Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chyba kupie gre aby z wami popykać ale to po sesji ;)

Napisano

Było trzeba zamówić przed premiera za 135zl i w tym miałeś już dodatek który wyszedł w grudniu + jakieś tam bronię ;)

Tutaj nie ma co pisac na temat BF bo to temat bitwy ;) W wolnych dyskusjach sie założy temat.

Wysłano z telefonu.

Napisano

W Battlefieldzie jest za ładna grafika, postacie nie odstają od tła tak jak kiedyś...ciężko kogoś zabić bo dobrze się chamy wtapiają w otoczenie :P

Napisano

ravirr i w sumie o to chodzi, pierwszy raz można użyć kamuflażu na ubranku żeby cie delikwent niezauważył - do t1000 wciąż to daleko ale i tak super

Napisano

i drzewa sie ruszają, przez to co chwile strzelam w ruszajace sie cienie... ale gre mam od mniej niz tygodnia, moze sie naucze :)

zaaplikowalem jak cos, RaytraceRat

Napisano
W Battlefieldzie jest za ładna grafika, postacie nie odstają od tła tak jak kiedyś...ciężko kogoś zabić bo dobrze się chamy wtapiają w otoczenie :P

Dlatego chodzę z noktowizyjnym celownikiem ;) Oczywiście tylko wtedy jak gram kimś innym niż snajperem ;) Ja wolę się położyć wysoko i leżeć. Wnerwia czasem "kamera zabójcy" bo wiedzą gdzie jestem. Ostatnio zauważyłem, że MAV może zabijać ludzi :) Pokazuje się wtedy śmierć na drodze ;)

Napisano

A ja za to będę mistrzem umierania, potrafię umrzeć w każdej pozycji z każdego powodu :D F jeja

Torturujecie mnie :D czekanie boli...

Napisano

Ja się zastanawiam nad obniżeniem jakości grafiki, może mi to ułatwi grę.. w tej chwili jestem mięsem armatnim, mordują mnie na każdym kroku. Do tego czasem wystrzelam w gościa cały magazynek, a ten dalej stoi (nie wiem czy to lagi czy cziterzy) :P

Napisano

najfajniej mi sie umarlo jak antena sie zwalila mi na glowe i jako przyczyna smierci bylo napisane "Bad Luck" :D

Napisano

Zaraz po premierze było łatwiej tzn. średni poziom umiejętności graczy był zdecydowanie niższy. Teraz ciężko spotkać kogoś poniżej 15 poziomu, a w większości są osoby z levelem > 25-30. Mimo, że grę mam od samej premiery (preorder) to na razie grałem tylko 26 godzin (miesięczna przerwa przez tragiczny net - kosmiczne lagi i disconnecty). Ludzie narzekają na błędy, ale ja za bardzo ich nie widzę, może poza latarkami - mimo patcha nadal zdecydowanie za bardzo oślepiają.

Napisano

Ja nie miałem tego problemu :P Chociaż znajomy miał straszne problemy z przejściem z BC2 na B3 i mówił tak samo, że ludzi nie widzi na mapach :D

Napisano

Nie mam battlefielda, nie zagram w niego :( Ale jak już wszyscy się podłączycie, to zróbcie printscreena wszystkich razem o ile to możliwe :p

n-pigeon: nie rzucaj się tak, jak spadnie Ci ptasie mleczko też pojawi się przyczyna "Bad Luck" ;D

Napisano

Spadnie, spadnie, napisze "ptasie mleczko" na bombach P: ale nie wiem czy to wtedy będzie bad luck.

Po co print screen :D wszyscy będziemy wyglądać prawie tak samo xD ...

Napisano

po to żebyście pokazali całemu forum jak się świetnie bawicie ;p

Napisano

Proszę mnie przyjąć do szacownego grona:D

Nick: Touchuras

Ja rozsmakowałem się w rozgrywce Team DeathMatch, to jest dopiero akcja! hehe

Pozdr i do zobaczenia na polu walki!

Napisano

wydaje mi się, ze pluton maxowy był już dawno: not a number.

ale spoko. ja się też dołączam. ostatnio grywam tylko hardcory. i na pistolety tylko :)

Napisano

ktos wie czy na samsungu r780 mozna normalnie w to grac?:D

Napisano

Podłączyłem się. Mój nick Kubatronix. Na razie mam podstawke, ale pewnie niedlugo kupie Karkand, czy jak to sie tam pisze.

Pozdro i mam nadzieje do zobaczenia w grze ;)

Napisano

Pytanko, dalej gracie czy już chęci opadły? ;D

Zastanawiam się nad zakupem BF3

Napisano
  • Autor

Ja i Gomez gramy wieczorkami srednio po 1.5 godzinki, tak zeby nie wyjsc z wprawy. Proponuje jakis termin sobie zogranizowac i wieksza paczka zagrac, do party na chat glosowy moze byc fajnie:) moze piateczek?

Napisano

Ja gram, a raczej grałem bo przez 1tyg mnie nie było. Pewnie wrócę do gry :)

Wysłano z telefonu.

Napisano

Można zagrać ;)

Najlepiej w okolicach godz. 21 ;)

Wysłano z telefonu.

Edytowane przez Vega

Napisano

Czekam, czekam, czekam i nadal czekam aż kolejka się zmniejszy :)

Edit:

dzięki za grę :)

Edytowane przez Vega

Napisano
  • Autor

Dzięki chłopaki za wczorajsza grę, następnym razem trzeba się ustawić z jakimś headsetem, bo szybciej się mówi niż pisze ze ktoś jest za kimś ;)

turas - zostałeś przyjęty

ps. dodanie taga przed nickiem trzeba w edycji profilu

Napisano
  • Autor

Na plootonie poszla informacja coby sie dzisaj zebrac o 20, wiec wbijac jak ktos chce:)