FF Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Ten koles jest tak realistycznie ze az mnie to przeraza
Sebazx6r Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Wrok przypomina mi brata kumpla z podstawówki :)... Miazga!
xmass Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Zgodze się z kakaku , klimat WWII pasuje idealnie na prezentacje. Może jak by go troche poobijać i dać więzienną czapke to pasowałby na więźnia obozów zagłady. Szczególnie te czarno-białe obrazki mają taki wojenny klimat.
guru Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 O stary przeginka. Jakbym mial sie czepiac ale dal mnie to jest perfekt. Ale i tak pewnie interesuja sie uwagi. Mi sie rzuca troche skora nad okiem, pod bwia. Jest za gladka. Druga rzecz to ta skora stykajaca sie bezposrednio z galka oczna przy dolnej powiece. Jak dla mnie to az za bardzo sie zlewa z okiem. Troche bym to poprawil zeby oko ciut bardziej odseparowane. O brwiach to sam pewnie wiesz. Jakie mapy masz na tym kolesiu? Jakie rozmiary? 4K. Przygotowujesz kazda osobno czy jakies delikatne coloorcorection node w maxie i tyle? RESPEC za ten obrazek na serio. Sam mam ochote na cos takiego od dluzszego czasu ale problem w tym ze nie potrafie rzezbic.
Lucek Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Lepsze. Ale źrenice za duże moim zdaniem. Krowie oczy tak zwane;)
Quentin Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Napisano 9 Styczeń 2013 dzięki :) guru - mapki to displacement, bump, kolor i gloss ... Wszystkie 4K, ew gloss itp 2K. Wypalane w zbrushu, kolor malowany w ps. Prawie wszystkie mają nod color correction żeby je ostatecznie ustawić do shadera. Np oko składa się u mnie z 4 elementów a wszystkie korzystają z 2 mapek(kolor, opacity). Zmieniam tylko trochę kolory, nasycenie itd w nodzie. tymczasem różne wersje oświetlenia :
olafpozoga Napisano 9 Styczeń 2013 Napisano 9 Styczeń 2013 Bardzo fajne, ale błagam - popraw mu brwi...
Pionier Napisano 9 Styczeń 2013 Napisano 9 Styczeń 2013 szacun, bardzo fajnie Ci to wychodzi, oczka super!
rice Napisano 14 Styczeń 2013 Napisano 14 Styczeń 2013 Powiem Ci ze masz niesamowitą cierpliwość do tej jednej mordki. Podziwiam Cie ;D dziwne wcięcie koleś ma z tylu głowy, w ogole cala czaszka jest dość orginalna, możesz pokazać refke?
Papa Pio Napisano 14 Styczeń 2013 Napisano 14 Styczeń 2013 Kurna Quentin ty to trafisz do jakiegoś holiłudu... niesamowite...
Quentin Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Napisano 27 Styczeń 2013 dzięki ! rice- nie mam żadnej konkretnej refki... raczej z głowy to robiłem :) już chyba takie ostatnie poprawki shadera i sceny... coś nie mogę się zabrać za te włosy i ubranie :D
Monio Napisano 27 Styczeń 2013 Napisano 27 Styczeń 2013 Niesamowite to jest. Szczególnie oczy. To co odstaje to brwi. Za ciemne jakieś są.
Quentin Napisano 8 Luty 2013 Autor Napisano 8 Luty 2013 dzięki Monio ;) tymczasem chyba już finalna wersja obrazka.. O ile nie wyłapię jeszcze jakiś błędów albo zrobię włosy .. :D
Lucek Napisano 9 Luty 2013 Napisano 9 Luty 2013 Miałeś zrobić dywan na klacie;) Jeszcze poczekamy na to z frontem;)
Tamyl91 Napisano 9 Luty 2013 Napisano 9 Luty 2013 Mistrzostwo świata, czapki z głów, ale spróbuj jeszcze dorobić mu włosy, moim zdaniem nabierze jeszcze charakteru: http://i.imgur.com/vJQkXJh.jpg ;)
Monio Napisano 9 Luty 2013 Napisano 9 Luty 2013 Piękny. :) Jak dla mnie nie tyle co włosy a wąsy. Imho idealnie by do niego pasowały. http://i.imgur.com/rcYPrFl.jpg
indian Napisano 9 Luty 2013 Napisano 9 Luty 2013 brwi i zagniecenia na koszulce, mógłbyś poprawić, ale i tak wygląda to mega :] wersja z włosami od Tamyl91, rocks !
Sebazx6r Napisano 10 Maj 2016 Napisano 10 Maj 2016 Coś te proporcje nie take xD... Żartuję. Miła praca. Spodnie symulowane? Podeszwa taka rafowa? Bedziesz zmieniał.
Quentin Napisano 19 Maj 2016 Autor Napisano 19 Maj 2016 Sebazx6r - baza spodni w marvelousie, reszta ręcznie.
Mockinbird Napisano 3 Listopad 2016 Napisano 3 Listopad 2016 Bardzo fajna głowa. Ciekaw jestem profili. Wrzucisz? Prosi się o jeszcze lepszy detal. Mam na myśli urozmaicenie zmarszczek. Pod brwiami jest tak ciemno ,że nie widać formy. Pokaż więcej.
Sebazx6r Napisano 3 Listopad 2016 Napisano 3 Listopad 2016 Przypomina główkę którą zrobił pewien Olaf. Ładnie/
michalo Napisano 4 Listopad 2016 Napisano 4 Listopad 2016 Bardzo dobrze to wygląda - charakternie. Czapka ekstra. FIber mesh czy ps?
Rekomendowane odpowiedzi