Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 5,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ano trochę już za późno bo Damian puścił pełną animację Path of Hate

Napisano
  • Autor

Ale sama prezentacja właśnie się zaczęła.

Edit: I film znowu jest wyświetlany:)

Zdaje się, że prezentacja będzie dostępna na serwerach Autodesku.

Edit2: Tak, prezentacja będzie dostępna do kilku dni. Przy okazji jak zostało to zauważone, tajemnica powstawania chmurek, to nad czym wiele osób zastanawiało się jak zostały zrobione została wyjaśniona.

Edytowane przez Adek

Napisano

chmurki byly super :) w sumie prosta technika, a efekt swietny

Napisano

Wspaniałe, ciesze się ze moglam zobaczyc choc czesc tego filmu! Wspaniała animacja kamery! Gratulacje!

Napisano

Jesli tez mozna napomknąc fragment naszej animacji FaceBug załapał sie do showreela :)) autodeskowego

Edytowane przez FlexiZ

Napisano

Czasu lokalnego Vancouver'owego :)

Czyli 9 godzinek w tył od nas, czyli na naszych monitorach o godz. 00:00 w nocy ze środy na czwartek i w czwartek o 22:00. Jak się mylę to poprawcie.

Napisano

Dokladnie tak, 9 godzin roznicy. Czyli nastepny pokaz w nocy 10 sierpjua o 24 czasu polskiego a kolejny 11sierpnia o godzinie 22 czasu polskiego :)

Napisano

ee to na samym początku? przecież to kilka minut trwało.. bo potem Damian puścił też trailer, który był krótki, ale to na początku to z dobrych kilka minut trwało.. nie widziałem wcześniej pełnej wersji więc się nie spieram :)

Napisano

najwazniejszej sceny nie widziałes! na koncu okazuje sie ze mordercą jest ten w białym kapeluszu! ;)

Napisano

w takim razie dzięki, że wyprowadziliście mnie z błędu :) a już myślałem, że w końcu udało mi się zobaczyć pełną wersję.. no cóż pozostaje mi czekać dalej :)

Napisano

O lecą Paths Of Hate - a jednak są plusy że zostałem dłużej w pracy :)

Napisano

Świetnie zaprezentował swoją animację, a chmurki są przepiękne.

Napisano

Mistrz, czapki z głów, patent z chmurkami rozwala. Chętnie bym obejrzał calość w hd ... podobnie jak wszyscy :)

Napisano

Czy ktos moze nagrywal to albo ma informacje ze gdzies sie pojawi wideo z prezentacji? Niestety nie mogelem i nie bede mogl obejrzec :/ a szkoda bo bardzo chce :)

Napisano

Na prezentacji było powiedziane, że wszystko jest nagrywane i zostanie upublicznione na area.autodesk.com. Nie powiedzieli kiedy ale pewnie po zakończeniu Siggraph

Napisano
Czy ktos moze nagrywal to albo ma informacje ze gdzies sie pojawi wideo z prezentacji? Niestety nie mogelem i nie bede mogl obejrzec :/ a szkoda bo bardzo chce :)

Przecież wszystko można przewijać.

Paths of hate jest w ok. 5:40:00

Napisano

Na pierwszym pokazie dostał masę oklasków, co nie ukrywam bardzo mi się podobało :D Pozdrawiam z Vancouver.

Napisano

Widziałem ten 5 minutowy fragment z zakładki Guests na stronie Autodesku. Gdzieś można obejrzeć całą animację?

Edytowane przez mallow

Napisano

Świetna prezentacja. Kapitalna robota Damian i chłopaki z PI! Chmurki - geniusz!

Napisano

czapki z glow, churki po prostu wymiataja. bardzo fajna prezentacja

Napisano

bajer, troche sie zgasilem!

mam nadzieje ze jeszcze gdzies zobacze tego tutka o vertexcolorze bo nie nadarzylem za Damianem a chcialbym to sobie tez wyprobowac...

Napisano

Super. Moze w koncu dzieki tej prezentacji zatrybia, ze efekty specjalne powinni robic z najlepszymi,czyli z pi a nie z jakimis tam dziadoskimi firemkami post z zachodu.

Napisano
  • Autor
na community platige pojawiła sie prezentacja Damiana z Siggraph 2011

http://community.platige.com/news/574?lng=pl

Tak, ale jakość na Vimeo tragiczna. Na kanale YouTube Autodesku pojawiła się własnie w HD. Podlinkowałem w newsie: http://www.max3d.pl/news.php?id=1943

Można obejrzeć w zwolnionym tempie tutorial dot. chmurek. Patent chyba ciekawy.

Napisano

Rewelacja. Dopiero miałem okazję zobaczyć te 4 minuty i stwierdzam, że dawno nie widziałem tak mocnej animacji. Stylistycznie, animacyjnie, fabularnie MISTRZOSTWO. Może powinienem się wstrzymać z tymi pochwałami do zobaczenia pełnej wersji, ale jakoś nie obawiam się, że będzie gorzej :]