adek Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Powracamy jeszcze na chwilę do tegorocznych targów E3 i zachęcamy do obejrzenia zwiastuna Assassin’s Creed 4 Black Flag, który ominęliśmy w newsach. Animacja wykonana przez Digic Pictures dla Ubisoftu. Pełna treść: Assassin’s Creed 4 Black Flag - E3 trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 dają chłopaki radę:) ... ja nie mam pytań heh ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Film ale to nie jest FILM! tylko gra, więc nagrzyba mi trailer tego typu. to oczym gra będzie to ja wiem. strasznie nie lubie takich spraw a fabuła i tak będzie denna. Pokazali by to co pokazali na innym filmiku z okazji jakiś targów technologia która jest w tej grze. Gameplay.. a nie film który nie ma nic w spólnego z grą. Takie jest moje zdanie. druga sprawa Wypisz wymaluj piraci z karaibów część 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Przecież filmik pokazuje w jakim charakterze jest ta odsłona Assassyna. Ma to duży związek z samą grą. Dlaczego dziwisz się skoro CGI przed premierą jest wizytówką tej serii, jak i innych gier. Gameplay pokazali, wyreżyserowany filmik na silniku również. O co chodzi Kramon? To strona o CGI, a nie o grach. Takie klipy cieszą oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2013 To strona o CGI, a nie o grach. Takie klipy cieszą oko. Właśnie to miałem napisać. Jeśli piszemy o grach to najczęściej są to nowe technologie (tech dema silników) lub po prostu jak w tym przypadku animacje. I bardziej pod tym kątem bym na to patrzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 ezils, bo wiele firm pokazywało kox filmy, a gra potem była do bani a grafika była totalnie inna modele były zupełnie inne itp.. Dlatego mam dość tych filmików które nie mają nic wspólnego praktycznie z grą. Chcą pokazać klimat pokaż gameplay to wystarczy.. Widać które gry się nie boją a które się boją i zasłaniają filmami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 (edytowane) To prawda. Też mnie to denerwuje, ale da radę się przyzwyczaić - tak to już dzisiaj wygląda... Zawsze czekam na gameplay, który w większym stopniu mnie zachęca do kupna gry. Widziałeś gameplay AC4 z E3? Edytowane 17 Czerwiec 2013 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porti Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 kramon. przestań zrzędzić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 To prawda. Też mnie to denerwuje, ale da radę się przyzwyczaić - tak to już dzisiaj wygląda... Zawsze czekam na gameplay, który w większym stopniu mnie zachęca do kupna gry. Widziałeś gameplay AC4 z E3? Gameplay nie ale widziałem jak wrzucali dużo wczęśniej filmik na temat technologi walki na wodzie itp... i kox wrażenie :D Mnie osobiście powaliła technika w nowym gran turismo 6 obczai sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Znowu narzekania. Czemu mnie to juz nie dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Tutaj masz gameplay: Oglądałem tylko trailer GT6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 dziwny ten gameplay prawdę mówiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 http://i.stack.imgur.com/jiFfM.jpg Trailer do AC jak co roku śliczny, choć w tym im coś animacja podupadła, szczególnie czasem widać dziwne deformacje, ale nadrabiają gęstym klimatem, cudne oświetlenie i kadry. @ezils Dzięki za linka, na lądzie to wiadomo jak to AC dużo funu, mechanika się mocno nie zmienia jedynie osobowość nowego bohatera przebija. Bitwy morskie prawdopodobnie będą bazować na AC3 gdzie były zrobione fantastycznie, więc nie mam co się martwić o gameplay. Choć jedno mnie zaskoczyło, ta muzyka... jest fantastyczna! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Eh Kramon Kramon... No podoba mi się, podoba bardzo. Fajny montaż - tego chciałbym się nauczyć. Brak krwi trochę śmieszny jest, jak i również piękny, XXI wieczny Amerykanin, ale jak target to target. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Już jakiś czas temu postulowałem banowanie ludzi, którzy przychodzą na portal o CG i narzekają, że CG w ogóle powstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Czy tylko ja mam wrażenie, że to mocapy jakieś takie .... hmmm ... ślamazarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 filmik super, ale i tak poczekam na Assassina w kosmosie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Filmik bardzo dobry ale bardzo tez razi brak krwi :) Chociaz moze dlatego niedawno ogladalem Spartacusa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Super, jednak od jakiegos czasu zauwazam pewna rzecz ktora nadaje drewnianego wygladu postaci. Mianowicie chodzi o brak animacji ust. Zauwazcie, ze wiekszosc filmu, postacie wystepujace w filmie maja kompletny brak ruchu ust. Wszyscy twardo maja pozamykane japy niczym drewniane lale. No jest to nienaturalne po prostu. Ale sam film jako film naprawde super. Tylko ta jedna rzecz mnie troche smuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 @Luki Luki Wiesz ile to roboty zbanować 90% forum? Nie chce nam się po prostu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Wszystko super, prócz animacji, głównie twarz biednie. Tak jak w poprzednim trailerze brakuje mi mikroekspresji. Wygląda momentami jak płynne przejście od punktu A do B, a na tym poziomie oczekiwał bym czegoś więcej niż kamiennych twarzy. Pozostałe elementy wyglądają zacnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Czerwiec 2013 Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Też uważam że mocapy leżą, ale dzisiaj nie wiesz czy gra to czy film więc się nie odzywałem żeby po łapach nie dostać od fanów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 19 Czerwiec 2013 Share Napisano 19 Czerwiec 2013 z tego co ja wiem to oni mieli dosyc malo czasu na ten trailer / z tad wyglada troche na niedopracowany pod paroma wzgledami Mi osobiscie poprzednie duzo bardziej sie podobaly.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 19 Czerwiec 2013 Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Beznadziejna muzyka, przez co trailer traci 100% tego czym by mógł być przy odpowiedniej ścieżce dźwiękowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Czerwiec 2013 Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Grand Theft Frigate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 22 Czerwiec 2013 Share Napisano 22 Czerwiec 2013 Niby to wszystko wygląda coraz bardziej realistycznie, ale już zachowania nie są. Widzieliście kiedyś na żywo taki zwrot przez rufę żaglowca z pełnym ożaglowaniem, to by mogło się skończyć wywrotką, a przynajmniej potężnym łopotem i podarciem żagli jeśli załoga nie kontroluje shotów. A tu pełen realizm bo żagle są cały czas napompowane. :))) Nie kupuję tej gry, raz się naciąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 22 Czerwiec 2013 Share Napisano 22 Czerwiec 2013 Niby to wszystko wygląda coraz bardziej realistycznie, ale już zachowania nie są. Widzieliście kiedyś na żywo taki zwrot przez rufę żaglowca z pełnym ożaglowaniem, to by mogło się skończyć wywrotką, a przynajmniej potężnym łopotem i podarciem żagli jeśli załoga nie kontroluje shotów. A tu pełen realizm bo żagle są cały czas napompowane. :))) Nie kupuję tej gry, raz się naciąłem. Trochę masz racji ale też nie. Przy takich akcjach żagle są przeciągane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi