Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Ale sama prezentacja właśnie się zaczęła.

Edit: I film znowu jest wyświetlany:)

Zdaje się, że prezentacja będzie dostępna na serwerach Autodesku.

Edit2: Tak, prezentacja będzie dostępna do kilku dni. Przy okazji jak zostało to zauważone, tajemnica powstawania chmurek, to nad czym wiele osób zastanawiało się jak zostały zrobione została wyjaśniona.

Edytowane przez Adek
Napisano (edytowane)

Jesli tez mozna napomknąc fragment naszej animacji FaceBug załapał sie do showreela :)) autodeskowego

Edytowane przez FlexiZ
Napisano

Czasu lokalnego Vancouver'owego :)

Czyli 9 godzinek w tył od nas, czyli na naszych monitorach o godz. 00:00 w nocy ze środy na czwartek i w czwartek o 22:00. Jak się mylę to poprawcie.

Napisano

ee to na samym początku? przecież to kilka minut trwało.. bo potem Damian puścił też trailer, który był krótki, ale to na początku to z dobrych kilka minut trwało.. nie widziałem wcześniej pełnej wersji więc się nie spieram :)

Napisano

w takim razie dzięki, że wyprowadziliście mnie z błędu :) a już myślałem, że w końcu udało mi się zobaczyć pełną wersję.. no cóż pozostaje mi czekać dalej :)

Napisano

Czy ktos moze nagrywal to albo ma informacje ze gdzies sie pojawi wideo z prezentacji? Niestety nie mogelem i nie bede mogl obejrzec :/ a szkoda bo bardzo chce :)

Napisano

Na prezentacji było powiedziane, że wszystko jest nagrywane i zostanie upublicznione na area.autodesk.com. Nie powiedzieli kiedy ale pewnie po zakończeniu Siggraph

Napisano
Czy ktos moze nagrywal to albo ma informacje ze gdzies sie pojawi wideo z prezentacji? Niestety nie mogelem i nie bede mogl obejrzec :/ a szkoda bo bardzo chce :)

Przecież wszystko można przewijać.

Paths of hate jest w ok. 5:40:00

Napisano (edytowane)

Widziałem ten 5 minutowy fragment z zakładki Guests na stronie Autodesku. Gdzieś można obejrzeć całą animację?

Edytowane przez mallow
Napisano

Rewelacja. Dopiero miałem okazję zobaczyć te 4 minuty i stwierdzam, że dawno nie widziałem tak mocnej animacji. Stylistycznie, animacyjnie, fabularnie MISTRZOSTWO. Może powinienem się wstrzymać z tymi pochwałami do zobaczenia pełnej wersji, ale jakoś nie obawiam się, że będzie gorzej :]