Kolsga Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 No likaon wyszedł bardzo fajny. Tak z ciekawości te wersje z graficznymi znakami, kółkiem, kreską itd to pod jakiś specyficzny kontekst ? Fajnie to wyszło z likaonem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 No co tu dużo gadać... Ładne te zwierzaki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Ach... nie ma moich okienek ? ;p kozackie zwierzaczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Bardzo fajne zwierzaki! Od siebie dodam że ja jakoś nie rozumiem tej mody na dodawanie chromatycznej aberracji ;) No ale to oczywiście kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 pierwssze dwa jakoś mi nie grają, pewnie kwestia jakiegoś złamania ogólnej kompozycji geometrią, ktora mi nie podeszła, ale ostatni mógłbym mieć na ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Dzieki wszystkim! Kolsga hmm a taki przypływ chwili, chciałam poeksperymentować z figurami geometrycznymi w pracach, bo je bardzo lubię i tak wyszło mi :D Mruk ja za to ostatnio ją odkryłam i uwielbiam :) Olaf miło mi :D rosikowski okienka? Nie ma wiecej okienek :D Przy okazji zauwazyłam, że mi wcieło plik z herbalist hut bo podlinkowałam go z CGhuba, który to z dnia na dzien został zamkniety :/ Wrzuce wiec poprawiona wersję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 ten domek ma potencjał :D Nawet mi się podoba tak jak jest, tylko trochę rzuca mi się w oczy że dach nie wystaje poza długość scian budynku. Zobacz na tą refkę (specjalnie wybrałam taką gdzie mocno widać dach wystający: http://www.plan2go.pl/Images/Photos/12_06_2012__13_59_uid_9_fc95b318-3841-4c96-9e22-d1034414f222.jpg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 20 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Dzieki :D No tak, teraz jak na to patrze to bym wszystko poprawiła :) Ale w produkcji juz następny więc mam nadzieje że będzie lepiej. Jak znajdę wolną chwilę (o którą ostatnio ciężko) to możliwe, że się zmotywuje do poprawienia tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 5 Maj 2014 Autor Share Napisano 5 Maj 2014 Mikro Up przed wyjazdem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 1 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Ostatnio, gdy mam wolną chwilę robię conieco w ramach grupy Virtual Plein Air na fb : ) To jeden z efektów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 4 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Wybrane koncepty jakie wykonałam do gry "Race To Mars" Ogólnie polecam tytuł bo zapowiada się fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Madzia dajesz rady ostatnio !! czekam na więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Awww! :3 Race to Mars! Dużo dobrego szumu słyszałam o tej grze :D Ale dla zasady poczekam aż wyjdzie z Early Access. Kupiłam ze dwie gry z wczesnym dostępem i mam traume :P Także pogram po oficjalnej premierze :3 A koncepciki fajne :D Takie male slodkie budyneczki. I jest pasek w tle! :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 5 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Ja też czekam na pełne wersje, chociażby dla faktu żeby sobie zabawy nie psuć. Jedynym wyjątkiem jest tutaj Kerbal Space Program:) Oprócz tego kupiłam jeszcze DayZ ze znajomymi, czego żałuję :/ Od gry tego typu wymagałabym więcej niż tylko Symulatora Biegania xD No ale RTM zapowiada się super i lada chwila premiere z tego co kojarzę - can't wait^^ A paski... wiadomo, muszą być! :D No i fakt, że wygląda to lepiej tak jak pisałaś^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Jestem kolejna fanką zwierzaków:P Świetnie idziesz do przodu :) Pozazdrościć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Race to Mars! O proszę. Ostatnio przeczytałem trochę na ten temat w prasie lokalnej (link: http://opole.gazeta.pl/opole/1,35106,15578569,Z_Opola_na_podboj_Marsa__WIDEO_.html). I byłem ciekawy kto coś od nas robi do tej produkcji. W końcu ktoś się odnalazł. Będę śledził! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Piret Dziękuję^^ Ja to mam wrażenie jakbym się ślimaczyła strasznie :D Adek W końcu się wydało hehe :) Ale pewnie jeszcze jakiś grafik inny by się znalazł. Co do linka to wow, sensownie napisany w sumie, jak na nie-gamingową gazetę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 22 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Malutki Up :) z grupy VPA na fejsie:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 świetne kolorki i odjechana perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2014 Nowy art, po obejrzeniu tutka Johna Sweeneya :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 naprawdę fajnie to wygląda, może się skuszę na kupno kolejnego który zrobi :) możesz napisać o czym opowiada w tym który kupiłaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2014 @takashmen w sumie opowiada o technikach jakie stosuje, jak pracuje i na co zwraca uwagę. Tutek kosztuje 5$ a koleś gada 3,5h więc wow - a co najważniejsze jakość jego głosu jest wysoka, tzn. jakość nagrania :) Mnie osobiście strasznie wkurza jak jakiś artysta gada i pierdzi mu mikrofon... no ludzie nie stać ich na lepszy? Mi by było wstyd xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 front, tyle mam do powiedzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 front !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Świetna ta nowej praca- dobre światło i oko od razu śmiga tam gdzie trzeba:D Jak już miałbym się czegoś czepić to na siłę bym poprawił stopy tego gościa bo wygląda jakby stał w "mule" a podłoże wygląda na twardy piasek. No i ewentualnie dodałbym parę części obok wraku bo tak dla mnie wygląda to za pusto jak na miejsce katastrofy lotniczej. Nie mniej jednak idealna praca do portfolio. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Masz może link do tego tutoriala gdzie go można nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 też mam https://gumroad.com/sweeney1987 generalnie jest wysyp tych tutoriali takie osoby jak M. Kuciara, Dave Rapoza, Dan Luvisi, Anthony Jones, James Paick wypuścili swoje całą liste instruktorów można znaleźć na tej http://www.kiwijuice.net/ stronie każdy znajdzie coś dal siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Nagły skok z takim efektem w ostatniej pracy nie może skutkować niczym innym jak uznaniem z mojej strony :) Niby nic skomplikowanego a sztuczki robią swoje ;) W końcu liczy się efekt końcowy , praca prezentuje się bardzo dobrze i o to w tym chodzi. Fajnie się rozwijasz :) może cię kiedyś dogonię ^^ jak przestanę malować dzbanki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Bardzo Fajnie to wszystko wygląda , tylko zastanawia mnie skala Apache'a i postaci. jakas taka malutka jest porównując ją do zdjęć : co nie zmienia fakty że pracka świetna :) - - - Połączono posty - - - No i oczywiście gratki za fronta !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2014 rymin, thecrev, takashmen, Kalberos, motyl dzieki wielkie :D! SamaeL89 hehe no co Ty, ja też powinnam więcej dzbanków pomalować^^ Pixel-Factory Dzięki! Postać nie stoi tuż przy nim. Dodatkowo sprawdzałam wielkości różnych śmigłowców i postanowiłam go zrobić takiej wielkości :) A no i dziękuje za fronta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 Fajnie wygląda! Gratuluje fronta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 16 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2014 PIraT dzięki wielkie :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Wiedzialem ze gdzies widzialem to ujecie apacha:) Jest w BotWars Teaser (32s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5lim Napisano 2 Sierpień 2014 Share Napisano 2 Sierpień 2014 (edytowane) albo po prostu tutaj: http://www.google.pl/url?sa=i&source=images&cd=&docid=S6BjMBztGPgthM&tbnid=zTZ4_1awCd_rpM:&ved=0CAUQjBw&url=http%3A%2F%2Fst.gdefon.com%2Fwallpapers_original%2Fwallpapers%2F325552_krushenie_pustinya_irak_3008x1960_(www.GdeFon.ru).jpg&ei=Q17cU8-uEsjT0QX_-IGoCg&psig=AFQjCNHOxAah3X3gtYnG2QDDYx2oOKjhtQ&ust=1407037379355613 ;) EDIT: https://d2ip58kv7n8yjd.cloudfront.net/p/assets/images/images/000/146/860/large/jan-urschel-20130913-1920.jpg?1406526730 Cały dzień dzisiaj trafiam na ten sam helikopter. Edytowane 2 Sierpień 2014 przez 5lim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 15 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Po długim czasie pora na update! A więc 2 "speed- matte - paintingi" I fisherman set :) Izometryczny budynek to sama przyjemność ale 'kartonowe' character design to zdecydowanie wyjście poza moją comfort zone :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 15 Wrzesień 2014 Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Ten z helikopterem bardziej mi sie podobalo;). Wiecej takich, heh W sumie nie wiem co tutaj doradzic niby fajnie ale troche nudno. Ale to moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 16 Wrzesień 2014 Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Ten "upadły" helikopter jest rewelacyjny! Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 Ale mi się podoba ta swoboda w mieszaniu fotografii z malunkiem Helikopter miażdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Dzięki wielkie za komenty! :D 2 nowe pracki, takie bardziej na szybko wykonane: Wydaje mi się ze z tą panną coś "nie teges" ale sama już nei wiem co xD Wiking + zamek + śnieg do grupy Brainstorm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 W tej lasce mogłeś pępek przesunąć w lewo to by było lepiej. Ale noga i tak wychodzi jakby zbyt bardzo ze środka ciała. Może udo jest zbyt długie i takie się ma wrażenie. Nie wiem . Ten wojownik bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Babka - średnia. Anatomia i oświetlenie modelki ma błędy. Jakbym miał shotguna to bym się nie wahał;) Ruiny - Bdb. Bardzo mi się podoba może poza niebem, które jest zbyt monotonne w porównaniu do reszty obrazka. Ale rekomendacja leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Czemu na brzuchu tej dziewczyny nie odbija sie ten czerwony szalik czy co to tam se narzuciła? ogien tez poza lichutkim glowem nie rzuca za bardzo światla, niby nie powinien, bo wszystko jest tak rozproszone i w ogole, ale przez to mało efektownie wygląda, aż sie chce postawic jej na łapie czajnik i zagotowac wode. oprócz tego przydałyby się jej obojczyki i mostek, a także kolano i łokieć. ogólnie ona nie ma za dużo kości. na noge juz ci zwrócili uwage, wyrasta nie tam, sqnt trza c: a tak to w sumie fajnie yoyoyoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 10 Październik 2014 Autor Share Napisano 10 Październik 2014 Hej, dzieki za komentarze i lece z szybkim updatem:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 10 Październik 2014 Share Napisano 10 Październik 2014 ośmiorniczka najlepsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 23 Październik 2014 Autor Share Napisano 23 Październik 2014 Hej dzieki! :D Ok mały update :3 Szkice na challenge 12 i finałowe "szkicyki" nowe envirko w wolnej chwili :) i koncepty + pre finale do gry przy której pracowałam, zapraszam na strone projektu www -> http://www.brassgame.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 20 Listopad 2014 Autor Share Napisano 20 Listopad 2014 ok, no to pora na mały update teczki :) Na pierwszy ogień dwie szybkie pracki wykonane po obejrzeniu opening cinematic do Wiedzmina 3 :) Mam od pewnego czasu przyjemność pracować przy Forlorn World: Exiled i tutaj troche starszy stuff jaki wykonałam do tego projektu :) I random prace:) Na koniec zaś mały bonus w postaci szkicu do trzeciego fanartu Wiedźmina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 bardzo ladne te fotobasze, trzymasz w nich dobry klimat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Wow, faktycznie bardzo dużo dobrego, no te inspiracje wiedźminem wygladają jak production paintingi z PI :O To przedostatnie zielone z bazą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 22 Listopad 2014 Autor Share Napisano 22 Listopad 2014 Dzięki wielkie! :) blukazs Ciężko mi ocenić ale starałam się robić je szybko (bo jestem wolna jak muł^^) więc 1h maximum na jedno. To górne z lewej wiem, że zajęło mi jakieś 30min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 Madzia no wypas ! Cóż więcej pisać ładnie się rozwijasz :) Ja na razie mam zastój i z lenistwa przerabiam swoje stare pracę , zamiast wziąć się za studium :D Może media tradycyjne zmuszą moje szare komórki do działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi