zlyczlowiek Napisano 16 Kwiecień 2020 Share Napisano 16 Kwiecień 2020 BOSS! Wybralem pierwszy wysokoplusowany koment z propozycji, niech sie stanie wola ludu. Sam myslalem nad czyms z ksiazek, typu "Fremen" badz "Trisolarianin" wraz z opisikem, ale to moze nastepnym razem! Niechze poniesie was fantazja, boss z gry, filmu, albo moze forumowy (klicek)?! Wszystkie style i okresy historyczne dozwolone! Igrzyska czas start! 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 16 Kwiecień 2020 Share Napisano 16 Kwiecień 2020 to chyba najlepszy temat bo bossem może być smok, boss w świecie steampunka, boss z mitologii greckiej, no i raczej w gnieździe himenów są sami bossowie, czyli dla każdego coś miłego 😄 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Kwiecień 2020 Share Napisano 16 Kwiecień 2020 elegancko 😄 dzieki za zalozenie 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 17 Kwiecień 2020 Share Napisano 17 Kwiecień 2020 (edytowane) Hmm nie wiem czy podawać tytuł gry bo obawiam się , że może być nierozpoznawalna . Jak by co to mechaniczne ciało jest zaczerpnięte z gry Edytowane 17 Kwiecień 2020 przez Pasiterek 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 18 Kwiecień 2020 Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Ja tam za bardzo żadnych Bossów nie znam więc własnego wymyśliłem: 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Kwiecień 2020 Share Napisano 18 Kwiecień 2020 piekny 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 18 Kwiecień 2020 Share Napisano 18 Kwiecień 2020 26 minut temu, KLICEK napisał: piekny 😄 Dzięki :) w mojej głowie wyglądał lepiej 😛 troche się przy nim napracowalem ale i tak wygląda jak speed haha 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 18 Kwiecień 2020 Share Napisano 18 Kwiecień 2020 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 19 Kwiecień 2020 Share Napisano 19 Kwiecień 2020 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaza Napisano 19 Kwiecień 2020 Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Czas operacyjny około 4h. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 (edytowane) Powiedz mi czy moja łajba wygląda jak karuzela czy jak kuter rybacki? Więc zakładaj gumiaki i zasuwaj! Opróżnisz całą ładownię! A jak skończysz to weźmiesz się za szorowanie pokładu i będzie błyszczał tak, że będę musiał założyć okulary spawalnicze. Rozumiesz co do Ciebie mówię ślimaku? 2h sculpt, 1h lighting/shading/render Edytowane 20 Kwiecień 2020 przez gryzon 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 (edytowane) nie mam pojęcia co to jest za koleś( chyba że postać własna) ale świetne! Edytowane 20 Kwiecień 2020 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 36 minut temu, tr3buh napisał: nie mam pojęcia co to jest za koleś( chyba że postać własna) ale świetne! Dzięki bardzo, zrobiłem go z kulki improwizując. 😄 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Ale sztos! 3d na maxie jest naprawdę mocne z przyjemnością patrzę na wasze prace. Ps. Historyjka tez swietna nie tylko modelarski talent :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 We are VENOM! 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Final boss - Mordercza stalówka 😛 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 @tr3buh soczysty paszczak 💀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milek Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Fajna stylówka, grałby @SebastianSz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 22 Kwiecień 2020 Share Napisano 22 Kwiecień 2020 @SebastianSz Wow! Ale klimat, ale styl kozacki. Czuć klimacik 🙂 Mój drugi boss na razie wip: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 (edytowane) hej ho! Zacząłem rzeźbić na speedsculpt, ale coś mnie tknęło i pociągnąłem dalej. Model w sumie jeszcze nie skończony i będę robił teksturki później, już dla siebie. Planuje dodać trochę futra i włosów tam gdzie brakuje 😄 Edytowane 23 Kwiecień 2020 przez Xaia 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 @Xaia Sztos, ale miałem praktycznie identyczny pomysł 😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 @Xaia miazga, jest to na podstawie jakiegoś conceptu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 @xaia ale fajny! Me gusta! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 @tr3buh tak, na podstawie conceptu. Nie zdziwię się jak będzie dyskwalifikacja, nie znam zasad 😄 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 @Xaia nie tylko dyskwalifikacja ale takze dozywotni ban na max3d, niech tylko sie Klicek o tym dowie 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 sztosik 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 23 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Mnie to prosze nie liczyc do glosowania... Nawet nie wiem ile czasu, w przerwach od roboty dlubalem po troszke! Nazwalem go "Behemoth Dragon"! Ale jakby co to on chce sie tylko pobawic! 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Ale fajne prace. Wrzucam coś od siebie. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 (edytowane) @zlyczlowiek nie ma limitu czasu jezeli chodzi o pracki, kazdy robi ile mu sie podoba, wg mnie ta za@ebista pracka powinna pojsc smialo pod glosowanko wspolczuje komus kto mialby za zadanie ubic takiego bossa 😄 Edytowane 23 Kwiecień 2020 przez tr3buh 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 CO SIE DZIEJE 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 @tr3buh oh nie! baj baj max3d 😄 dodałem jeszcze jeden render, w poprzednim kamera mi nie do końca siedziała. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Kwiecień 2020 Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Miałby być takie luźne speedziki ale widzę, że coraz bardziej ambitnie🙂 Żarty się skończyły 🙂 Bardzo dobre prace, aż miło popatrzeć 🙂 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 24 Kwiecień 2020 Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Koejne głosowanie znów rozedrze mi serce. Już mam 3-4 faworytów! Do kiedy mamy czas? Do Poniedziałku rana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Kwiecień 2020 Share Napisano 24 Kwiecień 2020 21 minut temu, michalo napisał: Koejne głosowanie znów rozedrze mi serce. Już mam 3-4 faworytów! Do kiedy mamy czas? Do Poniedziałku rana? tak 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 25 Kwiecień 2020 Share Napisano 25 Kwiecień 2020 Wow ale pracki wjechały! 🙂 To i ja pociągnąłem trochę dalej mojego wipka: 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 26 Kwiecień 2020 Share Napisano 26 Kwiecień 2020 (edytowane) Myślałem że tym razem troche bardziej przycisne ale przez zleconka wziąłem sie za malowanie na ostatnią chwile, także wrzucam w stanie surowym. Na dniach jeszcze przy tym podłubie. Swoją drogą coraz fajniejsze rzeczy sie tu pojawiają, oby wątek żył jak najdłużej 😀 Edytowane 26 Kwiecień 2020 przez Piotr Jamroz 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 26 Kwiecień 2020 Share Napisano 26 Kwiecień 2020 Aż miło popatrzeć co wyczyniacie. Naprawdę robi się coraz lepiej:) Dzisiaj na fajrant spróbuję wydłubać od siebie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 26 Kwiecień 2020 Share Napisano 26 Kwiecień 2020 same kozaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 26 Kwiecień 2020 Share Napisano 26 Kwiecień 2020 (edytowane) Postanowilem troche wiecej pomajstrowac przy tym swoim venomie, jeszcze przydaloby sie pozmieniac pare rzeczy, ale moze w nastepnym tygodniu, render maya plus arnold Edytowane 26 Kwiecień 2020 przez tr3buh 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arte17 Napisano 26 Kwiecień 2020 Share Napisano 26 Kwiecień 2020 (edytowane) Doszedłem do wniosku że może być trochę za ciemno a sam robiłem to w środku nocy więc trochę to inaczej działało. Edytowane 27 Kwiecień 2020 przez Arte17 Plik 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 26 Kwiecień 2020 Share Napisano 26 Kwiecień 2020 "Yakuza Boss" taki maz ode mnie, żeby było w czym wybierać :) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Kwiecień 2020 Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Chyba poległem na temacie no ale nie mam już sił. Na fajrant to był zły pomysł 😉 W ostatniej chwili znalazłem koncept na artstation - autor Alexander-Shatohin 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brafc Napisano 27 Kwiecień 2020 Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Luźny szkic. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi