Vega Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 (edytowane) Ja zabieram się za to: Autorem cocnept-art'u jest Paul Richards http://www.autodestruct.com Edytowane 24 Wrzesień 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 kolejny znajomy concept w bitwie :) mam ostatnio słabość do demonicznych kobiet ;] nie mogę się doczekać finala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 No, no... zapowiada się ciekawie. Będę się przyglądał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 chodziło mi o to, że jest mi znajomy :) Szybki progres :) twarz wygląda nieźle, zapowiada się fajnie, tylko dał był bym, dłuższe ręce i krótszą szyje. Muszę przyznać, że hojnie ją obdarzyłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 F/X: Zapowiadać się może zapowiada, ale jak się skończy :) Skończę na pewno jednakże na jakim poziomie :) Mam nadzieje, że będzie lepiej niż z mnichem z poprzedniej bitwy. n-pigeon: jeśli chodzi o biust to nie ja :D Tylko Paul. Ona z tyłu ma takie ucięte coś to dodałem jej skrzydła :) Wystarczy, że rogi ma odcięte. Ze skrzydłami jest groźniejsza. Może dodam jej jeszcze coś z tych referek: http://www.autodestruct.com/images/hellchick2.jpg http://www.autodestruct.com/images/hellchick1.jpg Wrzucam jeszcze raz :) Tamto wyżej skasowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 O ile pamietam destruct mial wiecej konceptow tej postaci. Jak chcesz moge przeszperac dysk powinienem znajezc cos wiece. Ale z natury jestem leniwy wiec niechce mi sie szukac jak masz a pokazales tylko ten :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagonet, Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Będę ci kibicował. Czekam na więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2011 Wywaliłem skrzydła. @Por@szek: Mam tylko to co jest wyżej :) @Dagonet, : Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Całkiem wporzo, jedyne co mi sie nie podoba to dłonie (troche męskie). Ta dziwna linia z miednicy do kolana dla mnie nie trafiona. pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2011 Ta linia to będzie blizna, jakieś przecięcie, coś takiego jak wyżej na koncepcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Na koncepcie to są chyba takie łuski sterczące a nie blizna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Rejon szyi, obojczyka i piersi wygląda świetnie. Odchudziłbym boczne rejony od czoła, zarysował mocniej kość policzkową, osłabiłbym detal zmarszczek i odsunął trochę fałdę miedzy nosem, a kością policzkową, od kącików ust, bo wygląda trochę staro :) Ramiona też trochę grubawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2011 Luski nie luski u mnie bedzie rozcieta blizna :) Nie ugotowala obiadu i maz jej nozem takie cos wydziergal :) Dlatego przeszla na zla strony mocy. N-pigeon: troche sie przypakowalo pod czas rzezbienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Vega musisz popracować nad bryłą poważnie. Nie czuć obłości kompletnie i proporcje wcale nie są takie jak na koncepcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 Ej Vega do roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2011 Ja sie ciesze ostatnimi dniami wakacji bo niedlugo wrzesien i rozpocznie sie nauka do matury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 stary, po co Ci matura, dziergaj grafe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 Vega matura to jest tak naprawdę ostatni miesiąc. Chociaż z tymi wakacjami to lepszy argument:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2011 Oprócz matury mam egzamin zawodowy po maturze :) Tak na prawdę to dłubie cały czas, ale efekt zobaczysz jak już będzie HP skończony :D Edit: Lucek, a Twój czarny charakter gdzie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 Ja olewam bitwę niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Bardzo mocne. Kibicuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Teraz jeszcze trzeba te rogi połączyć jakoś z głową. Jakieś zmarchy tam zrobić lub coś w tym stylu. Ciało będę robił jednakże najpierw ogon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 no nareszcie :) wróciłeś Rogi normalnie boskie :D odchudź jej te skronie i odmłódź twarz bo szkoda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 fajnie Ci to wychodzi:) może troszkę tyłek bym "dopieściła" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagonet, Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Super rogi ;D mocno kibicuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 (edytowane) Szybki over mam nadzieje, że pomoże, bo bardzo Ci kibicuje ;) Szczególnie chodzi o kąciki ust i i policzki, dodatkowo poprawiłbym szerokość głowy i wielkość oczu, wydłużyłem również nos. Zamiast smukłej twarzy, można by ją wypuklić, by wyglądała młodo jak na concepcie, ale można i tak, jak wolisz. Edytowane 4 Wrzesień 2011 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2011 @Dagonet: Dzięki @Selena: Dzięki. Pupcie muszę poprawić bo trzeba jakoś ogon doczepic. @n-pigeon: Dzięki za poprawkę. Poprawie tak żeby była młodsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Balans popraw bo demonica pierdyknie na plecki i będzie płacz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 5 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Poprawiłem balans. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Vega zarysuj normalną miednicę i mięśnie ud, bo w tym miejscu model jest bezkształtny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagonet, Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Nad twarzą bedziesz jeszcze chyba troche pracował niieee?? Wygląda trochę staro na niej a tak wgl to ładnie ci idzie , mocno kibicuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 wory na policzkach usunąłeś, ale broda dalej zwisa i tworzy wgłębienia od nadmiaru skóry :) Zrób by wyglądała na bardziej napiętą, luźna skóra to oznaka starości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Od 2 dnich robię mechaniczne nogi :) Dzisiaj mi zetka się rozsypała i rozwaliła plik .ztl... Nie da się go uruchomić. Musiałem na nowo robić detal na mechanice :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszko Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Vega Postać ma dużo detali, jesteś pewien, że zmieścisz model w 10 000 trójkątach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Vega Postać ma dużo detali, jesteś pewien, że zmieścisz model w 10 000 trójkątach ? Pytanie powinno brzmieć: Vega Masz jeszcze sporo do zrobienia, jesteś pewien, że zmieścisz się w terminie :D Zaczynam wątpić w to, że się zmieszczę w terminie :) O Trisy będę się martwił jak będę robił Low-POly. Wtedy najwyżej z czegoś zrezygnuję :) Weekend za tydzień będzie ciężki. Trzeba będzie siedzieć po nocach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 (edytowane) Vega co jej tak cyca wgniotło od spodu? Pępek jej uciekł na dół znowu Vega:D Zamaluj maską to wgłębienie między,hmmm,łonem a udem i cofnij w głąb trochę. I nadgarstki,nadgarstki jej napuchły:P nogi mechaniczne fajne:) Edytowane 18 Wrzesień 2011 przez mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Hmm... Pępek i krocze.... Wiem, że to poprawiałem i było git na 99%. To przez tego .ztl który się rozwalił :D Ale tutaj teraz widzę, że jest źle. Jestem pewien, że poprawiałem i było na 100% wyżej :D Na szybko wrzuciłem jej na rękę tą mechanikę, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać. Na pewno będę jeszcze poprawiał i trzeba dodać pazury :) Wszystko wyrzeźbione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Sprytnie,ukryłeś nadgarstek:),nie widac to nie ma co poprawiać:).Ale łono/krocze i pępek popraw bo w stringach będzie widać;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 19 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2011 To krocze jeszcze muszę poprawić oraz brzuch bo wyszło płasko (za płasko) ;) Lewa ręka można powiedzieć, że skończona. Teraz tylko dokończyć prawą i zrobić elementy takie jak stringi. Nie do końca jestem zadowolony z całości. Trochę leniwie to robię i na szybko. Jednakże w nd. mija termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Coś niepokojącego się dzieje z cycuszkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagonet, Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 jak poprawisz to co trzeba to będzie git, a tak to na razie mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Takie coś z dzisiaj. Jutro chcę mieć skończone całe HP. W czw. zrobić siatkę, pt. low-poly, sb. textury, nd. textury i pozowanie :D Mam nadzieję, że zdążę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Zrób te gatki trochę szersze w kroku na dole,coś tam dziwnego wystaje po bokach niepotrzebnie.Z szerszymi nie będzie widać że napsułeś pod spodem a na poprawki szkoda czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Błędy jakie podałeś były przemyślane i obliczone. Oprócz tego pępka :D Nadgarstek zasłonięty, krocze zasłonięte ;) Żebra będą zasłonięte bo tam będą paski i mini zbroja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 No właśnie zasłoń jeszcze trochę bardziej tymi gatkami:).Żeby nie wystawało po bokach tam na dole,no;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Miałem dzisiaj skończyć HP, ale się nie udało :) Jutro na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Można powiedzieć, że finish. Chcę jeszcze dodać bandaże na kolana. Tak jak ma na concepcie. Nie pasuje mi ta kula na barku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagonet, Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Mi też ona nie pasuje, jakbyś miał czas to lepiej by było ją zamienić na coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Październik 2011 Autor Share Napisano 2 Październik 2011 Nie zdążyłem :/ Mam wypalone normalki i zabrałem się za tekstury. Normalki trochę nie wyszły i bym musiał te paski robić osobno bo mam 1k tris zapasu. Trudno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 2 Październik 2011 Share Napisano 2 Październik 2011 ale następnym razem skończ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi