Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

BOSS!聽聽

Wybralem pierwszy wysokoplusowany koment z propozycji, niech sie stanie wola ludu. Sam myslalem nad czyms z ksiazek, typu "Fremen" badz "Trisolarianin" wraz z opisikem, ale to moze nastepnym razem!

Niechze poniesie was fantazja, boss z gry, filmu, albo moze forumowy (klicek)?! Wszystkie style i okresy historyczne dozwolone! Igrzyska czas start!

DE_Cyberdemon_HERO_1920x870.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Wy艣wietle艅 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Powiedz mi czy moja 艂ajba wygl膮da jak karuzela czy jak kuter rybacki? Wi臋c zak艂adaj gumiaki i zasuwaj!聽Opr贸偶nisz ca艂膮 艂adowni臋! A jak sko艅czysz to we藕miesz si臋 za szorowanie pok艂adu i b臋dzie b艂yszcza艂

• We are VENOM! 聽

• Ja tam za bardzo 偶adnych Boss贸w nie znam wi臋c w艂asnego wymy艣li艂em:

Posted Images

Napisano

to chyba najlepszy temat bo bossem mo偶e by膰 smok, boss w 艣wiecie steampunka, boss z mitologii greckiej, no i raczej w gnie藕dzie himen贸w s膮 sami bossowie, czyli dla ka偶dego co艣 mi艂ego 馃槃

• KLICEK pinned i featured this temat
Napisano

Hmm nie wiem czy podawa膰 tytu艂 gry聽 bo obawiam si臋 , 偶e mo偶e by膰 nierozpoznawalna .聽 Jak by co to mechaniczne cia艂o jest zaczerpni臋te z gry

Wolfenstein 3D.jpg

Edytowane przez Pasiterek

Napisano

Ja tam za bardzo 偶adnych Boss贸w nie znam wi臋c w艂asnego wymy艣li艂em:

GbgaqN0.jpg

Napisano
26 minut temu, KLICEK napisa艂:

piekny 馃槃

Dzi臋ki :) w mojej g艂owie wygl膮da艂 lepiej 馃槢 troche si臋 przy nim napracowalem ale i tak wygl膮da jak speed haha 馃槃

Napisano

聽Powiedz mi czy moja 艂ajba wygl膮da jak karuzela czy jak kuter rybacki? Wi臋c zak艂adaj gumiaki i zasuwaj!聽Opr贸偶nisz ca艂膮 艂adowni臋! A jak sko艅czysz to we藕miesz si臋 za szorowanie pok艂adu i b臋dzie b艂yszcza艂 tak, 偶e b臋d臋 musia艂 za艂o偶y膰 okulary spawalnicze.聽Rozumiesz co do Ciebie m贸wi臋 艣limaku?聽

2h sculpt, 1h lighting/shading/render

gryzka_speed_04.thumb.png.8155a82b5dc21a8a29f092b2dcfab1eb.png

Edytowane przez gryzon

Napisano

nie mam poj臋cia co to jest za kole艣( chyba 偶e posta膰 w艂asna) ale 艣wietne!

Edytowane przez tr3buh

Napisano
36 minut temu, tr3buh napisa艂:

nie mam poj臋cia co to jest za kole艣( chyba 偶e posta膰 w艂asna) ale 艣wietne!

Dzi臋ki bardzo, zrobi艂em go z kulki improwizuj膮c. 馃槃

Napisano

Ale sztos! 3d na maxie jest naprawd臋 mocne z przyjemno艣ci膮 patrz臋 na wasze prace.

Ps. Historyjka tez swietna nie tylko modelarski talent :)

Napisano

hej ho!

Zacz膮艂em rze藕bi膰 na speedsculpt, ale co艣 mnie tkn臋艂o i poci膮gn膮艂em dalej. Model w sumie jeszcze nie sko艅czony i b臋d臋 robi艂 teksturki p贸藕niej, ju偶 dla siebie. Planuje doda膰 troch臋 futra i w艂os贸w tam gdzie brakuje 馃槃

boss_lighting_v003_post.thumb.jpg.a825340423b0f5f69b6fb06d63c3010a.jpg

boss_lighting_v004_beauty.0000.jpg

Edytowane przez Xaia

Napisano

@Xaia nie tylko dyskwalifikacja ale takze dozywotni ban na max3d, niech tylko sie Klicek o tym dowie 馃槃

Napisano
  • Autor

Mnie to prosze nie liczyc do glosowania... Nawet nie wiem ile czasu, w przerwach od roboty dlubalem po troszke! Nazwalem go "Behemoth Dragon"! Ale jakby co to on chce sie tylko pobawic!聽

behemoth_dragon.jpg

Napisano

@zlyczlowiek nie ma limitu czasu jezeli chodzi o pracki, kazdy robi ile mu sie podoba, wg mnie ta za@ebista pracka powinna pojsc smialo pod glosowanko

wspolczuje komus kto mialby za zadanie ubic takiego bossa 馃槃

Edytowane przez tr3buh

Napisano

Mia艂by by膰 takie lu藕ne speedziki ale widz臋, 偶e coraz bardziej ambitnie馃檪

呕arty si臋 sko艅czy艂y 馃檪

157.jpg.a78fe8db96d0b26f427172f415d67f1c.jpg

Bardzo dobre prace, a偶 mi艂o popatrze膰 馃檪

Napisano

Koejne g艂osowanie zn贸w rozedrze mi serce. Ju偶 mam 3-4 faworyt贸w!

Do kiedy mamy czas? Do Poniedzia艂ku rana?

Napisano

Wow ale pracki wjecha艂y! 馃檪

To i ja poci膮gn膮艂em聽troch臋 dalej mojego wipka:

XHRCcfn.jpg

Napisano

My艣la艂em 偶e聽tym razem troche bardziej przycisne聽ale przez zleconka wzi膮艂em sie za malowanie na ostatni膮 chwile, tak偶e wrzucam w stanie surowym.聽Na dniach jeszcze przy tym聽pod艂ubie.
Swoj膮 drog膮 coraz fajniejsze rzeczy sie tu pojawiaj膮, oby w膮tek聽偶y艂 jak najd艂u偶ej聽馃榾

Wa65PiotrJamrozz.jpg.c3aa39b8c1ca1a5d266e1b3585c5ac75.jpg

Edytowane przez Piotr Jamroz

Napisano

A偶 mi艂o popatrze膰 co wyczyniacie. Naprawd臋 robi si臋 coraz lepiej:)聽

Dzisiaj na fajrant spr贸buj臋 wyd艂uba膰 od siebie.

Napisano

Postanowilem troche wiecej pomajstrowac przy tym swoim venomie, jeszcze przydaloby sie pozmieniac pare rzeczy, ale moze w nastepnym tygodniu, render maya plus arnold

venom2.jpg

Edytowane przez tr3buh

Napisano

Doszed艂em do wniosku 偶e mo偶e by膰 troch臋 za ciemno a sam robi艂em to w 艣rodku nocy wi臋c troch臋 to inaczej dzia艂a艂o.聽
Artur_Teodorczyk_Boss_Env_Concept.jpg

Artur_Teodorczyk_Boss_Env_Concept_02.jpg

Edytowane przez Arte17
Plik

Napisano

Chyba poleg艂em na temacie no ale nie mam ju偶 si艂. Na fajrant to by艂 z艂y pomys艂 馃槈

W ostatniej chwili znalaz艂em koncept na artstation - autor Alexander-Shatohin

render.thumb.jpg.5a892ed52be862ab382e8288dacc2f0e.jpg5.thumb.jpg.b1423c063ef687fc6297cd3b376e36d0.jpg4.thumb.jpg.26814808598b13fafdc681cb03e854f6.jpg

• KLICEK unpinned this temat

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci