Napisano 3 Czerwiec 201113 l Dzisiaj ukazał się trailer do najnowszego Tomb Raidera. Tym razem wcielimy się w odmłodzoną, 21 letnią Larę. Wydaje się że przejęcie Eidosu przez Square Enix może wyjść serii na dobre. Zapowiada się ciekawie. http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-tomb-raider/714562
Napisano 3 Czerwiec 201113 l Mi się takie przeobrażenie Lary bardzo podoba. Wreszcie zapowiada się postać z krwi i kości. Trailer też niezły, przyjemnie się ogląda.
Napisano 3 Czerwiec 201113 l Czy jak dekolt Lary bardziej przykuwa uwagę niż jej zrozpaczona twarz podczas spadania, to oznacza, że jest się złym człowiekiem?
Napisano 3 Czerwiec 201113 l beny no coś ty... to jest jak najbardziej naturalne zjawisko :D zreszta bycie zlym jest bardziej cool :D
Napisano 3 Czerwiec 201113 l samo w sobie na wysokim poziomie. ale koliduje mi z wizerunkiem Lary Croft. to nigdy nie był dramat
Napisano 3 Czerwiec 201113 l Ostatni Underworld zrobił na mnie duże wrażenie, w sumie jestem z serią TR od początku więc liczę, że i ta część będzie dobra i klimatyczna:). Trailer wróży dobrze.
Napisano 3 Czerwiec 201113 l Niezła zbitka, tragiczny tekst czytany przez panienkę, za to wizualnie mniam :)
Napisano 4 Czerwiec 201113 l a właśnie wizualnie sztafaż goni sztafaż; zderzaki jakieś takie mikre u panny L
Napisano 4 Czerwiec 201113 l no lara croft troche malo siebie przypomina, ale jesli taki klimat wystapi w grze to z sukcesem obroni wyglad lary
Napisano 4 Czerwiec 201113 l Stara czy młoda, wszystko rozbija się o seledynową obcisłą bluzkę. Klasyka. :) Świetny trailer. Ale jakiś taki zszarzały ten seledyn. :(
Napisano 4 Czerwiec 201113 l ... Ale jakiś taki zszarzały ten seledyn. :(... Pewnie nie wyprany w Perwoll'u :(
Napisano 4 Czerwiec 201113 l Lara mlodnieje. Zawsze mnie zastanawialo jak ona zdobyla te wszystkie swoje umiejetnosci i nieprzecietna wiedze w tak krotkim czasie. Zna sie na historii jak profesor, geografia, nawigacja nie stanowia problemu, strzela jak czlonek oddzialow specjalnych, survival nie jest jej obcy, sztuki walki jak najbardziej... A przy tym ma cialo dwudziestki i buzie pietnastki :D Dobry filmek, chetnie zerkne na gre jak bedzie okazja..
Napisano 5 Czerwiec 201113 l Świetna jakość i pomysł na odświeżenie gry. Czy tylko mnie boli moment, gdy Lara próbuje przeskoczyć pomiędzy fragmentami statku? Z takim rozpędem po złapaniu za rękę, powinna się rozbebeszyć o wystające fragmenty stropu pod kolesiem.
Napisano 5 Czerwiec 201113 l breja> napisz do twórców że znalazłeś 'błąd' może zdążą to jeszcze poprawić...
Napisano 5 Czerwiec 201113 l berja nie jesteś sam ;) Mi się nowa lara podoba. Filmik też zajefajny. Ciekawe ile takich cinematików będzie w grze?
Napisano 5 Czerwiec 201113 l dobry trailer, smakowity technicznie, fabularnie kiczowy przez ten tekst w tle. Moze pomoże mi sie pozbyć z głowy złego wrażenia Lary-Angeliny
Napisano 5 Czerwiec 201113 l Adam_Guzowski Aleś się zjeżył :] Błąd to by był, jakby było widać co się z nią dzieje po skoku, ale oni świadomie zminimalizowali wrażenie odpowiednio ustawiając kadry.
Napisano 5 Czerwiec 201113 l Może i klimat samej gry się poprawi. Po II części zaczęło być nudnym rozwiązywanie bezsensownych zagadek i przesuwanie klocków by gdzieś wejść ;) Czy też pływanie pod wodą w poszukiwaniu 5 elementów rozrzuconych nie wiadomo gdzie ( to chyba było w TR Underworld ? ). Trochę więcej realizmu, bólu, brudu i ułomności bohaterki, a może naprawdę ta seria podbić serca nowych graczy i obudzić dawną namiętność fanów tej gry ;) Dla mnie trailer ten właśnie to zapowiada. ps. 5 gwiazdek za wykonanie i cechy fizyczne nowej Lary ;)
Napisano 6 Czerwiec 201113 l Bardzo mi sie podoba terailer. Jenden z fajniejszych jake kiedykolwiek widzilem.. Brink i tak stawiam na 1 miejscu.