Napisano 15 Sierpień 201113 l Ja zabieram się za to: Autorem cocnept-art'u jest Paul Richards http://www.autodestruct.com Edytowane 24 Wrzesień 201113 l przez Vega
Napisano 16 Sierpień 201113 l kolejny znajomy concept w bitwie :) mam ostatnio słabość do demonicznych kobiet ;] nie mogę się doczekać finala :D
Napisano 16 Sierpień 201113 l chodziło mi o to, że jest mi znajomy :) Szybki progres :) twarz wygląda nieźle, zapowiada się fajnie, tylko dał był bym, dłuższe ręce i krótszą szyje. Muszę przyznać, że hojnie ją obdarzyłeś :)
Napisano 16 Sierpień 201113 l Autor F/X: Zapowiadać się może zapowiada, ale jak się skończy :) Skończę na pewno jednakże na jakim poziomie :) Mam nadzieje, że będzie lepiej niż z mnichem z poprzedniej bitwy. n-pigeon: jeśli chodzi o biust to nie ja :D Tylko Paul. Ona z tyłu ma takie ucięte coś to dodałem jej skrzydła :) Wystarczy, że rogi ma odcięte. Ze skrzydłami jest groźniejsza. Może dodam jej jeszcze coś z tych referek: http://www.autodestruct.com/images/hellchick2.jpg http://www.autodestruct.com/images/hellchick1.jpg Wrzucam jeszcze raz :) Tamto wyżej skasowałem :)
Napisano 18 Sierpień 201113 l O ile pamietam destruct mial wiecej konceptow tej postaci. Jak chcesz moge przeszperac dysk powinienem znajezc cos wiece. Ale z natury jestem leniwy wiec niechce mi sie szukac jak masz a pokazales tylko ten :)
Napisano 20 Sierpień 201113 l Autor Wywaliłem skrzydła. @Por@szek: Mam tylko to co jest wyżej :) @Dagonet, : Dzięki
Napisano 20 Sierpień 201113 l Całkiem wporzo, jedyne co mi sie nie podoba to dłonie (troche męskie). Ta dziwna linia z miednicy do kolana dla mnie nie trafiona. pozdro :)
Napisano 20 Sierpień 201113 l Autor Ta linia to będzie blizna, jakieś przecięcie, coś takiego jak wyżej na koncepcie :)
Napisano 20 Sierpień 201113 l Rejon szyi, obojczyka i piersi wygląda świetnie. Odchudziłbym boczne rejony od czoła, zarysował mocniej kość policzkową, osłabiłbym detal zmarszczek i odsunął trochę fałdę miedzy nosem, a kością policzkową, od kącików ust, bo wygląda trochę staro :) Ramiona też trochę grubawe.
Napisano 20 Sierpień 201113 l Autor Luski nie luski u mnie bedzie rozcieta blizna :) Nie ugotowala obiadu i maz jej nozem takie cos wydziergal :) Dlatego przeszla na zla strony mocy. N-pigeon: troche sie przypakowalo pod czas rzezbienia :)
Napisano 20 Sierpień 201113 l Vega musisz popracować nad bryłą poważnie. Nie czuć obłości kompletnie i proporcje wcale nie są takie jak na koncepcie.
Napisano 23 Sierpień 201113 l Autor Ja sie ciesze ostatnimi dniami wakacji bo niedlugo wrzesien i rozpocznie sie nauka do matury :)
Napisano 24 Sierpień 201113 l Vega matura to jest tak naprawdę ostatni miesiąc. Chociaż z tymi wakacjami to lepszy argument:D
Napisano 24 Sierpień 201113 l Autor Oprócz matury mam egzamin zawodowy po maturze :) Tak na prawdę to dłubie cały czas, ale efekt zobaczysz jak już będzie HP skończony :D Edit: Lucek, a Twój czarny charakter gdzie? :D
Napisano 4 Wrzesień 201113 l Autor Teraz jeszcze trzeba te rogi połączyć jakoś z głową. Jakieś zmarchy tam zrobić lub coś w tym stylu. Ciało będę robił jednakże najpierw ogon :)
Napisano 4 Wrzesień 201113 l no nareszcie :) wróciłeś Rogi normalnie boskie :D odchudź jej te skronie i odmłódź twarz bo szkoda :)
Napisano 4 Wrzesień 201113 l Szybki over mam nadzieje, że pomoże, bo bardzo Ci kibicuje ;) Szczególnie chodzi o kąciki ust i i policzki, dodatkowo poprawiłbym szerokość głowy i wielkość oczu, wydłużyłem również nos. Zamiast smukłej twarzy, można by ją wypuklić, by wyglądała młodo jak na concepcie, ale można i tak, jak wolisz. Edytowane 4 Wrzesień 201113 l przez n-pigeon
Napisano 4 Wrzesień 201113 l Autor @Dagonet: Dzięki @Selena: Dzięki. Pupcie muszę poprawić bo trzeba jakoś ogon doczepic. @n-pigeon: Dzięki za poprawkę. Poprawie tak żeby była młodsza.
