Napisano 16 Kwiecie艅 20205 l BOSS!聽聽 Wybralem pierwszy wysokoplusowany koment z propozycji, niech sie stanie wola ludu. Sam myslalem nad czyms z ksiazek, typu "Fremen" badz "Trisolarianin" wraz z opisikem, ale to moze nastepnym razem! Niechze poniesie was fantazja, boss z gry, filmu, albo moze forumowy (klicek)?! Wszystkie style i okresy historyczne dozwolone! Igrzyska czas start!
Napisano 16 Kwiecie艅 20205 l to chyba najlepszy temat bo bossem mo偶e by膰 smok, boss w 艣wiecie steampunka, boss z mitologii greckiej, no i raczej w gnie藕dzie himen贸w s膮 sami bossowie, czyli dla ka偶dego co艣 mi艂ego 馃槃
Napisano 17 Kwiecie艅 20205 l Hmm nie wiem czy podawa膰 tytu艂 gry聽 bo obawiam si臋 , 偶e mo偶e by膰 nierozpoznawalna .聽 Jak by co to mechaniczne cia艂o jest zaczerpni臋te z gry Edytowane 17 Kwiecie艅 20205 l przez Pasiterek
Napisano 18 Kwiecie艅 20205 l 26 minut temu, KLICEK napisa艂: piekny 馃槃 Dzi臋ki :) w mojej g艂owie wygl膮da艂 lepiej 馃槢 troche si臋 przy nim napracowalem ale i tak wygl膮da jak speed haha 馃槃
Napisano 20 Kwiecie艅 20205 l 聽Powiedz mi czy moja 艂ajba wygl膮da jak karuzela czy jak kuter rybacki? Wi臋c zak艂adaj gumiaki i zasuwaj!聽Opr贸偶nisz ca艂膮 艂adowni臋! A jak sko艅czysz to we藕miesz si臋 za szorowanie pok艂adu i b臋dzie b艂yszcza艂 tak, 偶e b臋d臋 musia艂 za艂o偶y膰 okulary spawalnicze.聽Rozumiesz co do Ciebie m贸wi臋 艣limaku?聽 2h sculpt, 1h lighting/shading/render Edytowane 20 Kwiecie艅 20205 l przez gryzon
Napisano 20 Kwiecie艅 20205 l nie mam poj臋cia co to jest za kole艣( chyba 偶e posta膰 w艂asna) ale 艣wietne! Edytowane 20 Kwiecie艅 20205 l przez tr3buh
Napisano 20 Kwiecie艅 20205 l 36 minut temu, tr3buh napisa艂: nie mam poj臋cia co to jest za kole艣( chyba 偶e posta膰 w艂asna) ale 艣wietne! Dzi臋ki bardzo, zrobi艂em go z kulki improwizuj膮c. 馃槃聽
Napisano 20 Kwiecie艅 20205 l Ale sztos! 3d na maxie jest naprawd臋 mocne z przyjemno艣ci膮 patrz臋 na wasze prace. Ps. Historyjka tez swietna nie tylko modelarski talent :)
Napisano 22 Kwiecie艅 20205 l @SebastianSz聽Wow! Ale klimat, ale styl kozacki.聽 Czu膰 klimacik 馃檪 M贸j drugi boss na razie wip:
Napisano 23 Kwiecie艅 20205 l hej ho! Zacz膮艂em rze藕bi膰 na speedsculpt, ale co艣 mnie tkn臋艂o i poci膮gn膮艂em dalej. Model w sumie jeszcze nie sko艅czony i b臋d臋 robi艂 teksturki p贸藕niej, ju偶 dla siebie. Planuje doda膰 troch臋 futra i w艂os贸w tam gdzie brakuje 馃槃 聽 聽 Edytowane 23 Kwiecie艅 20205 l przez Xaia
Napisano 23 Kwiecie艅 20205 l @tr3buh tak, na podstawie conceptu. Nie zdziwi臋 si臋 jak b臋dzie dyskwalifikacja, nie znam zasad 馃槃
Napisano 23 Kwiecie艅 20205 l @Xaia nie tylko dyskwalifikacja ale takze dozywotni ban na max3d, niech tylko sie Klicek o tym dowie 馃槃
Napisano 23 Kwiecie艅 20205 l Autor Mnie to prosze nie liczyc do glosowania... Nawet nie wiem ile czasu, w przerwach od roboty dlubalem po troszke! Nazwalem go "Behemoth Dragon"! Ale jakby co to on chce sie tylko pobawic!聽
Napisano 23 Kwiecie艅 20205 l @zlyczlowiek nie ma limitu czasu jezeli chodzi o pracki, kazdy robi ile mu sie podoba, wg mnie ta za@ebista pracka powinna pojsc smialo pod glosowanko wspolczuje komus kto mialby za zadanie ubic takiego bossa 馃槃 Edytowane 23 Kwiecie艅 20205 l przez tr3buh
Napisano 23 Kwiecie艅 20205 l @tr3buh oh nie! baj baj max3d 馃槃 doda艂em jeszcze jeden render, w poprzednim kamera mi nie do ko艅ca siedzia艂a.
Napisano 23 Kwiecie艅 20205 l Mia艂by by膰 takie lu藕ne speedziki ale widz臋, 偶e coraz bardziej ambitnie馃檪 呕arty si臋 sko艅czy艂y 馃檪 聽 聽 Bardzo dobre prace, a偶 mi艂o popatrze膰 馃檪
Napisano 24 Kwiecie艅 20205 l Koejne g艂osowanie zn贸w rozedrze mi serce. Ju偶 mam 3-4 faworyt贸w! 聽 Do kiedy mamy czas? Do Poniedzia艂ku rana?
Napisano 24 Kwiecie艅 20205 l 21 minut temu, michalo napisa艂: Koejne g艂osowanie zn贸w rozedrze mi serce. Ju偶 mam 3-4 faworyt贸w! 聽 Do kiedy mamy czas? Do Poniedzia艂ku rana? tak 馃檪
Napisano 25 Kwiecie艅 20204 l Wow ale pracki wjecha艂y! 馃檪聽 To i ja poci膮gn膮艂em聽troch臋 dalej mojego wipka:
Napisano 26 Kwiecie艅 20204 l My艣la艂em 偶e聽tym razem troche bardziej przycisne聽ale przez zleconka wzi膮艂em sie za malowanie na ostatni膮 chwile, tak偶e wrzucam w stanie surowym.聽Na dniach jeszcze przy tym聽pod艂ubie. Swoj膮 drog膮 coraz fajniejsze rzeczy sie tu pojawiaj膮, oby w膮tek聽偶y艂 jak najd艂u偶ej聽馃榾 Edytowane 26 Kwiecie艅 20204 l przez Piotr Jamroz
Napisano 26 Kwiecie艅 20204 l A偶 mi艂o popatrze膰 co wyczyniacie. Naprawd臋 robi si臋 coraz lepiej:)聽 Dzisiaj na fajrant spr贸buj臋 wyd艂uba膰 od siebie.
Napisano 26 Kwiecie艅 20204 l Postanowilem troche wiecej pomajstrowac przy tym swoim venomie, jeszcze przydaloby sie pozmieniac pare rzeczy, ale moze w nastepnym tygodniu, render maya plus arnold 聽 聽 Edytowane 26 Kwiecie艅 20204 l przez tr3buh
Napisano 26 Kwiecie艅 20204 l Doszed艂em do wniosku 偶e mo偶e by膰 troch臋 za ciemno a sam robi艂em to w 艣rodku nocy wi臋c troch臋 to inaczej dzia艂a艂o.聽 Edytowane 27 Kwiecie艅 20204 l przez Arte17 Plik
Napisano 27 Kwiecie艅 20204 l Chyba poleg艂em na temacie no ale nie mam ju偶 si艂. Na fajrant to by艂 z艂y pomys艂 馃槈 聽 W ostatniej chwili znalaz艂em koncept na artstation - autor Alexander-Shatohin
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto