brave Napisano 27 Styczeń 2014 Share Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) hejo edit 26 02 014 mój bohater pomimo wszystkich zdolnosci i gadzetów jakie posiada ( które mam zamiar przedstawic ) ma jeden najwarzniejszy - instynkt ( jako skaner lub pole energii dzięki której pobiera dane)- uruchamia go wkładając palce między zęby :) w 3ech krokach chce przedstawic go w akcji finalny shot link do full rozdziałki http://i.imgur.com/FjgZA5C.jpg mały koncept postaci pozdrawiam i powodzenia wszystkkim graczom :) Edytowane 26 Luty 2014 przez brave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 4 Luty 2014 Autor Share Napisano 4 Luty 2014 :) szkic kompozycji i pomysłu na cały obrazek - w 3 krokach chce pokazac ,, własciwosci bohatera ,, raz gadgedty dwa instynkt z palcami w buzi trzy kamuflarz . nizej model głównego bohatera z małym pacnięciem w psie zrezygnowałem z szalika i zbyt ,, niesmiałego wyglądu bohatera,, przyszedł mi pomysł na bardziej kowbojskie rysy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 bardzo mi sie podobaja twoje prace, twoj styl, taka odskocznia od nudy i w kolko tych samych projektow, zycze powodzenia i 3mam kciuki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 swietny szkic,masz talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 Szalona stylizacja, po prostu bombowo to wygląda! Szykuje się topowa grafika, choć zgłosiłeś się późno, pewnie zostaniesz czarnym koniem konkursu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 4 Luty 2014 Autor Share Napisano 4 Luty 2014 hej dzieki wielkie! - moze rózowym koniem czemu nie :) zartuje sobie wogóle zapomniałem wspomniec o inspiracjach które jakos tam poprowadziły mnie w tę stronę którą mozna zobaczyc wyzej . moje inspiration : ,, dzien i noc ,, - animacja pixara ,,inspektor gadget,, - hyba kazdy zna ta bajke :) to główne inspiracje do projektu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rino Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Świetna jest ta postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Pierwsza wersja o wiele lepsza była moim zdaniem. Ale głównie z wyraz twarzy to wynika. W sensie w pierwszej wersji wygląda jakby myślał a w drugiej jak by sobie gmerał w buzi. Wystarczy zmienić z powrotem spojrzenie na tępe i skierowane w bok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Czy będzie jakaś aktualizacja do jutra? Pracujesz ogólnie jeszcze nad tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 8 Luty 2014 Autor Share Napisano 8 Luty 2014 dzięki !! oczy tzn wzrok do poprawki tez mi to nie bardzo odpowiada . Adek - żal nie konczyc jak cos sie zaczyna mały uopek szkic ostateczny jak sądze i pozy z nimi jeszce mam do poprawki ale wrzucam bo adek cisnie :):):)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 ach, nie mogę się doczekać aż zobaczę to w tych bajecznych kolorach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Dzielny Panie! W samą porę. Bo, aż szkoda żal nie kończyć. To dobrze. Pracować, renderować, upy wrzucać tutaj dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 15 Luty 2014 Autor Share Napisano 15 Luty 2014 dzięki dzięki ! mały rzut na enviro do zagospodarowania jeszcze prawa strona z bambusowym dzrzewem i sporo dodatków wiec ciosam rekawy i smigam dalej:) - no i dzięki wielkie za nominacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 16 Luty 2014 Share Napisano 16 Luty 2014 fajna scenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 19 Luty 2014 Autor Share Napisano 19 Luty 2014 lecim dalej :) dzięki strzyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 21 Luty 2014 Autor Share Napisano 21 Luty 2014 updejt tak wygląda mniej wiecej cała scenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 24 Luty 2014 Autor Share Napisano 24 Luty 2014 (edytowane) jeecze z kolorkami mysle i oswietleniem ale przedstawia sie to tak Edytowane 24 Luty 2014 przez brave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 24 Luty 2014 Share Napisano 24 Luty 2014 ładne kolory i stylistyka... ale za cholerę nie wiem co się tam dzieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 24 Luty 2014 Autor Share Napisano 24 Luty 2014 heheh raz przyleciał na miejsce ,,zbrodni,, 2 pobiera dane z czachy i ,,drona,, i 3 smiga w haszcze scigac łobuzów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 24 Luty 2014 Share Napisano 24 Luty 2014 Fabularnie zrozumiałem scenkę po głębszej chwili, ale stylistycznie jest to wyśmienite, najbardziej autorska praca w stawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 24 Luty 2014 Share Napisano 24 Luty 2014 Heja. Render ciut za płaski wg mnie, ale za to stylistyką pięknie nadrabia. Aż mi się machinarium i samorost przypomniał. Co do historii, ocenie jak wrzucisz finał, bo tak to nie bardzo widze ocb:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 24 Luty 2014 Share Napisano 24 Luty 2014 Mega zwariowane i fajne. Z początku ciężko jest się w tym połapać. Render kojarzy mi się z dość płaską scenografią, gdzie pomiędzy makietami sceny skacze aktor. Stylistycznie istna uczta dla oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 ładne kolory i stylistyka... ale za cholerę nie wiem co się tam dzieje :) Ja też nie kumam, ale wygląda to świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Dodałbym akie łukowate kreski obrazujące ruch z miejsca na miejsce jak w mandze. Acha jest szmoc! Mega szmoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolo_idiota Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Ładne, ale nieczytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 25 Luty 2014 Autor Share Napisano 25 Luty 2014 :) dzięki wszystkim za spostrzerzenia i kommentarze popytalem tez u siebie i drona rzeczywiscie mało widac .. a co do sytuacji to tak jak w pierwszym poscie jak zabierałem sie za ten obrazek zasada 3ech kroków :) - to chyba moja ostateczna wersja wiec wrzucam hd - kolo przylatuje - bada /skanuje - smiga w haszcze - troszke zakręciłem ale taki pomysł mi sie zrodził i co ja poradze :):):):) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 W dużej rozdzielczości prezentuje się znacznie lepiej, stylistyka na pewno się wyróżnia, można dostać trochę oczopląsu, ale pozytywnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 26 Luty 2014 Autor Share Napisano 26 Luty 2014 sporo zabawy miałem przy pracy nad obrazkiem i fajnie bylo wziąsc udział cos skrobnąc od siebie ! :) powodzenia wszystkim i dzieki za wszystkei kommentarze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Stylistyka jest bajeczna, a całość zmusza do dłuższego zastanowienia się i powpatrywania, żeby wyłapać o co chodzi, nie mniej już po chwili osobiście dostaje oczopląsu, a bez przeczytania fabuły ciężko się połapać, ale ogólnie naprawdę super wyszło... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwczyk Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Moze gdyby podzielić części kadru na komiksowe shoty, byloby bardziej czytelne, ze to ta sama osoba. Anyway, pojechana stylistyka, fajne toto. ps. popraw opis, masz tam blad orto (najwaŻniejszy) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Nie no bez gadania, w dużej rozdziałce jest duzo czytelniej. Podpasowały te zbrushowe fibery do stylistyki idealnie. Bardzo przyjemne kolory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Brave! Super jazda stylistyczna! Podoba mi się :) I cieszę się, że podszedłeś do tego na luzie, mając z tego frajdę i bawiąc się całym procesem twórczym. Wyszło faktycznie trochę nieczytelnie. Przez to głównie, że to spora scena i dużo się tam dzieje. Nie wiadomo na początku na co patrzeć i na czym skupić wzrok. Prowadzenie widza w kompozycji to jednak cholernie ważna rzecz. Myślę, że to, co napisał Arek, o tym rozbiciu na kilka osobnych kadrów, mających swoje odrębne wycinki sceny i swoje kadrowanie, tak jak w komiksie, jest super pomysłem i mogło by uczynić cała pracę łatwiej przyswajalną dla widza. Co nie zmienia faktu, że pod kątem plastycznym KAWAŁ FAJNEGO STYLU prezentujesz :) Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Trzymam kciuki za wygraną, najoryginalniejsza i najbardziej autorska praca w stawce, trochę wymagająca jeśli chodzi o odbiór, ale wierzę w mądrość jury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Mocne i oryginalne! Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olhado Napisano 1 Marzec 2014 Share Napisano 1 Marzec 2014 najbardziej oryginalna praca, wygląda też trochę jakby to był namalowany obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 1 Marzec 2014 Share Napisano 1 Marzec 2014 przychylam się do opinii większości że nie wiadomo o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzzz Napisano 2 Marzec 2014 Share Napisano 2 Marzec 2014 Śliczności. Można się trochę zgubić, ale formy, wykończenie, klimat super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 3 Marzec 2014 Share Napisano 3 Marzec 2014 Jak dla mnie podium. Rewelacyjne kolory i stylistyka. Miałem dużo zabawy w odnajdywaniu szczegółów. Bijesz o głowę innych na pewno interpertacją i pomysłem. Czytelność niestety to zarówno plus jak i minus tej pracy, bo trzeba się wysilić a to fajne, ale na pierwszy rzut oka wszystko się zlewa ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 12 Marzec 2014 Share Napisano 12 Marzec 2014 dla mnie to powinno wygrac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 jak dla mnie to numero uno :) Jestem dokladnie tego samego zdania co uncle :) Masz moj glos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Czytelności sceny można się uczepić. Ale styl jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi