Napisano 1 Luty 20223 l W dniu 1.02.2022 o 09:14, EthicallyChallenged napisał: Zajebiście wygląda ta wisząca skóra W zyciu poza tym forum trudno o okazje, zeby cos takiego powiedziec 🤣
Napisano 1 Luty 20223 l Autor W dniu 1.02.2022 o 11:50, Nezumi napisał: W zyciu poza tym forum trudno o okazje, zeby cos takiego powiedziec 🤣 jak to sie mowi, thats what she said? 😄
Napisano 3 Luty 20223 l @KLICEK super pomysł, bardzo dobre. To się nadaje na jakąś instalację stałą w jakimś mieście - chętnie zobaczyłbym coś takiego na żywo. Dodatkowo ciekawe jest jak interpretuje to mózg - tj. jak to oglądam to nie mam wrażenia, że to kilka psów tylko jednak jeden w ruchu 🙃 Nie chcę umniejszać Twojemu dziełu i sprowadzać tego do pieniędzy, ale skoro pomnik jednorożca w Łodzi kosztował bagatela 400 tys. zł to szybko licząc masz prawie 3 bańki do zgarnięcia jak się dogadasz z jakimś prezydentem miasta 🙂, więc się rozglądaj za jakimiś przetargami 🙂 W sumie to nie kojarzę jakiejś realnej rzeźby, która oddawałaby taki ruch - starożytni na to nie wpadli 🙂 Edytowane 3 Luty 20223 l przez alex3d
Napisano 3 Luty 20223 l W dniu 3.02.2022 o 00:04, alex3d napisał: @KLICEK super pomysł, bardzo dobre. To się nadaje na jakąś instalację stałą w jakimś mieście - chętnie zobaczyłbym coś takiego na żywo. Dodatkowo ciekawe jest jak interpretuje to mózg - tj. jak to oglądam to nie mam wrażenia, że to kilka psów tylko jednak jeden w ruchu 🙃 Nie chcę umniejszać Twojemu dziełu i sprowadzać tego do pieniędzy, ale skoro pomnik jednorożca w Łodzi kosztował bagatela 400 tys. zł to szybko licząc masz prawie 3 bańki do zgarnięcia jak się dogadasz z jakimś prezydentem miasta 🙂, więc się rozglądaj za jakimiś przetargami 🙂 W sumie to nie kojarzę jakiejś realnej rzeźby, która oddawałaby taki ruch - starożytni na to nie wpadli 🙂 Tylko najpierw musi być inwestor - artysta pojawia sięna końcu. Odwrotnie t onigdy niestety nie wychodzi. @KLICEK rozwalasz system. Mógłbyś rzeczywiście się pobawić i zrobić z tego jakąś fajną sekwencję . Zobacz co robi ten gość https://www.artstation.com/alexanderlee
Napisano 3 Luty 20223 l Mógłbyś kiedyś wrzucić jakiś tajmlapsik krótki z powstawania takiej luźnej rzeźby?
Napisano 3 Luty 20223 l Autor W dniu 3.02.2022 o 09:32, blood_brother napisał: Mógłbyś kiedyś wrzucić jakiś tajmlapsik krótki z powstawania takiej luźnej rzeźby? pewnie, juz kiedys robilem kilka takich szybkich 🙂 nie powinno byc problemu
Napisano 4 Luty 20223 l Autor W dniu 4.02.2022 o 07:37, michalo napisał: Fajny! Nad czym on tak myśli? pewnie nad tym dlaczego mieszka w polsce XD
Napisano 11 Marzec 20223 l Jestem ciekaw czy nas czyms jeszcze zaskoczysz 😄 Taki maly offtop, a na temat: Klasa sama w sobie ! Pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 20223 l Autor bardzo dziekuje, no tak sie troche zacialem na jego mordzie robie 3cie czy 4 te podjescie. W sumie ciekawie moze to pozniej wygladac na insta XD
Napisano 13 Marzec 20223 l Ten cień w oczodołach wygląda na miniaturce jak takie fancy wielkie okulary przeciwsłoneczne prada, vouge, glamour a te małe kosteczki na górze to jak refleksy światła w nich 🙂 Elegancki koleżka, faszonista 🙂
Napisano 14 Marzec 20223 l W dniu 13.03.2022 o 16:55, Destroyer napisał: Ten cień w oczodołach wygląda na miniaturce jak takie fancy wielkie okulary przeciwsłoneczne prada, vouge, glamour a te małe kosteczki na górze to jak refleksy światła w nich 🙂 Elegancki koleżka, faszonista 🙂 😆😆 Nie no ogólnie sztos, ale gdybyś o okularach nie wspomniał to chyba bym tego tak nie widział, a teraz to tylko widze okulary ;D
Napisano 14 Marzec 20223 l Autor W dniu 14.03.2022 o 09:54, tobiq4 napisał: 😆😆 Nie no ogólnie sztos, ale gdybyś o okularach nie wspomniał to chyba bym tego tak nie widział, a teraz to tylko widze okulary ;D no i teraz musze dodac te okulary i bedzie monster z kapitana bomby XD jeb jeb jeb z laserka XD edit, kurde blisko XD
Napisano 14 Marzec 20223 l W dniu 14.03.2022 o 09:58, KLICEK napisał: no i teraz musze dodac te okulary i bedzie monster z kapitana bomby XD jeb jeb jeb z laserka XD edit, kurde blisko XD ZRÓB TO PROSZE XD
Napisano 27 Marzec 20223 l Teraz tylko z Walaszkiem się dogadać i zrobić porządną animację. Drugi kinowy bomba gotowy 😊
Napisano 1 Kwiecień 20222 l ta sarno-świnka zajebiście by wyglądała zanimowana jak taki radosny piesek łaszący się i machający ogonkiem 🤔
Napisano 1 Kwiecień 20222 l W dniu 1.04.2022 o 02:39, JmTm00 napisał: ta sarno-świnka zajebiście by wyglądała zanimowana jak taki radosny piesek łaszący się i machający ogonkiem 🤔 @Klicek do psa podłącz czujniki i niech samo się animuje 😉 Sztos jak zwykle.
Napisano 1 Kwiecień 20222 l Oglądałem ostatnio Twojego bloga i Ty już dobrze sobie radziłeś 10 lat temu. Musisz już przestać się rozwijać, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, zrobić miejsce dla młodych i takie tam.
Napisano 1 Kwiecień 20222 l Najśmieszniejsze jest to, że Klicka (tzn jego twórczość) znam od moich początków i nawet uczyłem się z jego tutków do wings3d ,. I tak przez neta ciągle mam wrażenie, ze Klicek Ma już ze 100 lat a to młody gość po prostu lata świetlne w skillu oddalony ode mnie 😉
Napisano 3 Kwiecień 20222 l Autor W dniu 1.04.2022 o 07:53, michalo napisał: @Klicek do psa podłącz czujniki i niech samo się animuje 😉 Sztos jak zwykle. haha 😄 W dniu 1.04.2022 o 09:16, tobiq4 napisał: Nie śnią Ci się te potwory nocami? 😄 a gdzie tam 😉 W dniu 1.04.2022 o 09:20, ArnoldSzczesliwy napisał: ale sie bawisz tą anatomią, tez tak kcem. Pozdrawiam pozdro! W dniu 1.04.2022 o 11:51, blood_brother napisał: Oglądałem ostatnio Twojego bloga i Ty już dobrze sobie radziłeś 10 lat temu. Musisz już przestać się rozwijać, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, zrobić miejsce dla młodych i takie tam. hehe dzieki ziom, ostatnio mialem okazje przegladac stary staf co robilem, damn w pewnych kwestiach sie uwstecznilem w pewnych rozwinalem 🙂 ogolnie fajnie miec taka duza teczke starych rzeczy zeby sobie patrzec czy to idzie w dobra strone czy nie 😉 W dniu 1.04.2022 o 15:11, michalo napisał: Najśmieszniejsze jest to, że Klicka (tzn jego twórczość) znam od moich początków i nawet uczyłem się z jego tutków do wings3d ,. I tak przez neta ciągle mam wrażenie, ze Klicek Ma już ze 100 lat a to młody gość po prostu lata świetlne w skillu oddalony ode mnie 😉 haha no to byly czasy 😄 wings3d na zawsze w serduszku 😄
Napisano 3 Kwiecień 20222 l W dniu 3.04.2022 o 09:47, KLICEK napisał: sobie patrzec czy to idzie w dobra strone czy nie Zaprzestanie rzeźbienia siusiakoryjów, to jednak wyraźny krok wstecz 😛
Napisano 3 Kwiecień 20222 l Autor W dniu 3.04.2022 o 20:08, blood_brother napisał: Zaprzestanie rzeźbienia siusiakoryjów, to jednak wyraźny krok wstecz 😛 tak samo uwazam XD
Napisano 3 Kwiecień 20222 l W dniu 1.04.2022 o 15:11, michalo napisał: nawet uczyłem się z jego tutków do wings3d same here 😄 Klasyk:https://youtu.be/V4PHxO57kBM A Wings3D wciaz istnieje! Czekam na dzien kiedy zostanie industry standard. Bo jest DARMOWY! 😉 Edytowane 3 Kwiecień 20222 l przez Nezumi
Napisano 3 Kwiecień 20222 l W dniu 3.04.2022 o 20:59, Nezumi napisał: Klasyk:https://youtu.be/V4PHxO57kBM A Wings3D wciaz istnieje! O kurde aż się łezka w oku kręci, kawał historii, fajnie, że to zachowałeś żeby powspominać lata świetności forum 🙂
Napisano 13 Kwiecień 20222 l Fajne oba, ale moje zamiłowanie do futerka mówi- pierwszy lepszy 😮 Jeśli chodzi o design to całkiem niedaleko by tu było do niesamowicie oryginalnego smoka- dodać mu błonę jaszczurzą zamiast brody, trochę kosmetyki, rogi i gotowe 😄
Napisano 14 Kwiecień 20222 l Jak ja bym grał w fps-a o kapitanu Bombie, panie. A ten kurvinox czy jak mu tam było, to rogi na dół mógłby mieć :).
Napisano 23 Kwiecień 20222 l Autor taki o tetowy renderek zeby zobaczyc czy co z tego bedzie aaaaa i zrobilem textury zeby wyrenderowac go na czarno bialo
Napisano 23 Kwiecień 20222 l Kurde ta twoja anatomia tych potworków jest świetna. Miło popatrzeć dla samej rozkmiy.
Napisano 23 Kwiecień 20222 l Autor W dniu 23.04.2022 o 17:42, michalo napisał: Kurde ta twoja anatomia tych potworków jest świetna. Miło popatrzeć dla samej rozkmiy. a dziekuje dziekuje 🙂