Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

hejo

edit 26 02 014

mój bohater pomimo wszystkich zdolnosci i gadzetów jakie posiada ( które mam zamiar przedstawic ) ma jeden najwarzniejszy - instynkt ( jako skaner lub pole energii dzięki której pobiera dane)- uruchamia go wkładając palce między zęby :) w 3ech krokach chce przedstawic go w akcji

finalny shot

n0kr.jpg

link do full rozdziałki

http://i.imgur.com/FjgZA5C.jpg

mały koncept postaci

pozdrawiam i powodzenia wszystkkim graczom :)

8os8.jpg

Edytowane przez brave
  • Odpowiedzi 41
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

:) szkic kompozycji i pomysłu na cały obrazek - w 3 krokach chce pokazac ,, własciwosci bohatera ,, raz gadgedty dwa instynkt z palcami w buzi trzy kamuflarz .

nizej model głównego bohatera z małym pacnięciem w psie

zrezygnowałem z szalika i zbyt ,, niesmiałego wyglądu bohatera,, przyszedł mi pomysł na bardziej kowbojskie rysy :)

06c9.jpg

3mgr.jpg

Napisano

bardzo mi sie podobaja twoje prace, twoj styl, taka odskocznia od nudy i w kolko tych samych projektow, zycze powodzenia i 3mam kciuki! :)

Napisano

Szalona stylizacja, po prostu bombowo to wygląda! Szykuje się topowa grafika, choć zgłosiłeś się późno, pewnie zostaniesz czarnym koniem konkursu!

Napisano

hej dzieki wielkie! - moze rózowym koniem czemu nie :) zartuje sobie

wogóle zapomniałem wspomniec o inspiracjach które jakos tam poprowadziły mnie w tę stronę którą mozna zobaczyc wyzej .

moje inspiration :

,, dzien i noc ,, - animacja pixara

,,inspektor gadget,, - hyba kazdy zna ta bajke :)

to główne inspiracje do projektu

pozdrawiam

Napisano

Pierwsza wersja o wiele lepsza była moim zdaniem. Ale głównie z wyraz twarzy to wynika. W sensie w pierwszej wersji wygląda jakby myślał a w drugiej jak by sobie gmerał w buzi. Wystarczy zmienić z powrotem spojrzenie na tępe i skierowane w bok.

Napisano

dzięki !! oczy tzn wzrok do poprawki tez mi to nie bardzo odpowiada .

Adek - żal nie konczyc jak cos sie zaczyna

mały uopek

szkic ostateczny jak sądze i pozy z nimi jeszce mam do poprawki ale wrzucam bo adek cisnie :):):)!

2dd7.jpg

bstx.jpg

Napisano

Dzielny Panie! W samą porę. Bo, aż szkoda żal nie kończyć. To dobrze. Pracować, renderować, upy wrzucać tutaj dzisiaj.

Napisano

Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu.

Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.

Napisano

dzięki dzięki ! mały rzut na enviro do zagospodarowania jeszcze prawa strona z bambusowym dzrzewem i sporo dodatków wiec ciosam rekawy i smigam dalej:) - no i dzięki wielkie za nominacje

md68.jpg

Napisano

heheh raz przyleciał na miejsce ,,zbrodni,, 2 pobiera dane z czachy i ,,drona,, i 3 smiga w haszcze scigac łobuzów :)

Napisano

Heja. Render ciut za płaski wg mnie, ale za to stylistyką pięknie nadrabia. Aż mi się machinarium i samorost przypomniał.

Co do historii, ocenie jak wrzucisz finał, bo tak to nie bardzo widze ocb:)

Napisano

Mega zwariowane i fajne. Z początku ciężko jest się w tym połapać. Render kojarzy mi się z dość płaską scenografią, gdzie pomiędzy makietami sceny skacze aktor. Stylistycznie istna uczta dla oczu.

Napisano

:) dzięki wszystkim za spostrzerzenia i kommentarze popytalem tez u siebie i drona rzeczywiscie mało widac ..

a co do sytuacji to tak jak w pierwszym poscie jak zabierałem sie za ten obrazek zasada 3ech kroków :)

- to chyba moja ostateczna wersja wiec wrzucam hd - kolo przylatuje - bada /skanuje - smiga w haszcze - troszke zakręciłem ale taki pomysł mi sie zrodził i co ja poradze :):):):) pozdrawiam

n0kr.jpg

Napisano

sporo zabawy miałem przy pracy nad obrazkiem i fajnie bylo wziąsc udział cos skrobnąc od siebie ! :) powodzenia wszystkim i dzieki za wszystkei kommentarze !

Napisano

Stylistyka jest bajeczna, a całość zmusza do dłuższego zastanowienia się i powpatrywania, żeby wyłapać o co chodzi, nie mniej już po chwili osobiście dostaje oczopląsu, a bez przeczytania fabuły ciężko się połapać, ale ogólnie naprawdę super wyszło... :)

Napisano

Moze gdyby podzielić części kadru na komiksowe shoty, byloby bardziej czytelne, ze to ta sama osoba. Anyway, pojechana stylistyka, fajne toto.

ps. popraw opis, masz tam blad orto (najwaŻniejszy) :)

Napisano

Nie no bez gadania, w dużej rozdziałce jest duzo czytelniej. Podpasowały te zbrushowe fibery do stylistyki idealnie. Bardzo przyjemne kolory!

Napisano

Brave! Super jazda stylistyczna! Podoba mi się :) I cieszę się, że podszedłeś do tego na luzie, mając z tego frajdę i bawiąc się całym procesem twórczym. Wyszło faktycznie trochę nieczytelnie. Przez to głównie, że to spora scena i dużo się tam dzieje. Nie wiadomo na początku na co patrzeć i na czym skupić wzrok. Prowadzenie widza w kompozycji to jednak cholernie ważna rzecz. Myślę, że to, co napisał Arek, o tym rozbiciu na kilka osobnych kadrów, mających swoje odrębne wycinki sceny i swoje kadrowanie, tak jak w komiksie, jest super pomysłem i mogło by uczynić cała pracę łatwiej przyswajalną dla widza. Co nie zmienia faktu, że pod kątem plastycznym KAWAŁ FAJNEGO STYLU prezentujesz :) Brawo

Napisano

Trzymam kciuki za wygraną, najoryginalniejsza i najbardziej autorska praca w stawce, trochę wymagająca jeśli chodzi o odbiór, ale wierzę w mądrość jury!

Napisano

Jak dla mnie podium. Rewelacyjne kolory i stylistyka. Miałem dużo zabawy w odnajdywaniu szczegółów. Bijesz o głowę innych na pewno interpertacją i pomysłem. Czytelność niestety to zarówno plus jak i minus tej pracy, bo trzeba się wysilić a to fajne, ale na pierwszy rzut oka wszystko się zlewa ze sobą.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności