Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Drobniejsze newsy, ciekawostki, misc

Featured Replies

Napisano
31 minutes ago, Nezumi said:

Zetki jeszcze dlugo nic nie zastapi

No nie wiem czy Zetki tak dobrze sobie radzą jak myślisz :D

asdaw.jpg

2025-09-16-11-42-35-C-Users-dariu-Deskto

Edytowane przez Destroyer

• Odpowiedzi 2,4k
  • Wyświetleń 140,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Destroyer
    Destroyer

InstaMAT nowy program twórców IstaLOD tworzony przez ostatnie 5 lat który rzuca wyzwanie pakietowi Adobe Substance, łączy funkcje Substance Designera, Paintera i Samplera oraz dodaje dużo dodatkowych

• My tu gadu gadu, ZBrushe nowe wychodzą a tu w międzyczasie przyszedł mój strój do trumny....  I pamiętajcie, jak umrę to macie mnie w ten strój ubrać. Nagrobek @Nezumi albo @michalo z .stla wydru

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Posted Images

Napisano

Muszę trochę potestować te nowe wynalazki do sculptowania które tak polecacie. ZBrusha ciężko będzie mi zamienić na coś innego. Wybudowałem wokół tego softu takie szybkie przepływy pracy że ciężko mi sobie wyobrazić robienie niektórych tasków bez tych wymyślnych narzędzi które tam są dostępne. Kusiło mnie trochę by kupić sobie iPada ale cały czas walczę ze swoją chorą naturą przeinwestowywania która zbyt długo się za mną ciągnęła. Od natury przeinwestowywującego w narzędzia fanboya przekształcam się niczym motyl w parszywą ćmę. Czyli staje się powoli sknerą i będę ciągle opowiadał że najlepszy to jest stary ZBrush z tym starym oldschoolowym ładniejszym logo.

Napisano

Ja nie polecam IPada.. jeśli jesteś przyzwyczajony do desktopa - duży monitor albo 2, pełny interface, to wygoda z tym związana rozwala takiego ipada na kawałki.

No i z takim Ipadem wcale wygodniej nie jest jeśli chodzi o przyjmowane pozy, czyli biurkowa yoga. IMHO!

Napisano

@gryzon to ze nie wydajesz kazy bezmyslnie na cos czego nie potrzebujesz nie czyni cie sknera tylko zdrowo, trzezwo myslacym czlowiekiem ktory nie musi wskoczyc na "bandwagon" bo inni maja.

Ja widzac cene Ipada porzadnego nigdy bym go nie kupil. Moge sobie fantazjowac co by bylo gdybym byl milionerem ale biorac pod uwage jak malo mi zalezy na kasie i jak slaby jestem w jej zarabianiu nie grozi mi to :D A w kazdym innym przypadku wydalbym ta kaske zwyczajnie na rozbudowe kompa.

A co do Zetki to nie musisz jej zastepowac niczym. A sprobowac czegos mozesz, czemu nie. Koniec koncow do czasu Nomada nie widzialem nigdy niczego ciekawego w temacie rzezby. A ten mnie ujal. Jak wyjdzie w koncu to pewnie bedzie dla mnie jak szkicownik a zetka pozostanie plotnem na sztaludze. Przynajmniej przez jakis czas jeszcze.

Napisano

Ja kupiłem iPada i przez parę lat miałem z niego trochę frajdy, ale tylko do czasu, kiedy znalazłem desktopowe i laptopowe odpowiedniki wszystkich tych rzeczy, których na tym iPadzie używałem. Ja nigdy nie zapomnę, czym jest komputer,

a i nigdy nie wybaczę applowi tych restrykcji na zarządzanie moimi plikami.

Jabłuszko jest robaczywe

image.png