Sebazx6r Napisano 7 Luty 2018 Autor Share Napisano 7 Luty 2018 (edytowane) Dzięki. Ano opadł ma już swoje lata ;)... Za słabo usztywniłem I nie dałem usztywnienia poniżej kołnierzyka. Muszę lepiej ogarnąć tego nClotha w Mayce. Może ręcznie poprawie. Chyba ze zacznę coś innego ;/... Po pierwszym obrocie jest lekkie zblizenie na tors. [video=youtube_share;ktL5I_1SJBI] Edytowane 7 Luty 2018 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 7 Luty 2018 Share Napisano 7 Luty 2018 chyba wiem skąd inspiracja ;] a model jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 7 Luty 2018 Share Napisano 7 Luty 2018 Coraz lepsze modele robisz. Świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 8 Luty 2018 Autor Share Napisano 8 Luty 2018 (edytowane) Zmeczenie i wypalenie chyba przechodzi :) pokonuje pewne opory :). Dzieki. edit: Nie rysowałem od szkoły podstawowej... Druga próba już w Affinity z referencją z neta (Lion King) na drugim monitorze. Pierwsza analogową zdecydowałem skasować , bo wstyd xD : Day1: Day2: Day4: [video=youtube_share;p4eWkD0JdOw] Day5: Reczenie namalowalem skina: Zbrushowy BPR ze stweakowanymi materialami i photoshop. Moze starczy weny by wyrenderowac w mayce i arnoldzie. Day8?: Render bazowy oczy potem nieudolnie wmalowane jeszce sie zrobia: Po affinity: Geometria oczu zrobiona, jeszcze xgen na wlosy i poprawki: Finish w galerii. Tu ku pamieci kopia obrazkow: Edytowane 26 Kwiecień 2018 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 19 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2018 (edytowane) [video=youtube_share;kObHwsbK8WY] Coś dla rozluźnienia: Day2: [video=youtube_share;_167xEYvLyw] https://www.youtube.com/watch?v=wrbaEkH33qw&feature=youtu.be Day4?: [video=youtube_share;KVKs7ILGpdo] Day5: [video=youtube_share;t8J2siWHi6Y] Day6: [video=youtube_share;VktDFxyYfRk] Day7: [video=youtube_share;uJZOHxFEr2g] Day8: [video=youtube;p9-U33OZuxk] .... https://i.imgur.com/WtK2R0Y.jpg Edytowane 7 Sierpień 2018 przez Sebazx6r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Sierpień 2018 Share Napisano 14 Sierpień 2018 Kurcze, przegapiłem update posta (wakacje) ;) Fajna pracka!! Trochę mi nie pasi marszczenie się materiału a tak to superancko - ta mina i kapelusz, ekstra ;) Mógłbyś dać jakieś rendery jaśniejsze, żeby lepiej było widać te spodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 14 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2018 (edytowane) Jeszcze bede poprawial poze. Material symulowany w mayce. I mysle dodac z przodu niewiaste ale zobaczymy jak wyjdzie. I cos moze z backgrundem porobie. [video=youtube_share;KZNO0Sb2DuI] Edytowane 16 Sierpień 2018 przez Sebazx6r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 28 Sierpień 2018 Share Napisano 28 Sierpień 2018 techniczny aspekt pracy wysoki, aale :) ... Hulk w przebraniu kloszarda ? dominujący typ anatomii w twoich pracach, ale rozumiem marvell opanował popkulturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 29 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2018 (edytowane) MR. Hyde Avengers. W lidze sprawiedliwych i Van Hellsink'u podobnież go przerysowali. http://avengersalliance2.wikia.com/wiki/Mister_Hyde Jakby nie patrzeć Hulk to taki mr Hyde w uniwersum Marvela. Zaczynałem od anatomii zamiast olać to i od razu cisnąc strój wiec potem trochę mi było zal i w sumie odechciało iść w kierunku konceptu i postanowiłem prze symulować ciuch. Od małego lubiłem komiksy. Jestem tez fanem kulturystyki ale na poziomie mr.Olimpia i arnodl Classic. Jednak jak patrze w swoje ostatnie prace to poprzednia koks był z 5 prac temu. W pracy zawodowej zaś w ogóle takich proporcji nie robię. Tak winc.... Poza tym oprócz pana pojawiła się tu pani. Tylko muszę skończyć całość. Staram się pokazywać etapy pracy by nie było ,że całość trwa 3h jak to potrafja co poniektórzy pisać na pewnych stronach pokazuje obrotówki bo potem sam widzę co mam do poprawienia. Postaram się później zrobić coś w innym kierunku.... Edytowane 29 Sierpień 2018 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Sierpień 2018 Share Napisano 29 Sierpień 2018 Jest git, po lampie i cylindrze poznałem, że chodzi o mr.Hyde. Co zabawne w książce to karłowaty brzydki koleś, ale taka forma jest znacznie bardziej ekspresywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 31 Sierpień 2018 Share Napisano 31 Sierpień 2018 Jest git, tylko zrób jakiś dobry render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 31 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2018 (edytowane) Chwilowo nie mam casu do tego usiasiasc. Bo robie w wolnym czasie w pracy ;p... Edytowane 6 Wrzesień 2018 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Wrzesień 2018 Share Napisano 2 Wrzesień 2018 a propo urbana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2018 (edytowane) No nic udalo sie zrobic dzis po trosze wlosy. Wstepnie fibermesh ale potem wrzucilem do majki krzywe i przesymulwoalem w xgen plus nowe wlosy wygenerowalem. Testuje robienie nowych włosów w xgenie: V.2 Edytowane 25 Październik 2018 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Listopad 2018 Autor Share Napisano 6 Listopad 2018 (edytowane) Wrzucam Reel'a z pracy. Ujęcia w których brałem udział w mniejszym i więkrzym zakresie : [video=youtube_share;Hb52CHR7u40] day3 Edytowane 6 Luty 2019 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Luty 2019 Autor Share Napisano 6 Luty 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian85osg Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 fajnie :) ino weź no w końcu oteksturuj i wsadź do marmoseta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Luty 2019 Autor Share Napisano 7 Luty 2019 (edytowane) W ostatnim trailerze Metro exodus są kolorki na moich modelach. Pomnik na poczatku i dziecko ;). Marmoset 600zł jakos sobie daruje juz Marvelous mi na steamie za 1000zł zalega i prawie nie używam. Mam w planach jakiegoś cartoona z Pinokia. [video=youtube_share;t05U2jv6QsQ] [video=youtube_share;o4_nDU7PIvQ] [video=youtube_share;mIe-dcI5eE8] [video=youtube_share;vWaD3hMvVBM] Edytowane 17 Luty 2019 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Luty 2019 Autor Share Napisano 18 Luty 2019 Metro Exodus models update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 3 Kwiecień 2019 Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Fajne prace i zacny reel. Czuć grozę w tej scence z latarnią. Z detali anatomicznych wydaje mi się, że dłoń (oparta na bruku) tej biednej niewiasty wyglądałaby bardziej naturalnie gdyby była skierowana 180-90 stopni w drugą stronę. W takim układzie jak teraz ciężko zrobić przeprost w łokciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 3 Kwiecień 2019 Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Ten gość z młotem - bardzo fajny. Nie przerysowany, subtelne widać jego mięśnie. Bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2019 (edytowane) Z detali anatomicznych wydaje mi się, że dłoń (oparta na bruku) tej biednej niewiasty wyglądałaby bardziej naturalnie gdyby była skierowana 180-90 stopni w drugą stronę. W takim układzie jak teraz ciężko zrobić przeprost w łokciu. Przekaże animatorom xD.... Ten gość z młotem - bardzo fajny. Nie przerysowany, subtelne widać jego mięśnie. Bardzo mi się podoba. Dzieki w sumie jedna z przyjemniejszy prac w tym projekcie. [video=youtube_share;CmmfZL-vG8Q] [video=youtube_share;tMgDaFdwyjo] Day1: Md cloth: [video=youtube_share;Kszu9BX7TxY] D2: [video=youtube_share;I9ccwHnB5Hw] D4: [video=youtube_share;mpvMjjLO_GM] Edytowane 17 Czerwiec 2019 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2019 Cos ostanio jeszce podlubalem. Zaczyna sie mr Olimpia stad tematyka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 no i fajnie jest 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 12 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Dzieki. Bede jeszce go w wolnym czasie dopieszczal lub xD kaszanil bo to tez sie zdaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 fajne rzezby, choc tez chetnie bym zobaczyl je z jakimis shaderami i wyrenderowane, bo modele zacne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Październik 2019 Autor Share Napisano 18 Październik 2019 (edytowane) Przyznam szczerze ze mi się nie chce ;)... Ostatnio sobie coś poskrypcic wole do pracy. Cos jeszcze pogrzebałem dziś. Rzezbilem nogi ale sa schowane xD. update: Edytowane 25 Październik 2019 przez Sebazx6r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 28 Październik 2019 Autor Share Napisano 28 Październik 2019 (edytowane) Coś pogrzeba. Zaczłem głownie buty Ruszyłem tez szczeke lekko takie tam: JAK TERA EDYTOWAC MINIATURE? Edytowane 29 Październik 2019 przez Sebazx6r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 29 Październik 2019 Share Napisano 29 Październik 2019 (edytowane) Fajny koks. Widać jak lekko ci przychodzi budowanie takich kształtów. Żeby zmienić miniaturkę musisz wejść do działu wip, odnaleźć swój wątek i tam w rogu miniaturki masz opcje, gdzie możesz ją zmienić. Edytowane 29 Październik 2019 przez michalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 29 Październik 2019 Autor Share Napisano 29 Październik 2019 (edytowane) Czy tak lekko nie wiem. Jak dochodziły poszczególne partie nogi etc... to ostro szedl move brush by ze sobą siadło.. Dzięków 😉 za pomoc z miniaturką. Edytowane 29 Październik 2019 przez Sebazx6r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Październik 2019 Share Napisano 30 Październik 2019 fajna postac 🙂 przerenderuj w czyms co skleja ze soba modele 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 30 Październik 2019 Autor Share Napisano 30 Październik 2019 (edytowane) Nie do końca kuma o co chodzi z tym sklejaniem :). Przyznam ze render to ostatnia rzecz na chwile obecna o której myślę xD.... Coś innego dla odmiany. Edytowane 5 Listopad 2019 przez Sebazx6r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 13 Listopad 2019 Autor Share Napisano 13 Listopad 2019 (edytowane) Mały updatet: Edytowane 16 Listopad 2019 przez Sebazx6r 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 13 Listopad 2019 Share Napisano 13 Listopad 2019 Bardzo fajna babeczka i koksu też wygląda super. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 27 Listopad 2019 Autor Share Napisano 27 Listopad 2019 (edytowane) Dla odmiany skrypt do Mayki. Prosta rzecz a cieszy i przestaje wqrwiac... Edytowane 27 Listopad 2019 przez Sebazx6r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 17 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2020 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2020 (edytowane) qrwa gdzie jest mój Pen od tableta ;/.... klikane myszką... Edytowane 9 Lipiec 2020 przez Sebazx6r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian85osg Napisano 10 Lipiec 2020 Share Napisano 10 Lipiec 2020 (edytowane) Extra Dexter Jackson 😉 Edytowane 10 Lipiec 2020 przez damian85osg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2020 (edytowane) Dzięki. Poznałeś Mr.O wiec jest super :). Wampir bodybuildingu ;). Odpaliłem swego MD 6.5. No to tutek i zabieram sie za sukienke. I probelm w 6.5 troche trzeba naokolo. Więc coś nagrałem. Może bardziej dla siebie ;): Wywaliłem linie pionowe i się zaokrągliło, po 3 obrotach jest druga wersja kiecki: Edytowane 11 Lipiec 2020 przez Sebazx6r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 13 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2020 (edytowane) Usuneli mi film z YT ale widze ze po moim sprostowaniu ze jest to etap tworczy film wrócil xD. QRWA znowu uwziął sie ktośczy ki chuj. I juz wrocil Jest stanik i majty juz chyba tego nei wyrzucą Edytowane 17 Lipiec 2020 przez Sebazx6r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 29 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2020 (edytowane) Na pamiątkę: Edytowane 29 Lipiec 2020 przez Sebazx6r 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Lipiec 2020 Share Napisano 30 Lipiec 2020 super to wyszlo 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 30 Lipiec 2020 Share Napisano 30 Lipiec 2020 mega robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 30 Lipiec 2020 Share Napisano 30 Lipiec 2020 Gratulacje! 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 31 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2020 Dzięki, Po bojach i znojach.... stosunek mam ambiwalentny do efektu ;/.... cieszyłem się ze już koniec 😉 Ciężko było. Zwłaszcza , że nie jedyny projekt na tapecie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 28 Sierpień 2020 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2020 (edytowane) Po 2 tygodniach odpaliłem PC. Na szybko dziś kurtka w MD 6.5 - 38h juz uzyte xD w wersji steam bez szansy na upgrade bez kupna nowego (shitheads). Musialem ze'smoothowac w Zbrush'u. Edytowane 28 Sierpień 2020 przez Sebazx6r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 28 Sierpień 2020 Share Napisano 28 Sierpień 2020 Mam wrażenie, że za bardzo wisi na niej ta kurtka. Konkretnie chodzi mi o rękawy. Wygląda jakby materiał oprócz tego, że jest gruby (co jest akurat ok) był bardzo ciężki, przez co, widać to z tyłu, wisi strasznie, jakby nie miał innych właściwości poza wagą i grubością. Leje się to za bardzo. Powinno być sztywniejsze. Przód za to wydaje się ok tylko mankiety nie - bardzo wbijają się pod resztę rękawa, który się na tym wcale jakoś nie marszczy i jest płaski jak naleśnik. To są bolączki MD, które dla mnie go skreśliły bo miałem dość walki z tym. Chyba nic nie poprawili w nowej wersji w tym temacie. Poza tym fajna babka. Ładne i subtelne kształty a projekt ciuchów też elegancki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 28 Sierpień 2020 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2020 Jakby to powiedzieć. Tak się ułożyło. MD. Jeszcze raz wyplute squadowane i pogrzebalme troche w zbrushu. Jeszcze jakies pierdoly i pewnie wroce tez do anatomi. zerkne cachaketr wloswo ale chyba bedą proste nie zadługie. Moze nowe symki w zbrushu potestuje.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 30 Sierpień 2020 Share Napisano 30 Sierpień 2020 no i spoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 27 Wrzesień 2020 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2020 (edytowane) oś tam dzis podlubałem. Głownei wlosy. Edytowane 3 Październik 2020 przez Sebazx6r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi