Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 921
  • Wyświetleń 110k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

@KLICEK super pomysł, bardzo dobre. To się nadaje na jakąś instalację stałą w jakimś mieście - chętnie zobaczyłbym coś takiego na żywo. Dodatkowo ciekawe jest jak interpretuje to mózg - tj. jak to oglądam to nie mam wrażenia, że to kilka psów tylko jednak jeden w ruchu 🙃  Nie chcę umniejszać Twojemu dziełu i sprowadzać tego do pieniędzy, ale skoro pomnik jednorożca w Łodzi kosztował bagatela 400 tys. zł to szybko licząc masz prawie 3 bańki do zgarnięcia jak się dogadasz z jakimś prezydentem miasta 🙂, więc się rozglądaj za jakimiś przetargami 🙂 W sumie to nie kojarzę jakiejś realnej rzeźby, która oddawałaby taki ruch - starożytni na to nie wpadli 🙂

Edytowane przez alex3d

Napisano
  W dniu 3.02.2022 o 00:04, alex3d napisał:

@KLICEK super pomysł, bardzo dobre. To się nadaje na jakąś instalację stałą w jakimś mieście - chętnie zobaczyłbym coś takiego na żywo. Dodatkowo ciekawe jest jak interpretuje to mózg - tj. jak to oglądam to nie mam wrażenia, że to kilka psów tylko jednak jeden w ruchu 🙃  Nie chcę umniejszać Twojemu dziełu i sprowadzać tego do pieniędzy, ale skoro pomnik jednorożca w Łodzi kosztował bagatela 400 tys. zł to szybko licząc masz prawie 3 bańki do zgarnięcia jak się dogadasz z jakimś prezydentem miasta 🙂, więc się rozglądaj za jakimiś przetargami 🙂 W sumie to nie kojarzę jakiejś realnej rzeźby, która oddawałaby taki ruch - starożytni na to nie wpadli 🙂

Tylko najpierw musi być inwestor - artysta pojawia sięna końcu. Odwrotnie t onigdy niestety nie wychodzi.

@KLICEK rozwalasz system.  Mógłbyś rzeczywiście się pobawić i zrobić z tego jakąś fajną sekwencję . Zobacz co robi ten gość

https://www.artstation.com/alexanderlee

Napisano

Jestem ciekaw czy nas czyms jeszcze zaskoczysz 😄

Taki maly offtop, a na temat: Klasa sama w sobie !

Pozdrawiam

Napisano

Ten cień w oczodołach wygląda na miniaturce jak takie fancy wielkie okulary przeciwsłoneczne prada, vouge, glamour a te małe kosteczki na górze to jak refleksy światła w nich 🙂 Elegancki koleżka, faszonista 🙂

Napisano
  W dniu 13.03.2022 o 16:55, Destroyer napisał:

Ten cień w oczodołach wygląda na miniaturce jak takie fancy wielkie okulary przeciwsłoneczne prada, vouge, glamour a te małe kosteczki na górze to jak refleksy światła w nich 🙂 Elegancki koleżka, faszonista 🙂

😆😆 Nie no ogólnie sztos, ale gdybyś o okularach nie wspomniał to chyba bym tego tak nie widział, a teraz to tylko widze okulary ;D

Untitled-1.jpg

Napisano
  W dniu 14.03.2022 o 09:58, KLICEK napisał:

no i teraz musze dodac te okulary i bedzie monster z kapitana bomby XD jeb jeb jeb z laserka XD

edit, kurde blisko XD

KAPITAN BOMBA - JP 100% (ODC. 136) - YouTube

ZRÓB TO PROSZE XD

Napisano

Teraz tylko z Walaszkiem się dogadać i zrobić porządną animację. Drugi kinowy bomba gotowy 😊

Napisano

ta sarno-świnka zajebiście by wyglądała zanimowana jak taki radosny piesek łaszący się i machający ogonkiem 🤔

Napisano
  W dniu 1.04.2022 o 02:39, JmTm00 napisał:

ta sarno-świnka zajebiście by wyglądała zanimowana jak taki radosny piesek łaszący się i machający ogonkiem 🤔

@Klicek do psa podłącz czujniki i niech samo się animuje 😉 

Sztos jak zwykle. 

Napisano

Oglądałem ostatnio Twojego bloga i Ty już dobrze sobie radziłeś 10 lat temu. Musisz już przestać się rozwijać, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, zrobić miejsce dla młodych i takie tam.

Napisano

Najśmieszniejsze jest to, że Klicka (tzn jego twórczość) znam od moich początków i nawet uczyłem się z jego tutków do wings3d ,. I tak przez neta ciągle mam wrażenie, ze Klicek Ma już ze 100 lat a to młody gość po prostu lata świetlne w skillu oddalony ode mnie 😉 

Napisano
  • Autor
  W dniu 1.04.2022 o 07:53, michalo napisał:

@Klicek do psa podłącz czujniki i niech samo się animuje 😉 

Sztos jak zwykle. 

haha 😄 

W dniu 1.04.2022 o 09:16, tobiq4 napisał:

Nie śnią Ci się te potwory nocami? 😄

a gdzie tam 😉 

W dniu 1.04.2022 o 09:20, ArnoldSzczesliwy napisał:

ale sie bawisz tą anatomią, tez tak kcem.

Pozdrawiam 

pozdro!

W dniu 1.04.2022 o 11:51, blood_brother napisał:

Oglądałem ostatnio Twojego bloga i Ty już dobrze sobie radziłeś 10 lat temu. Musisz już przestać się rozwijać, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, zrobić miejsce dla młodych i takie tam.

hehe dzieki ziom, ostatnio mialem okazje przegladac stary staf co robilem, damn w pewnych kwestiach sie uwstecznilem w pewnych rozwinalem 🙂 ogolnie fajnie miec taka duza teczke starych rzeczy zeby sobie patrzec czy to idzie w dobra strone czy nie 😉

W dniu 1.04.2022 o 15:11, michalo napisał:

Najśmieszniejsze jest to, że Klicka (tzn jego twórczość) znam od moich początków i nawet uczyłem się z jego tutków do wings3d ,. I tak przez neta ciągle mam wrażenie, ze Klicek Ma już ze 100 lat a to młody gość po prostu lata świetlne w skillu oddalony ode mnie 😉 

haha no to byly czasy 😄  wings3d na zawsze w serduszku 😄

Napisano
  W dniu 3.04.2022 o 09:47, KLICEK napisał:

sobie patrzec czy to idzie w dobra strone czy nie

Zaprzestanie rzeźbienia siusiakoryjów, to jednak wyraźny krok wstecz 😛

Napisano
  W dniu 1.04.2022 o 15:11, michalo napisał:

nawet uczyłem się z jego tutków do wings3d

same here 😄
Klasyk:
https://youtu.be/V4PHxO57kBM

A Wings3D wciaz istnieje! Czekam na dzien kiedy zostanie industry standard. Bo jest DARMOWY! 😉

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Fajne oba, ale moje zamiłowanie do futerka mówi- pierwszy lepszy 😮 

Jeśli chodzi o design to całkiem niedaleko by tu było do niesamowicie oryginalnego smoka- dodać mu błonę jaszczurzą zamiast brody, trochę kosmetyki, rogi i gotowe 😄 

Napisano

Jak ja bym grał w fps-a o kapitanu Bombie, panie. A ten kurvinox czy jak mu tam było, to rogi na dół mógłby mieć :).

Napisano

Kurde ta twoja anatomia tych potworków jest świetna. Miło popatrzeć dla samej rozkmiy.