Napisano 4 Styczeń 201213 l włąśnie sie dopisałem, nareszcie jakaś porządna ekipa do gry bedzie, sam nie wiem czemu tego nie zrobuiłem wcześniej - plutonu w sensie
Napisano 4 Styczeń 201213 l Było trzeba zamówić przed premiera za 135zl i w tym miałeś już dodatek który wyszedł w grudniu + jakieś tam bronię ;) Tutaj nie ma co pisac na temat BF bo to temat bitwy ;) W wolnych dyskusjach sie założy temat. Wysłano z telefonu.
Napisano 4 Styczeń 201213 l Noooo niby taaak :P założy się spoko ;) Kupiłem podstawkę + dodatek za łączną sumę 140 zeta :) hie hie wiec jestem 5 zł w plecy :D http://www.3kropki.pl/p/3/2/1/battlefield_3_powrot_do_karkand_dodatek.php http://www.3kropki.pl/p/3/1/1/battlefield_3.php EDIT Posty przeniesione. Edytowane 4 Styczeń 201213 l przez n-pigeon
Napisano 4 Styczeń 201213 l W Battlefieldzie jest za ładna grafika, postacie nie odstają od tła tak jak kiedyś...ciężko kogoś zabić bo dobrze się chamy wtapiają w otoczenie :P
Napisano 4 Styczeń 201213 l ravirr i w sumie o to chodzi, pierwszy raz można użyć kamuflażu na ubranku żeby cie delikwent niezauważył - do t1000 wciąż to daleko ale i tak super
Napisano 4 Styczeń 201213 l i drzewa sie ruszają, przez to co chwile strzelam w ruszajace sie cienie... ale gre mam od mniej niz tygodnia, moze sie naucze :) zaaplikowalem jak cos, RaytraceRat
Napisano 4 Styczeń 201213 l W Battlefieldzie jest za ładna grafika, postacie nie odstają od tła tak jak kiedyś...ciężko kogoś zabić bo dobrze się chamy wtapiają w otoczenie :P Dlatego chodzę z noktowizyjnym celownikiem ;) Oczywiście tylko wtedy jak gram kimś innym niż snajperem ;) Ja wolę się położyć wysoko i leżeć. Wnerwia czasem "kamera zabójcy" bo wiedzą gdzie jestem. Ostatnio zauważyłem, że MAV może zabijać ludzi :) Pokazuje się wtedy śmierć na drodze ;)
Napisano 4 Styczeń 201213 l A ja za to będę mistrzem umierania, potrafię umrzeć w każdej pozycji z każdego powodu :D F jeja Torturujecie mnie :D czekanie boli...
Napisano 4 Styczeń 201213 l Ja się zastanawiam nad obniżeniem jakości grafiki, może mi to ułatwi grę.. w tej chwili jestem mięsem armatnim, mordują mnie na każdym kroku. Do tego czasem wystrzelam w gościa cały magazynek, a ten dalej stoi (nie wiem czy to lagi czy cziterzy) :P
Napisano 4 Styczeń 201213 l najfajniej mi sie umarlo jak antena sie zwalila mi na glowe i jako przyczyna smierci bylo napisane "Bad Luck" :D
Napisano 4 Styczeń 201213 l Zaraz po premierze było łatwiej tzn. średni poziom umiejętności graczy był zdecydowanie niższy. Teraz ciężko spotkać kogoś poniżej 15 poziomu, a w większości są osoby z levelem > 25-30. Mimo, że grę mam od samej premiery (preorder) to na razie grałem tylko 26 godzin (miesięczna przerwa przez tragiczny net - kosmiczne lagi i disconnecty). Ludzie narzekają na błędy, ale ja za bardzo ich nie widzę, może poza latarkami - mimo patcha nadal zdecydowanie za bardzo oślepiają.
Napisano 4 Styczeń 201213 l Ja nie miałem tego problemu :P Chociaż znajomy miał straszne problemy z przejściem z BC2 na B3 i mówił tak samo, że ludzi nie widzi na mapach :D
Napisano 4 Styczeń 201213 l @mirach No to teraz narobiłeś mi smaka :) Edytowane 6 Styczeń 201213 l przez n-pigeon
Napisano 7 Styczeń 201213 l Nie mam battlefielda, nie zagram w niego :( Ale jak już wszyscy się podłączycie, to zróbcie printscreena wszystkich razem o ile to możliwe :p n-pigeon: nie rzucaj się tak, jak spadnie Ci ptasie mleczko też pojawi się przyczyna "Bad Luck" ;D
Napisano 7 Styczeń 201213 l Spadnie, spadnie, napisze "ptasie mleczko" na bombach P: ale nie wiem czy to wtedy będzie bad luck. Po co print screen :D wszyscy będziemy wyglądać prawie tak samo xD ...
Napisano 7 Styczeń 201213 l Proszę mnie przyjąć do szacownego grona:D Nick: Touchuras Ja rozsmakowałem się w rozgrywce Team DeathMatch, to jest dopiero akcja! hehe Pozdr i do zobaczenia na polu walki!
Napisano 7 Styczeń 201213 l wydaje mi się, ze pluton maxowy był już dawno: not a number. ale spoko. ja się też dołączam. ostatnio grywam tylko hardcory. i na pistolety tylko :)
Napisano 19 Styczeń 201213 l Podłączyłem się. Mój nick Kubatronix. Na razie mam podstawke, ale pewnie niedlugo kupie Karkand, czy jak to sie tam pisze. Pozdro i mam nadzieje do zobaczenia w grze ;)
Napisano 22 Luty 201213 l Pytanko, dalej gracie czy już chęci opadły? ;D Zastanawiam się nad zakupem BF3
Napisano 22 Luty 201213 l Autor Ja i Gomez gramy wieczorkami srednio po 1.5 godzinki, tak zeby nie wyjsc z wprawy. Proponuje jakis termin sobie zogranizowac i wieksza paczka zagrac, do party na chat glosowy moze byc fajnie:) moze piateczek?
Napisano 22 Luty 201213 l Ja gram, a raczej grałem bo przez 1tyg mnie nie było. Pewnie wrócę do gry :) Wysłano z telefonu.
Napisano 26 Luty 201213 l Można zagrać ;) Najlepiej w okolicach godz. 21 ;) Wysłano z telefonu. Edytowane 26 Luty 201213 l przez Vega
Napisano 26 Luty 201213 l Ja chętnie, tylko tak jak pisałem wcześniej, mogę grać na podstawowych mapach.
Napisano 26 Luty 201213 l Autor http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241162316944/#!/bf3/servers/show/49e5eeba-aaec-4cdd-a2de-44f2fd884278/GameManiak-pl-CQ/ tu sie znajdujemy
Napisano 26 Luty 201213 l Czekam, czekam, czekam i nadal czekam aż kolejka się zmniejszy :) Edit: dzięki za grę :) Edytowane 26 Luty 201213 l przez Vega
Napisano 27 Luty 201213 l Autor Dzięki chłopaki za wczorajsza grę, następnym razem trzeba się ustawić z jakimś headsetem, bo szybciej się mówi niż pisze ze ktoś jest za kimś ;) turas - zostałeś przyjęty ps. dodanie taga przed nickiem trzeba w edycji profilu
Napisano 27 Luty 201213 l Mi tez sie zdarza w to grac, moj nick - g4c3k - jakby ktos mial ochote to z checia pogram : )
Napisano 2 Marzec 201213 l Autor Na plootonie poszla informacja coby sie dzisaj zebrac o 20, wiec wbijac jak ktos chce:)