Napisano 16 Maj 20177 l Cześć! Pierwszy mój wątek w tym dziale, co mnie bardzo cieszy : ) Modele wykonane komercyjnie, reszta to już czysty Fun. Soft: Max/Octane/SubstancePainter/ Dziękuję za odwiedziny i ewentualne komentarze. Hi-Res: http://i.imgur.com/tGVKG4Q.jpg ---------------------------------------------------------------------- Edytowane 17 Maj 20177 l przez piechur
Napisano 17 Maj 20177 l miazga, dobrze takie rzeczy oglądać na polskim forum. świetne materiały, pleksiglas bardzo przekonujący choć opony moigłyby odróżniać się bardziej od pozostałych szarych tonów i mieć teksturę zmatowioną jaśniejszą od kontaktu z podłożem. generalnie, światło i klimat super. czuć jak silniki ogrzewają zimne powietrze. PS modele w cadzie jakim? możesz pokazć siatki z programu? (nie mesh z maxa)
Napisano 17 Maj 20177 l Autor miazga, dobrze takie rzeczy oglądać na polskim forum. świetne materiały, pleksiglas bardzo przekonujący choć opony moigłyby odróżniać się bardziej od pozostałych szarych tonów i mieć teksturę zmatowioną jaśniejszą od kontaktu z podłożem. generalnie, światło i klimat super. czuć jak silniki ogrzewają zimne powietrze. PS modele w cadzie jakim? możesz pokazć siatki z programu? (nie mesh z maxa) Model to zwykłe Poly. Siateczka dla Pana, chociaż nie jest to nic innowacyjnego : ) Pozdrawiam - Dawid P.S ~2013 - Wątek poprawiony. Dziękuję .
Napisano 17 Maj 20177 l Masarnia po prostu! Ta flara w oknie to z Octane'a taka wychodzi czy to post pro?
Napisano 18 Maj 20177 l Autor Masarnia po prostu! Ta flara w oknie to z Octane'a taka wychodzi czy to post pro? Z Oktana dopieszczona w post pro : )
Napisano 19 Maj 20177 l Świetna pracka, na fronta. Czepiłbym się jedynie przedniego koła, dla mnie coś tam nie siedzi. Wygladami to trochę jakby auto wisiało w powietrzu, poprawiłbym tam oświetlenie a może samym kontrastem dałoby się to załatwić.
Napisano 25 Maj 20177 l Dzięki, że pokazałeś za siatkę modelu. Przyjemnie poprzeć na tak skomplikowany model, szczególnie na te wszystkie szczegóły. Świetna robota.
Napisano 8 Czerwiec 20177 l Świetna jakość i dbałość o detale. Wygięcie pleksi bocznej kupiło mnie :).
Napisano 11 Czerwiec 20177 l Autor Bardzo dziękuję za wyróżnienie i miłe słowa w komentarzach. pozdrawiam Edytowane 18 Czerwiec 20177 l przez piechur
Napisano 5 Lipiec 20177 l Piękna robota. Opony ciut za mokre. Przywodzą na myśl plastik. Większy roughness, powinno się bardziej poczuć gumę.
Napisano 9 Luty 20187 l Zawsze tutaj przychodzę żeby nabrać motywacji, super praca, cieszy oko :) Propsy i dzięki za motywacje :D