FF Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Ten koles jest tak realistycznie ze az mnie to przeraza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Wrok przypomina mi brata kumpla z podstawówki :)... Miazga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Zgodze się z kakaku , klimat WWII pasuje idealnie na prezentacje. Może jak by go troche poobijać i dać więzienną czapke to pasowałby na więźnia obozów zagłady. Szczególnie te czarno-białe obrazki mają taki wojenny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 O stary przeginka. Jakbym mial sie czepiac ale dal mnie to jest perfekt. Ale i tak pewnie interesuja sie uwagi. Mi sie rzuca troche skora nad okiem, pod bwia. Jest za gladka. Druga rzecz to ta skora stykajaca sie bezposrednio z galka oczna przy dolnej powiece. Jak dla mnie to az za bardzo sie zlewa z okiem. Troche bym to poprawil zeby oko ciut bardziej odseparowane. O brwiach to sam pewnie wiesz. Jakie mapy masz na tym kolesiu? Jakie rozmiary? 4K. Przygotowujesz kazda osobno czy jakies delikatne coloorcorection node w maxie i tyle? RESPEC za ten obrazek na serio. Sam mam ochote na cos takiego od dluzszego czasu ale problem w tym ze nie potrafie rzezbic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 mój mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Lepsze. Ale źrenice za duże moim zdaniem. Krowie oczy tak zwane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Wzbudza listosc spojrzeniem :D... Wyoas :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2013 dzięki :) guru - mapki to displacement, bump, kolor i gloss ... Wszystkie 4K, ew gloss itp 2K. Wypalane w zbrushu, kolor malowany w ps. Prawie wszystkie mają nod color correction żeby je ostatecznie ustawić do shadera. Np oko składa się u mnie z 4 elementów a wszystkie korzystają z 2 mapek(kolor, opacity). Zmieniam tylko trochę kolory, nasycenie itd w nodzie. tymczasem różne wersje oświetlenia : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olafpozoga Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Bardzo fajne, ale błagam - popraw mu brwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 szacun, bardzo fajnie Ci to wychodzi, oczka super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 3 albo 4 jeśli chodzi o oświetlenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2013 dzięki :) i dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 Powiem Ci ze masz niesamowitą cierpliwość do tej jednej mordki. Podziwiam Cie ;D dziwne wcięcie koleś ma z tylu głowy, w ogole cala czaszka jest dość orginalna, możesz pokazać refke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 Kurna Quentin ty to trafisz do jakiegoś holiłudu... niesamowite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2013 dzięki ! rice- nie mam żadnej konkretnej refki... raczej z głowy to robiłem :) już chyba takie ostatnie poprawki shadera i sceny... coś nie mogę się zabrać za te włosy i ubranie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Niesamowite to jest. Szczególnie oczy. To co odstaje to brwi. Za ciemne jakieś są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 8 Luty 2013 Autor Share Napisano 8 Luty 2013 dzięki Monio ;) tymczasem chyba już finalna wersja obrazka.. O ile nie wyłapię jeszcze jakiś błędów albo zrobię włosy .. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 Miałeś zrobić dywan na klacie;) Jeszcze poczekamy na to z frontem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 Mistrzostwo świata, czapki z głów, ale spróbuj jeszcze dorobić mu włosy, moim zdaniem nabierze jeszcze charakteru: http://i.imgur.com/vJQkXJh.jpg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 Piękny. :) Jak dla mnie nie tyle co włosy a wąsy. Imho idealnie by do niego pasowały. http://i.imgur.com/rcYPrFl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 brwi i zagniecenia na koszulce, mógłbyś poprawić, ale i tak wygląda to mega :] wersja z włosami od Tamyl91, rocks ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 9 Maj 2016 Autor Share Napisano 9 Maj 2016 Cześć, wrzucam po przerwie wip nowej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 10 Maj 2016 Share Napisano 10 Maj 2016 Coś te proporcje nie take xD... Żartuję. Miła praca. Spodnie symulowane? Podeszwa taka rafowa? Bedziesz zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 19 Maj 2016 Autor Share Napisano 19 Maj 2016 Sebazx6r - baza spodni w marvelousie, reszta ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 3 Listopad 2016 Autor Share Napisano 3 Listopad 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mockinbird Napisano 3 Listopad 2016 Share Napisano 3 Listopad 2016 Bardzo fajna głowa. Ciekaw jestem profili. Wrzucisz? Prosi się o jeszcze lepszy detal. Mam na myśli urozmaicenie zmarszczek. Pod brwiami jest tak ciemno ,że nie widać formy. Pokaż więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 3 Listopad 2016 Share Napisano 3 Listopad 2016 Przypomina główkę którą zrobił pewien Olaf. Ładnie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 4 Listopad 2016 Share Napisano 4 Listopad 2016 Bardzo dobrze to wygląda - charakternie. Czapka ekstra. FIber mesh czy ps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi