Selena Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Praca wykonana dla Polskiej Grafiki Cyfrowej soft: Zbrush, MARI, Photoshop, V-Ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik09 Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 DAAAAAAAAMN pojechane ! rogi czy jak to kolwiek nazwać - MIAZGA . brawo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixed Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 świetna praca, bardzo podobają mi się te rogi, wyszły super ale to oczy najbardziej mnie urzekły, łącznie z całą mimiką i pozą tworzą charakter tej postaci, bije od niej coś nieprzewidywalnego i złowrogiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Dobre jest. Wygląda jak połączanie 3d i 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Aż strach spojrzeć w oczy, miazga. Szykuje się froncik ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 To je Zaibatsu! :D Front comming! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Przerwy w pracy w celu ogladania max3d.pl zdecydowanie sie oplacaja jak mozna sobie popatrzec na takie rzeczy :) Gratuluje, swietna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 uoo dzięki wielkie za miłe słowa:) i za fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 No ładne cacko!! Podoba mi się to oświetlenie z lewej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 mega dobre gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 O kurde... Świetne. Gratulacje. Jak dla mnie to on mógłby spokojnie robić za odległe potomstwo Davy Jones'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 michalz00 - hehe fajnie trafiłeś bo to jedyna refka jaką miałam tworząc tego potworka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Ogolnie fajnie, tylko oczy jakby doklejone. Troche swieca, troche nieswieca, przyjmuja cien i nie odbijaja/rzucaja w ogole swiatla. Stad wrazenie, ze nie siedza w postaci. To na wystawe najblizsza?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 michalz00 - hehe fajnie trafiłeś bo to jedyna refka jaką miałam tworząc tego potworka :D Chyba nawet potrafię wskazać tą refkę ;) http://imgur.com/Q3e4H9N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Reanimator - oczy akurat były poprawiane w photoshopie (ćwiczę obecnie shader sss skóry, oczy to bardzo głęboki temat za który się później wezmę), tego nie umiałam fajnie wyrenderować, w photoshopie również zrobiłam tło i płomyki:) reszta to render i textury.... tak to na najbliższą wystawę:) michalz00 - dokładnie :D trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keid Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Świetnie to wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Swietny gnom. Ma swoj unikalny charakter przez ten osobliwy wyraz twarzy, oraz diabelskie oczka. Odnioslem dokladnie takie same wrazenie jak kolega wyzej, czyli Mix 3D&2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Świetna pracka, ma charakter. Na początku myślałem że to 2d. Tylko rzeczywiście te oczy trochę się odcinają od całości, może leciutko ciemniejsze powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Śliczny jest. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomerk Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Oj pięknie ! Dziwnie, lekko mrocznie ale z klasą ! Po prostu bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Paprocki Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Serdecznie dziękuje w imieniu Polskiej Grafiki Cyfrowej Praca zostanie wystawiona na licytację 30 Maja. Wystawiona zostanie na 3 tygodnie w Warszawie na ulicy Nowy Świat 54/56. Praca zostanie wydrukowana na płótnie syntetycznym Illford 340g o wymiarach 100 x 70 cm. Profesjonalny druk Giclée daje nam gwarancję że praca nie wypłowieje, nie wyblaknie przez co najmniej 100 lat. 4 cm grubego krosna nada masywności obiektowi, a naciągnięte na bokach płótno będzie miało kolor czarny. "Obcy" będzie wykonany tylko w 5 egzemplarzach, podpisany przez autorkę. Sopocki Dom Aukcyjny wraz z PGC nada odpowiednią numerację prac od 1-5 oraz praca będzie posiadać indywidualny hologram z numerem umieszczony z tyłu na krośnie oraz na dokumencie sprzedażowym (kolor złoty). http://polskagrafikacyfrowa.pl/izabela-zelmanska/ Zapraszamy na Wernisaż,Noc Muzeów i Aukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 świetne! ma klimacik, fajnie by wyglądał z szyderczym uśmieszkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 To ja musze powiedziec, ze na mnie nie robi to specjalnie wrazenia. Bardzo przecietna postac...Wzbogacenie jej o wypustki na glowie wcale nie stanowi o zjawiskowosci calosci. Jest cale mnostwo atrakcyjnych kreaturek Twojego autorstwa, ktore wskazal bym bez wahania nie stawiajac znaku rownosci pomiedzy nimi a ta, bo istotnie sa lepsze. To oczywiscie tylko moje zdanie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maratonczyk7 Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 (edytowane) a mi sie podoba:) życzę więcej takich fajnych prac:) koparka radom Edytowane 30 Lipiec 2014 przez maratonczyk7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 łaaadnie pojechałaś. Fajna osobowość. Podoba się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 11 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2014 dzięki wielkie wszystkim :) takich prac będzie na pewno więcej, już mam kilka pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 11 Kwiecień 2014 Share Napisano 11 Kwiecień 2014 Bardzo fajne. Fajna kompozycja, ciekawy design, detal i ładne kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Kwiecień 2014 Share Napisano 11 Kwiecień 2014 fajne, klasa. ten brush ognia troche zbyt monotonny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Ale super, ostatnio, po którymś z odcinków serialu dokumentalnego Cosmos z dagrasse Tysonem, tak się zastanowiłem jak musiałby wyglądać mieszkaniec Tytanu (księżyca Saturna), którego ogólny wygląd jest na dobrą sprawę dosyć podobny do Ziemi (bardzo gęsta atmosfera oraz ogromne jeziora). W jeziorach na Tytanie nie ma jednak wody bo ta jest tylko lodem przy tak niskich temperaturach, a cieczą akweny te składają się wyłącznie z metanu. Myślę, że organizm który wyewoluowałby w takich warunkach mógłby wyglądać podobnie do bohatera Twojej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi