Napisano 16 Kwiecień 20204 l BOSS! Wybralem pierwszy wysokoplusowany koment z propozycji, niech sie stanie wola ludu. Sam myslalem nad czyms z ksiazek, typu "Fremen" badz "Trisolarianin" wraz z opisikem, ale to moze nastepnym razem! Niechze poniesie was fantazja, boss z gry, filmu, albo moze forumowy (klicek)?! Wszystkie style i okresy historyczne dozwolone! Igrzyska czas start!
Napisano 16 Kwiecień 20204 l to chyba najlepszy temat bo bossem może być smok, boss w świecie steampunka, boss z mitologii greckiej, no i raczej w gnieździe himenów są sami bossowie, czyli dla każdego coś miłego 😄
Napisano 17 Kwiecień 20204 l Hmm nie wiem czy podawać tytuł gry bo obawiam się , że może być nierozpoznawalna . Jak by co to mechaniczne ciało jest zaczerpnięte z gry Edytowane 17 Kwiecień 20204 l przez Pasiterek
Napisano 18 Kwiecień 20204 l 26 minut temu, KLICEK napisał: piekny 😄 Dzięki :) w mojej głowie wyglądał lepiej 😛 troche się przy nim napracowalem ale i tak wygląda jak speed haha 😄
Napisano 20 Kwiecień 20204 l Powiedz mi czy moja łajba wygląda jak karuzela czy jak kuter rybacki? Więc zakładaj gumiaki i zasuwaj! Opróżnisz całą ładownię! A jak skończysz to weźmiesz się za szorowanie pokładu i będzie błyszczał tak, że będę musiał założyć okulary spawalnicze. Rozumiesz co do Ciebie mówię ślimaku? 2h sculpt, 1h lighting/shading/render Edytowane 20 Kwiecień 20204 l przez gryzon
Napisano 20 Kwiecień 20204 l nie mam pojęcia co to jest za koleś( chyba że postać własna) ale świetne! Edytowane 20 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 20 Kwiecień 20204 l 36 minut temu, tr3buh napisał: nie mam pojęcia co to jest za koleś( chyba że postać własna) ale świetne! Dzięki bardzo, zrobiłem go z kulki improwizując. 😄
Napisano 20 Kwiecień 20204 l Ale sztos! 3d na maxie jest naprawdę mocne z przyjemnością patrzę na wasze prace. Ps. Historyjka tez swietna nie tylko modelarski talent :)
Napisano 22 Kwiecień 20204 l @SebastianSz Wow! Ale klimat, ale styl kozacki. Czuć klimacik 🙂 Mój drugi boss na razie wip:
Napisano 23 Kwiecień 20204 l hej ho! Zacząłem rzeźbić na speedsculpt, ale coś mnie tknęło i pociągnąłem dalej. Model w sumie jeszcze nie skończony i będę robił teksturki później, już dla siebie. Planuje dodać trochę futra i włosów tam gdzie brakuje 😄 Edytowane 23 Kwiecień 20204 l przez Xaia
Napisano 23 Kwiecień 20204 l @tr3buh tak, na podstawie conceptu. Nie zdziwię się jak będzie dyskwalifikacja, nie znam zasad 😄
Napisano 23 Kwiecień 20204 l @Xaia nie tylko dyskwalifikacja ale takze dozywotni ban na max3d, niech tylko sie Klicek o tym dowie 😄
Napisano 23 Kwiecień 20204 l Autor Mnie to prosze nie liczyc do glosowania... Nawet nie wiem ile czasu, w przerwach od roboty dlubalem po troszke! Nazwalem go "Behemoth Dragon"! Ale jakby co to on chce sie tylko pobawic!
Napisano 23 Kwiecień 20204 l @zlyczlowiek nie ma limitu czasu jezeli chodzi o pracki, kazdy robi ile mu sie podoba, wg mnie ta za@ebista pracka powinna pojsc smialo pod glosowanko wspolczuje komus kto mialby za zadanie ubic takiego bossa 😄 Edytowane 23 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 23 Kwiecień 20204 l @tr3buh oh nie! baj baj max3d 😄 dodałem jeszcze jeden render, w poprzednim kamera mi nie do końca siedziała.
Napisano 23 Kwiecień 20204 l Miałby być takie luźne speedziki ale widzę, że coraz bardziej ambitnie🙂 Żarty się skończyły 🙂 Bardzo dobre prace, aż miło popatrzeć 🙂
Napisano 24 Kwiecień 20204 l Koejne głosowanie znów rozedrze mi serce. Już mam 3-4 faworytów! Do kiedy mamy czas? Do Poniedziałku rana?
Napisano 24 Kwiecień 20204 l 21 minut temu, michalo napisał: Koejne głosowanie znów rozedrze mi serce. Już mam 3-4 faworytów! Do kiedy mamy czas? Do Poniedziałku rana? tak 🙂
Napisano 25 Kwiecień 20204 l Wow ale pracki wjechały! 🙂 To i ja pociągnąłem trochę dalej mojego wipka:
Napisano 26 Kwiecień 20204 l Myślałem że tym razem troche bardziej przycisne ale przez zleconka wziąłem sie za malowanie na ostatnią chwile, także wrzucam w stanie surowym. Na dniach jeszcze przy tym podłubie. Swoją drogą coraz fajniejsze rzeczy sie tu pojawiają, oby wątek żył jak najdłużej 😀 Edytowane 26 Kwiecień 20204 l przez Piotr Jamroz
Napisano 26 Kwiecień 20204 l Aż miło popatrzeć co wyczyniacie. Naprawdę robi się coraz lepiej:) Dzisiaj na fajrant spróbuję wydłubać od siebie.
Napisano 26 Kwiecień 20204 l Postanowilem troche wiecej pomajstrowac przy tym swoim venomie, jeszcze przydaloby sie pozmieniac pare rzeczy, ale moze w nastepnym tygodniu, render maya plus arnold Edytowane 26 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 26 Kwiecień 20204 l Doszedłem do wniosku że może być trochę za ciemno a sam robiłem to w środku nocy więc trochę to inaczej działało. Edytowane 27 Kwiecień 20204 l przez Arte17 Plik
Napisano 27 Kwiecień 20204 l Chyba poległem na temacie no ale nie mam już sił. Na fajrant to był zły pomysł 😉 W ostatniej chwili znalazłem koncept na artstation - autor Alexander-Shatohin