Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Po Twoich poprzednich filmach spodziewałem się, że i je na koniec coś przejedzie, spadnie na nie czy zje,a tu takie zaskoczenie... :P

Wizualnie bardzo fajnie. Szkoda, że to takie krótkie i w takiej jakości słabej.

Napisano

Bonifatz gadające glizdy? Przecież to absurdalne...:D

Genialna animacja, bardzo poprawiła mi humor i oglądam ją już chyba z 10 raz. Mimika robali zabija:D

Napisano

Hej. prrrszalony ten filmik jest w duzej rozdzielczosci na youtubie.

Bedzie dluzsze, bo to zajawka shorta, wlasnie siedze nad udzwiekowieniem calosci.

Trawka to mix 3d z materialem filmowym z canonka 7d

Napisano

O, wcześniej chyba nie było tej wyższej rozdziałki... No nic, obejrzałem znów.

Ten filmik jest tak idiotyczny w swojej prostocie, że aż świetny! :D Mam nadzieję, że będzie taki też w pełnej wersji :D

Napisano

Super mimika!

Pełen podziw dla umiejętności stworzenia krótkiej animacji trzech pierścienic, która tak hipnotyzuje.

Skutecznie rozbudziłeś apetyt na całość :]

Napisano

CzAk1 - ok 2 minut absurdalnego humoru. Przynajmniej mam taka nadzieje. Jesli ktos strzeli face palma po ogladnieciu, to bedzie znaczyc, ze cel filmu zostal osiagniety;)

Napisano

hahaha :) genialne w swej prostocie :) i genialne jest dla mnie to, że one dźwięku żadnego nie wydają :) mimika moim zdaniem super, też to oglądałem już kilka razy i zawsze odkrywam coś nowego :) ten środkowy mnie rozwala jak się cieszy :)

Napisano

No wyglada fajnie, ale prawde mowiac tylko Zbyszek wie ile bohaterow teasera bedzie w samym filmie. Pamietam jak swego czasu lecial teaser fallen art;a z wizerunkiem żaby, ktora sprytnie zmylila przeciwnika, a o ktorej napisano na forum 2 tony burzliwego textu:)

PS. Zbyszek, jaka dlugosc szorta przewidujesz?

Napisano (edytowane)

Classic cool.

Typowe pytanie: W jakim programie to zrobiłeś ? :)

Edytowane przez i-riss
Napisano

Wyborne:)Design , animacja i charakter dżdżownic jest bezbłędny.

Skoro i-riss spytał o A trzeba spytać o B: Jak wygląda w takim razie twój workflow software'owy pomiędzy tymi dwoma i generalnie animacyjny(pose to pose czy straight ahead itd. itd. tego typu sprawy).

pzdr.

Kuba

Napisano

ZbyszekLLL, blender to rozumiem, ale maxxxxx !? :)