Napisano 5 Wrzesień 201113 l Vega zarysuj normalną miednicę i mięśnie ud, bo w tym miejscu model jest bezkształtny.
Napisano 5 Wrzesień 201113 l Nad twarzą bedziesz jeszcze chyba troche pracował niieee?? Wygląda trochę staro na niej a tak wgl to ładnie ci idzie , mocno kibicuje ;D
Napisano 5 Wrzesień 201113 l wory na policzkach usunąłeś, ale broda dalej zwisa i tworzy wgłębienia od nadmiaru skóry :) Zrób by wyglądała na bardziej napiętą, luźna skóra to oznaka starości
Napisano 17 Wrzesień 201113 l Autor Od 2 dnich robię mechaniczne nogi :) Dzisiaj mi zetka się rozsypała i rozwaliła plik .ztl... Nie da się go uruchomić. Musiałem na nowo robić detal na mechanice :/
Napisano 18 Wrzesień 201113 l Vega Postać ma dużo detali, jesteś pewien, że zmieścisz model w 10 000 trójkątach ?
Napisano 18 Wrzesień 201113 l Autor Vega Postać ma dużo detali, jesteś pewien, że zmieścisz model w 10 000 trójkątach ? Pytanie powinno brzmieć: Vega Masz jeszcze sporo do zrobienia, jesteś pewien, że zmieścisz się w terminie :D Zaczynam wątpić w to, że się zmieszczę w terminie :) O Trisy będę się martwił jak będę robił Low-POly. Wtedy najwyżej z czegoś zrezygnuję :) Weekend za tydzień będzie ciężki. Trzeba będzie siedzieć po nocach :)
Napisano 18 Wrzesień 201113 l Vega co jej tak cyca wgniotło od spodu? Pępek jej uciekł na dół znowu Vega:D Zamaluj maską to wgłębienie między,hmmm,łonem a udem i cofnij w głąb trochę. I nadgarstki,nadgarstki jej napuchły:P nogi mechaniczne fajne:) Edytowane 18 Wrzesień 201113 l przez mafida
Napisano 18 Wrzesień 201113 l Autor Hmm... Pępek i krocze.... Wiem, że to poprawiałem i było git na 99%. To przez tego .ztl który się rozwalił :D Ale tutaj teraz widzę, że jest źle. Jestem pewien, że poprawiałem i było na 100% wyżej :D Na szybko wrzuciłem jej na rękę tą mechanikę, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać. Na pewno będę jeszcze poprawiał i trzeba dodać pazury :) Wszystko wyrzeźbione.
Napisano 18 Wrzesień 201113 l Sprytnie,ukryłeś nadgarstek:),nie widac to nie ma co poprawiać:).Ale łono/krocze i pępek popraw bo w stringach będzie widać;p
Napisano 19 Wrzesień 201113 l Autor To krocze jeszcze muszę poprawić oraz brzuch bo wyszło płasko (za płasko) ;) Lewa ręka można powiedzieć, że skończona. Teraz tylko dokończyć prawą i zrobić elementy takie jak stringi. Nie do końca jestem zadowolony z całości. Trochę leniwie to robię i na szybko. Jednakże w nd. mija termin.
Napisano 20 Wrzesień 201113 l jak poprawisz to co trzeba to będzie git, a tak to na razie mi się podoba ;)
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Autor Takie coś z dzisiaj. Jutro chcę mieć skończone całe HP. W czw. zrobić siatkę, pt. low-poly, sb. textury, nd. textury i pozowanie :D Mam nadzieję, że zdążę :)
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Zrób te gatki trochę szersze w kroku na dole,coś tam dziwnego wystaje po bokach niepotrzebnie.Z szerszymi nie będzie widać że napsułeś pod spodem a na poprawki szkoda czasu:)
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Autor Błędy jakie podałeś były przemyślane i obliczone. Oprócz tego pępka :D Nadgarstek zasłonięty, krocze zasłonięte ;) Żebra będą zasłonięte bo tam będą paski i mini zbroja ;)
Napisano 20 Wrzesień 201113 l No właśnie zasłoń jeszcze trochę bardziej tymi gatkami:).Żeby nie wystawało po bokach tam na dole,no;)
Napisano 24 Wrzesień 201113 l Autor Można powiedzieć, że finish. Chcę jeszcze dodać bandaże na kolana. Tak jak ma na concepcie. Nie pasuje mi ta kula na barku...
Napisano 25 Wrzesień 201113 l Mi też ona nie pasuje, jakbyś miał czas to lepiej by było ją zamienić na coś innego
Napisano 2 Październik 201113 l Autor Nie zdążyłem :/ Mam wypalone normalki i zabrałem się za tekstury. Normalki trochę nie wyszły i bym musiał te paski robić osobno bo mam 1k tris zapasu. Trudno :)