maczuga Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 hmmm... a ja nie jestem w temacie, co to jest wacom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 hmmm... a ja nie jestem w temacie, co to jest wacom? yyy hm.. serio nie wiesz.. ? :p wacom to inaczej tablet :D (+) ps. aha tylko potem nie idź do sklepu i nie mów " poproszę wacom firmy pentagram " bo obawiam się ,że mogą Ciebie nie zrozumieć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 worms podejscie namber dwa: ...bedzie jeszcze 3 podejscie, a przy 4 zrobie scenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 a przy 424234 skończysz :P Fajny Worms :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david 3d Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Fajny :D Ale jakieś błędy MS przy dolnym kąciku ust. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 fajny worms... wrzuc siatke, no i niewiem czy nie lepiej by bylo jak bys zrobil zeby jako osobne obiekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIDI Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 witam dawno nie wlaczalem maxa po przerwie kilak miechow wreszcie ozywam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIDI Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 no to jescze to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Ładne ładne może i ja coś wrzuce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 tak teraz patrze, to.. zapomnialem o ogonie ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 On (ona?) chyba spadł z deskorolki podczas grindowania poręczy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIDI Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 :) do kawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 jak to zrobiles jesli mozna wiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 On (ona?) chyba spadł z deskorolki podczas grindowania poręczy :* z bmxa: didi fajne, domyslam sie ze ta gorna polka jest extrudowana i tak przesuniete vertexy jakby wchodzily w dolne podloze, tyle ze cien na gornej polce jest inny niz na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 leleń, aż tak mocno się leniłeś że zapomniałeś wymodelować felg? :D czy to specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 niezłe speedy strzelacie ;] . Kiedy to ja coś ostatnio robiłem(szkoła ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 No, dawno tu nie zaglądałem ale widze że prace ida jak burza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 maczuga > Wydaje mi się, że mostek który łączy górną część i lewą część jest przyczepiony do górnej i odpowiednio przycięty. Na tym mostku powinien być cień tej lewej kopułki, a nie ma:) lepiej było dać światło z prawej strony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 fajny shader szkła, na blacie przydał by sie wiekszy refl z glossem ciekawie by to wyglądało :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 milicjant, btw. to nie sa oczy, to google :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 też coś dodam Daymon - naprawde ladne szklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 deshu - co to jest?? Glut?? :) Jak modelowałeś?? Paint deformingiem?? Fajnie wyszło Daymon - no szkielko super git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 co to jest to niewiem, dlatego dalem do speada bo nie chchialem sluchac niemilych komentow ze " co to ma byc!?" modelowalem w zbrushu jakies 3-5 min, optymalizacja poly w maxie i turbosmooth x2, render ok 2 min, model zanim stworzylem wyobrazilem sobie podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 deshu. - Mi sie bardzo podoba. Moze uznajmy to za nowoczesną rzeźbe.Wygląda tak jak by sie starało podnieść:P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 nie wiem co to ale wyglada naprawde fajnie, pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 wyglada jak lody albo bita smietana zrobiona na makro :) fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 mi sie tez podoba, taka jakbyt wyrzeźbiona ciecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 jestem zaskoczony tak milymi komentami: troche poprawilem musze jesczce tylko nieco zkorygowac dof'a btw: bardziej sie podoba czy już sobie odpuścić i nie psuć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 psuj jeszcze!!! hehe, coraz lepiej, ja też chce tak umieć robić w zbrushu :) jak optymalizujesz siatke z zb do maxa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 po dlugim mysleniu nad sensem ist... eee doszedlem do wniosku ze zapomnialem jak sie glowy robilo, wiec dzisiaj maly trening, jak odgadniecie kto to jest to uwazam trening za udany ;d (oczywiscie glowa ma bugi i jest nie skonczona - ucho, nos - no ale przynajmniej sobie cos tam przypomnialem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Laska z twojego avatara :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Chyba jakiś samuraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 pewnie jakiś snoop dog czy inny tupac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Koczelada :) 15 minut razem z ustawieniem rendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 pewnie jakiś snoop dog czy inny tupac;] brawo dla tego pana! :D edit: dla tego pana ponizej jeszcze wieksze brawa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 raczej snoopy czekolada - not bad ale, dlaczego im kawalek blizej tym gozej wyglada? Maczuga - pogadamy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 ee z nudow avatar piksara jak zwykle bugi, jak zwykle wip, ja zadnej pracki nie koncze! jestem wipowiec:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 "ee z nudow avatar piksara" Dżizu, dzieki, zajefajny, tez chciałem taki zrobić, jak możesz podrzuć mi modelik w celach edukacyjnych [email protected] ------edit prawie tu nie zaglądam, a tu taka miła niespodzianka, masz u mnie bro na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 hehehhe swietny !! wykapany piksar :D:D pokaz siate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Snoop Dogg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 ee z nudow avatar piksara jak zwykle bugi, jak zwykle wip, ja zadnej pracki nie koncze! jestem wipowiec:p BOOSKI!!! :) chyba też sobie coś takiego kliknę :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 eeeh no dobra, pokaze tego boxa .. a tu modelik (3ds) http://www.photosy.freehost.pl/dog.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Może na turbo..squida czy jak to tam go daj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greenman Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 taki sobie mazak Faber-Castell http://img236.imageshack.us/img236/373/faberls5.jpg "]URL=http://imageshack.us][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 za ostre światło:) modelik, jako detal na biorko w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 2h w maxie... w sumie to na niczym innym się nie znam... a przydał by się Zb :/ (to nadal wip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Parenascie boxow i troche cylindrow skladajacych sie na rocket launcher. Moze pozniej dorobie do niego ciezarowke. Robiony na podstawie zdjec. Troche historii- wczoraj nudzilem sie i przegladalem smcars.net, trafilem na bp Iranskiego Missile Launchera. Pomyslalem sobie ze moze by go zrobic, ale ze nie chcialo mi sie ustawic blueprintow :), zaczalem robic wzorujac sie na roznych rocket launcherach znalezionych przez google. I tak powstalo TO. Mozna rotflowac ;P Aha- nie wiem czemu "nozki"/podstawki/czy jak to nazwac lewituja, bynajmniej kola maja lewitowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Kr3tz - heh, fajne :) Będziesz teksturował?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Kr3tz przybliz troszke bo malo modelu widac tylko obszerna scene (pustą) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi