Bruneq Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 zrobilem plooton Max3d.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Już dołączyłem do plutonu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Chyba kupie gre aby z wami popykać ale to po sesji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Gracie na PC, czy na czymś innym? Bo też mam w planach zakup BFa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Raczej wszyscy mówią o wersji na PC ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 włąśnie sie dopisałem, nareszcie jakaś porządna ekipa do gry bedzie, sam nie wiem czemu tego nie zrobuiłem wcześniej - plutonu w sensie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Moja kopia + dodatek zamówione :) pewnie poczekam z tydzień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Było trzeba zamówić przed premiera za 135zl i w tym miałeś już dodatek który wyszedł w grudniu + jakieś tam bronię ;) Tutaj nie ma co pisac na temat BF bo to temat bitwy ;) W wolnych dyskusjach sie założy temat. Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) Noooo niby taaak :P założy się spoko ;) Kupiłem podstawkę + dodatek za łączną sumę 140 zeta :) hie hie wiec jestem 5 zł w plecy :D http://www.3kropki.pl/p/3/2/1/battlefield_3_powrot_do_karkand_dodatek.php http://www.3kropki.pl/p/3/1/1/battlefield_3.php EDIT Posty przeniesione. Edytowane 4 Styczeń 2012 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 W Battlefieldzie jest za ładna grafika, postacie nie odstają od tła tak jak kiedyś...ciężko kogoś zabić bo dobrze się chamy wtapiają w otoczenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 ravirr i w sumie o to chodzi, pierwszy raz można użyć kamuflażu na ubranku żeby cie delikwent niezauważył - do t1000 wciąż to daleko ale i tak super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 i drzewa sie ruszają, przez to co chwile strzelam w ruszajace sie cienie... ale gre mam od mniej niz tygodnia, moze sie naucze :) zaaplikowalem jak cos, RaytraceRat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 W Battlefieldzie jest za ładna grafika, postacie nie odstają od tła tak jak kiedyś...ciężko kogoś zabić bo dobrze się chamy wtapiają w otoczenie :P Dlatego chodzę z noktowizyjnym celownikiem ;) Oczywiście tylko wtedy jak gram kimś innym niż snajperem ;) Ja wolę się położyć wysoko i leżeć. Wnerwia czasem "kamera zabójcy" bo wiedzą gdzie jestem. Ostatnio zauważyłem, że MAV może zabijać ludzi :) Pokazuje się wtedy śmierć na drodze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 A ja za to będę mistrzem umierania, potrafię umrzeć w każdej pozycji z każdego powodu :D F jeja Torturujecie mnie :D czekanie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ja się zastanawiam nad obniżeniem jakości grafiki, może mi to ułatwi grę.. w tej chwili jestem mięsem armatnim, mordują mnie na każdym kroku. Do tego czasem wystrzelam w gościa cały magazynek, a ten dalej stoi (nie wiem czy to lagi czy cziterzy) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 najfajniej mi sie umarlo jak antena sie zwalila mi na glowe i jako przyczyna smierci bylo napisane "Bad Luck" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veti Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Zaraz po premierze było łatwiej tzn. średni poziom umiejętności graczy był zdecydowanie niższy. Teraz ciężko spotkać kogoś poniżej 15 poziomu, a w większości są osoby z levelem > 25-30. Mimo, że grę mam od samej premiery (preorder) to na razie grałem tylko 26 godzin (miesięczna przerwa przez tragiczny net - kosmiczne lagi i disconnecty). Ludzie narzekają na błędy, ale ja za bardzo ich nie widzę, może poza latarkami - mimo patcha nadal zdecydowanie za bardzo oślepiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ja nie miałem tego problemu :P Chociaż znajomy miał straszne problemy z przejściem z BC2 na B3 i mówił tak samo, że ludzi nie widzi na mapach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) @mirach No to teraz narobiłeś mi smaka :) Edytowane 6 Styczeń 2012 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Nie mam battlefielda, nie zagram w niego :( Ale jak już wszyscy się podłączycie, to zróbcie printscreena wszystkich razem o ile to możliwe :p n-pigeon: nie rzucaj się tak, jak spadnie Ci ptasie mleczko też pojawi się przyczyna "Bad Luck" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Spadnie, spadnie, napisze "ptasie mleczko" na bombach P: ale nie wiem czy to wtedy będzie bad luck. Po co print screen :D wszyscy będziemy wyglądać prawie tak samo xD ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 po to żebyście pokazali całemu forum jak się świetnie bawicie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Proszę mnie przyjąć do szacownego grona:D Nick: Touchuras Ja rozsmakowałem się w rozgrywce Team DeathMatch, to jest dopiero akcja! hehe Pozdr i do zobaczenia na polu walki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Dołączam do Was :) Grajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Kurde, nie pojdzie mi na lapku:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 wydaje mi się, ze pluton maxowy był już dawno: not a number. ale spoko. ja się też dołączam. ostatnio grywam tylko hardcory. i na pistolety tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Ok, wysłałem zgłoszenie do plutonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 ktos wie czy na samsungu r780 mozna normalnie w to grac?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Gram z Comander_Barnik jak ktoś ma ochotę to zapraszam do party. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Jest wersja na Androida? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Podłączyłem się. Mój nick Kubatronix. Na razie mam podstawke, ale pewnie niedlugo kupie Karkand, czy jak to sie tam pisze. Pozdro i mam nadzieje do zobaczenia w grze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 Pytanko, dalej gracie czy już chęci opadły? ;D Zastanawiam się nad zakupem BF3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Luty 2012 Autor Share Napisano 22 Luty 2012 Ja i Gomez gramy wieczorkami srednio po 1.5 godzinki, tak zeby nie wyjsc z wprawy. Proponuje jakis termin sobie zogranizowac i wieksza paczka zagrac, do party na chat glosowy moze byc fajnie:) moze piateczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 Ja mogę pograć, tylko bez dodatkowych map, bo na razie mam samą podstawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 Ja gram, a raczej grałem bo przez 1tyg mnie nie było. Pewnie wrócę do gry :) Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Luty 2012 Autor Share Napisano 26 Luty 2012 to co panowie, jakas partyjka wspolna dzisaij wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) Można zagrać ;) Najlepiej w okolicach godz. 21 ;) Wysłano z telefonu. Edytowane 26 Luty 2012 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 Ja chętnie, tylko tak jak pisałem wcześniej, mogę grać na podstawowych mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Luty 2012 Autor Share Napisano 26 Luty 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241162316944/#!/bf3/servers/show/49e5eeba-aaec-4cdd-a2de-44f2fd884278/GameManiak-pl-CQ/ tu sie znajdujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) Czekam, czekam, czekam i nadal czekam aż kolejka się zmniejszy :) Edit: dzięki za grę :) Edytowane 26 Luty 2012 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turas Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Witam, przyjmiecie jeszcze mnie ? :) nick: turas29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 Dzięki chłopaki za wczorajsza grę, następnym razem trzeba się ustawić z jakimś headsetem, bo szybciej się mówi niż pisze ze ktoś jest za kimś ;) turas - zostałeś przyjęty ps. dodanie taga przed nickiem trzeba w edycji profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Mi tez sie zdarza w to grac, moj nick - g4c3k - jakby ktos mial ochote to z checia pogram : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Marzec 2012 Autor Share Napisano 2 Marzec 2012 Na plootonie poszla informacja coby sie dzisaj zebrac o 20, wiec wbijac jak ktos chce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi