Predator Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 zonk chyba spieszyles sie juz do spania dlatego tak to wyszlo com? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 juz padam, ale postanowilem cos zrobic na speeda modeling kilka min, nawet nie liczylem. a TUTAJ jest siateczka, a właściwie scenka cała, moze troche za gesta ta siatka, ale juz jak sie opamietalem bylo za puxno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 darował byś sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 w ramach rekompensaty ;) Modeling ~15min + 10min materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 taaak :) w 3ds to by tzra sie bawic takie rzeczy lepiej dodac np jak w tym przypadku w photoshopie Może ... ale troche za bardzo widać, że zostały dodane w innym sofcie ;) BizU -> ładne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 BizU -> to maxwell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 maczuga ah.., zapomnialem napisac, render V-ray. no i 3dsm8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 ziarno tam jest takie jak robi maxwell :P chyba że to bump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 zonk chyba spieszyles sie juz do spania dlatego tak to wyszlo com? ;) Bo generalnie to nie chciało mi się go robić jeszcze przed zaczęciem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 juz padam, ale postanowilem cos zrobic na speeda modeling kilka min, nawet nie liczylem. a TUTAJ jest siateczka, a właściwie scenka cała, moze troche za gesta ta siatka, ale juz jak sie opamietalem bylo za puxno No wiesz co!! Przestraszyles mnie tym postem ;P ;P ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 no nieeee no to mnie dobiło... ale swoją drogą to bylo dość logiczne że zrobiłeś tam plane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 takie cos... celem przypomnienia sposobu uzywania myszki po odpoczynku wakacyjnym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 To z wczoraj.. i inny kolorek.. yo:P ps. himek - fajne luźne:) zonk - dokończ tego stwora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewis Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Taki glosniczek : Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 lewis to glosnik manty, nie? mam takie^^ a tu moj maly trening z wlosami, hohoho: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 ludzie nie wrzucajcie tutaj wszystkich rzeczy jakie zrobicie bo znowuy odkleja watek :) mijecie troche samo krytycyzmu i nie wrzucajcie cienkich prac..... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 eee tam... ja myslalem ze moja pracka bedzie zabawna a ty odrazu ze cienka... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Zbrush około 1.5 godziny -ćwiczonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Garbaty ten dziadek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 W tym garbie chowa się przednia szyba -tylnej nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 kilka nanosekund + drugie tyle w ps i prosze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 zibi z calym szacunkiem ale to jest speed modeling a tu jest 99.9999& renderingu a tylko 0.0001& modelingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 czepiasz sie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Ja uważam, że nielot ma rację. Gdy będziemy wrzucać tu każdą pracę jaką zrobimy w kilka minut lub nanosekund to powstanie syf i wątek upadnie. Sorry za oftopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Witam!! dzisiejszy speed :) pomysl zaczerpniety z poprzednich speedow w szczegolnosci model predatora :) czas-->ponad 1h soft--> 3ds max :) polymodeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 stojak na dzbanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 fajne, w czym modelowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 jak to do mnie, to w maxie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Hey! Modeling: ponad 1h ( modo ) Materiały i inne: chyba z 3h :P ( 3ds max, Vray) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Pikna żarówka :) Powiesz jak zrobiłeś materiał metalu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Tak jak Mówilem, daje update w tym samym poście. Zrobiony przed snem. Modeling z Materiałami około półtorej godziny. Taki Śrubokręt leży na mym biurq :) 3dmax8 + V-Ray (Max 0 Min -3) Sieteczka: Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 wizz no dalej sie nie poddajesz z modo :D bardzo pikne shaderki szczegolnie ten metal :D Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 wizz - W odbiciu żarówki widać V-Ray lighta oraz koniec sceny, nie ładnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 FAlcom-to nie jest koniec sceny tylko odbicie od podłoza i tak to wygląda, a vray light jest bardzo fajnie widoczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 No czyli koniec Sceny, puxinej już niema nic, tylko w Tle HDR więc koniec :)) A co do odbicia V-Ray lighta to przyznaje, zawsze to robi dobre fajne odbicie, jak w Studiu ze swztucznego światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Falcom: :) twój metal równie ciekawy :D patry: metal jak metal , materiał czarny + troche refleksów ( troche rozmytych :D ) + fotka z motion blurem na bumpa wstawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Tak się domyślałęm, to jest dobry sposób na fajne uzyskanie metalu, czyli Anisotropy + jakiś zburrowany bymp :)) pozdro P.S. Wizz twój metal lepszy :D ja mam dokladnie taki sam ale nie dodałem bumpa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Rączka ( xsi i mudbox ) ponad 2h :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 wizz piękne dłonie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 taki stworek i odrazu pytanie czemu dzisiaj strona raz sie właczała a raz nie ...? to tylko u mnie czy coś nawala :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Taki płaski jakiś ten stworek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Wygląda jak jakieś stworzonko typu pantofelek czy tam ameba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Wygląda jak jakieś stworzonko typu pantofelek czy tam ameba :D jaki tam pantofelek, przeciez to stowrzonko to łapka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 to moja praca do speed contestu na 3D Kingdom: siatka: modeling: 50min rendering: 1h 13min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Jak uzyskać takie ładne cienie, że im bliżej obiektu tym jest ciemniej? To GI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ta, to GI :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Pierwsze w moim twórczym życiu ;p texturki.... Denerwować może brak cieni,jest to spowodowane tym że nie ma oświetlenia ,czemu....? - ponieważ za każdym razem gdy dodam jakieś światło(v-raylight,omni,spot) to teksturka jest przepalona ;/ i teraz czym jest to spowodowane... ? Junior - jaki tam pantofelek, przeciez to stowrzonko to łapka ;p Nowa reklama Heyah:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 to jest watek speed modeling zaznaczm modeling skoro model pokazales to textury zostaw dla siebie albo załóż wlasny watek :) wizz--> mistrzu wow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 wynik dzisiejszej zabawy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 A ja tu pozwolicie zamieszcze mojego pierwszego speeda ;] Zajeło mi to około godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi