzo przyjemne dla oka. Kiedy następny epizod glistóf ?
Napisano 27 Marzec 201113 l Bonifatz gadające glizdy? Przecież to absurdalne...:D Genialna animacja, bardzo poprawiła mi humor i oglądam ją już chyba z 10 raz. Mimika robali zabija:D
Napisano 27 Marzec 201113 l Autor Hej. prrrszalony ten filmik jest w duzej rozdzielczosci na youtubie. Bedzie dluzsze, bo to zajawka shorta, wlasnie siedze nad udzwiekowieniem calosci. Trawka to mix 3d z materialem filmowym z canonka 7d
Napisano 27 Marzec 201113 l O, wcześniej chyba nie było tej wyższej rozdziałki... No nic, obejrzałem znów. Ten filmik jest tak idiotyczny w swojej prostocie, że aż świetny! :D Mam nadzieję, że będzie taki też w pełnej wersji :D
Napisano 28 Marzec 201113 l Super mimika! Pełen podziw dla umiejętności stworzenia krótkiej animacji trzech pierścienic, która tak hipnotyzuje. Skutecznie rozbudziłeś apetyt na całość :]
Napisano 28 Marzec 201113 l Jaką długość przewidujesz dla całego filmu? Bardzo sympatycznie, technicznie moim zdaniem świetne. Pozdrawiam
Napisano 28 Marzec 201113 l zanim napisze,ze wygląda na trzy dni pracy, poczekam na pełną wersję bo zapowiada się smakowicie.
Napisano 28 Marzec 201113 l Ale się uśmiałem, a to tylko short i to bez słów :D Genialne, śliczne :D Czekam na pełniaka - nie śpiesz się, zrób go ekstra :D
Napisano 28 Marzec 201113 l Mega, mega, mega pozytywne i śmieszne. Z całą pewnością czekam na całość, warto.
Napisano 28 Marzec 201113 l Autor CzAk1 - ok 2 minut absurdalnego humoru. Przynajmniej mam taka nadzieje. Jesli ktos strzeli face palma po ogladnieciu, to bedzie znaczyc, ze cel filmu zostal osiagniety;)
Napisano 29 Marzec 201113 l hahaha :) genialne w swej prostocie :) i genialne jest dla mnie to, że one dźwięku żadnego nie wydają :) mimika moim zdaniem super, też to oglądałem już kilka razy i zawsze odkrywam coś nowego :) ten środkowy mnie rozwala jak się cieszy :)
Napisano 29 Marzec 201113 l u mnie face palmu nie było tylko chęć oglądania więcej! Super! Jak się mamy porównywać to ja ten w środku :)
Napisano 30 Marzec 201113 l Na stronie widzę, że będzie i czwarta, to prawda? :) Animka genialna, samopoczucie od razu lepsze. W ogóle fajne rzeczy robisz, tak trzymaj!
Napisano 31 Marzec 201113 l No wyglada fajnie, ale prawde mowiac tylko Zbyszek wie ile bohaterow teasera bedzie w samym filmie. Pamietam jak swego czasu lecial teaser fallen art;a z wizerunkiem żaby, ktora sprytnie zmylila przeciwnika, a o ktorej napisano na forum 2 tony burzliwego textu:) PS. Zbyszek, jaka dlugosc szorta przewidujesz?
Napisano 31 Marzec 201113 l Autor Hej ApaczoS- bedzie czwarta dzdzowniczka. Traitor- 2 minuty filmu wyszlo. Pozdro.
Napisano 5 Kwiecień 201113 l Classic cool. Typowe pytanie: W jakim programie to zrobiłeś ? :) Edytowane 5 Kwiecień 201113 l przez i-riss
Napisano 7 Kwiecień 201113 l Wyborne:)Design , animacja i charakter dżdżownic jest bezbłędny. Skoro i-riss spytał o A trzeba spytać o B: Jak wygląda w takim razie twój workflow software'owy pomiędzy tymi dwoma i generalnie animacyjny(pose to pose czy straight ahead itd. itd. tego typu sprawy). pzdr. Kuba
Napisano 8 Kwiecień 201113 l Autor Scatmax nie ma workflow pomiedzy maxem a blenderem za bardzo. Po prostu uzylem tego drugiego do wygenerowania dymkow na potrzeby filmu.
Napisano 14 Kwiecień 201113 l dawno nie widzialem tak plynnej i lekkiej animacji , z checia bym zobaczyl cos bardziej rozbudowanego.. super