Napisano 27 Styczeń 201411 l hejo edit 26 02 014 mój bohater pomimo wszystkich zdolnosci i gadzetów jakie posiada ( które mam zamiar przedstawic ) ma jeden najwarzniejszy - instynkt ( jako skaner lub pole energii dzięki której pobiera dane)- uruchamia go wkładając palce między zęby :) w 3ech krokach chce przedstawic go w akcji finalny shot link do full rozdziałki http://i.imgur.com/FjgZA5C.jpg mały koncept postaci pozdrawiam i powodzenia wszystkkim graczom :) Edytowane 26 Luty 201411 l przez brave
Napisano 4 Luty 201411 l Autor :) szkic kompozycji i pomysłu na cały obrazek - w 3 krokach chce pokazac ,, własciwosci bohatera ,, raz gadgedty dwa instynkt z palcami w buzi trzy kamuflarz . nizej model głównego bohatera z małym pacnięciem w psie zrezygnowałem z szalika i zbyt ,, niesmiałego wyglądu bohatera,, przyszedł mi pomysł na bardziej kowbojskie rysy :)
Napisano 4 Luty 201411 l bardzo mi sie podobaja twoje prace, twoj styl, taka odskocznia od nudy i w kolko tych samych projektow, zycze powodzenia i 3mam kciuki! :)
Napisano 4 Luty 201411 l Szalona stylizacja, po prostu bombowo to wygląda! Szykuje się topowa grafika, choć zgłosiłeś się późno, pewnie zostaniesz czarnym koniem konkursu!
Napisano 4 Luty 201411 l Autor hej dzieki wielkie! - moze rózowym koniem czemu nie :) zartuje sobie wogóle zapomniałem wspomniec o inspiracjach które jakos tam poprowadziły mnie w tę stronę którą mozna zobaczyc wyzej . moje inspiration : ,, dzien i noc ,, - animacja pixara ,,inspektor gadget,, - hyba kazdy zna ta bajke :) to główne inspiracje do projektu pozdrawiam
Napisano 6 Luty 201411 l Pierwsza wersja o wiele lepsza była moim zdaniem. Ale głównie z wyraz twarzy to wynika. W sensie w pierwszej wersji wygląda jakby myślał a w drugiej jak by sobie gmerał w buzi. Wystarczy zmienić z powrotem spojrzenie na tępe i skierowane w bok.
Napisano 8 Luty 201411 l Autor dzięki !! oczy tzn wzrok do poprawki tez mi to nie bardzo odpowiada . Adek - żal nie konczyc jak cos sie zaczyna mały uopek szkic ostateczny jak sądze i pozy z nimi jeszce mam do poprawki ale wrzucam bo adek cisnie :):):)!
Napisano 9 Luty 201411 l Dzielny Panie! W samą porę. Bo, aż szkoda żal nie kończyć. To dobrze. Pracować, renderować, upy wrzucać tutaj dzisiaj.
Napisano 9 Luty 201411 l Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Napisano 15 Luty 201411 l Autor dzięki dzięki ! mały rzut na enviro do zagospodarowania jeszcze prawa strona z bambusowym dzrzewem i sporo dodatków wiec ciosam rekawy i smigam dalej:) - no i dzięki wielkie za nominacje
Napisano 24 Luty 201411 l Autor jeecze z kolorkami mysle i oswietleniem ale przedstawia sie to tak Edytowane 24 Luty 201411 l przez brave
Napisano 24 Luty 201411 l Autor heheh raz przyleciał na miejsce ,,zbrodni,, 2 pobiera dane z czachy i ,,drona,, i 3 smiga w haszcze scigac łobuzów :)
Napisano 24 Luty 201411 l Fabularnie zrozumiałem scenkę po głębszej chwili, ale stylistycznie jest to wyśmienite, najbardziej autorska praca w stawce.
Napisano 24 Luty 201411 l Heja. Render ciut za płaski wg mnie, ale za to stylistyką pięknie nadrabia. Aż mi się machinarium i samorost przypomniał. Co do historii, ocenie jak wrzucisz finał, bo tak to nie bardzo widze ocb:)
Napisano 24 Luty 201411 l Mega zwariowane i fajne. Z początku ciężko jest się w tym połapać. Render kojarzy mi się z dość płaską scenografią, gdzie pomiędzy makietami sceny skacze aktor. Stylistycznie istna uczta dla oczu.
Napisano 25 Luty 201411 l ładne kolory i stylistyka... ale za cholerę nie wiem co się tam dzieje :) Ja też nie kumam, ale wygląda to świetnie.
Napisano 25 Luty 201411 l Dodałbym akie łukowate kreski obrazujące ruch z miejsca na miejsce jak w mandze. Acha jest szmoc! Mega szmoc!
Napisano 25 Luty 201411 l Autor :) dzięki wszystkim za spostrzerzenia i kommentarze popytalem tez u siebie i drona rzeczywiscie mało widac .. a co do sytuacji to tak jak w pierwszym poscie jak zabierałem sie za ten obrazek zasada 3ech kroków :) - to chyba moja ostateczna wersja wiec wrzucam hd - kolo przylatuje - bada /skanuje - smiga w haszcze - troszke zakręciłem ale taki pomysł mi sie zrodził i co ja poradze :):):):) pozdrawiam
Napisano 25 Luty 201411 l W dużej rozdzielczości prezentuje się znacznie lepiej, stylistyka na pewno się wyróżnia, można dostać trochę oczopląsu, ale pozytywnego :)
Napisano 26 Luty 201411 l Autor sporo zabawy miałem przy pracy nad obrazkiem i fajnie bylo wziąsc udział cos skrobnąc od siebie ! :) powodzenia wszystkim i dzieki za wszystkei kommentarze !
Napisano 27 Luty 201411 l Stylistyka jest bajeczna, a całość zmusza do dłuższego zastanowienia się i powpatrywania, żeby wyłapać o co chodzi, nie mniej już po chwili osobiście dostaje oczopląsu, a bez przeczytania fabuły ciężko się połapać, ale ogólnie naprawdę super wyszło... :)
Napisano 27 Luty 201411 l Moze gdyby podzielić części kadru na komiksowe shoty, byloby bardziej czytelne, ze to ta sama osoba. Anyway, pojechana stylistyka, fajne toto. ps. popraw opis, masz tam blad orto (najwaŻniejszy) :)
Napisano 27 Luty 201411 l Nie no bez gadania, w dużej rozdziałce jest duzo czytelniej. Podpasowały te zbrushowe fibery do stylistyki idealnie. Bardzo przyjemne kolory!
Napisano 28 Luty 201411 l Brave! Super jazda stylistyczna! Podoba mi się :) I cieszę się, że podszedłeś do tego na luzie, mając z tego frajdę i bawiąc się całym procesem twórczym. Wyszło faktycznie trochę nieczytelnie. Przez to głównie, że to spora scena i dużo się tam dzieje. Nie wiadomo na początku na co patrzeć i na czym skupić wzrok. Prowadzenie widza w kompozycji to jednak cholernie ważna rzecz. Myślę, że to, co napisał Arek, o tym rozbiciu na kilka osobnych kadrów, mających swoje odrębne wycinki sceny i swoje kadrowanie, tak jak w komiksie, jest super pomysłem i mogło by uczynić cała pracę łatwiej przyswajalną dla widza. Co nie zmienia faktu, że pod kątem plastycznym KAWAŁ FAJNEGO STYLU prezentujesz :) Brawo
Napisano 28 Luty 201411 l Trzymam kciuki za wygraną, najoryginalniejsza i najbardziej autorska praca w stawce, trochę wymagająca jeśli chodzi o odbiór, ale wierzę w mądrość jury!
Napisano 1 Marzec 201411 l najbardziej oryginalna praca, wygląda też trochę jakby to był namalowany obraz
Napisano 2 Marzec 201411 l Śliczności. Można się trochę zgubić, ale formy, wykończenie, klimat super!
Napisano 3 Marzec 201411 l Jak dla mnie podium. Rewelacyjne kolory i stylistyka. Miałem dużo zabawy w odnajdywaniu szczegółów. Bijesz o głowę innych na pewno interpertacją i pomysłem. Czytelność niestety to zarówno plus jak i minus tej pracy, bo trzeba się wysilić a to fajne, ale na pierwszy rzut oka wszystko się zlewa ze sobą.
Napisano 13 Marzec 201410 l jak dla mnie to numero uno :) Jestem dokladnie tego samego zdania co uncle :) Masz moj glos :)