Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 166,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Co mają znaczyć te 3 maxy koło siebie? 3 roczniki jakby coś nie zagrało?

Napisano

Krzysiek, sprzątnij jeszcze tę szarą plamę ze środka ekranu ; )

Napisano

Miło zobaczyć od czasu do czasu jakieś desktopy z Linuxem a nie tylko Windowsy.

Oto moje. Niestety nie za dużo do oglądania.

dacdesk1.jpg

dacdesk0.jpg

Napisano

Jakieś strasznie niegustowne. Zamień na coś ładniejszego ;)

U mnie też nie jest dobrze :D:D:D

tapet.jpg

Edytowane przez Camel

Napisano

O kurde nie widziałem nigdy wcześniej tego tematu: Dunuś porządek musi być:), najbardziej mi się spodobały foldery obok siebie: "pudzianowski, wizulaki:)" miazga, dac co to? pulpit komputera z obcego jedynki:), Manever - stylowo, Indian - normalnie (tak jak i ja chyba;), piotrek - dziwnie, ola-f - jakiś starszy win. pozdro

25972999.jpg

Napisano

@bbandi:

U mnie to tylko mocno skonfigurowany openbox na dwóch ekranach, ale twój to chyba jakiś Windows ze schowanym paskiem. Tylko skąd te ikony?

Napisano

Tak ze schowanym paskiem to win 7 professional 64 bit kupiłem oem okazyjnie, fajny łin polecam.

Napisano

mocne wejście, ale już półek brakuje, musisz dorobić więcej

Napisano

Musisz niezle zarabiac, skoro stac Cie na maxy: 2009, 2010 i 2011. A do tego fotoszope nowa i dreamweavera. Zazdroszcze, pewnie windows tez oryginalny ;]

Napisano

Panowie nie macie takiego wrażenia, że pulpity z Maca są takie.. Hmmm.. Nudne? Tzn zmienia się tylko tło podczas gdy Winda jest bardziej modifikowalna (skiny, jakieś programiki z dodatkowymi ikonami itp..) O ile sam jestm raczej fanem Maca (również ze względów designu) to muszę przyznać, że pulpit Windy można tak skonfigurować aby miał fajny "pazur" którego w OsX raczej nie uświadczysz.

Napisano

Kulki, nie tylko Winda jest konfigurowalna pod względem estetycznym ;) na Linuxie też można zaszaleć (od podstawowych GTK+ do niesamowitych efektów Compiza :) ).

Napisano

Vega - chyba się nie zrozumieliśmy:)

Dobrotek - to prawda ale nie każdy ma ochotę na zabawy z linuxem:)

mandragora - rzeczywiście twój jest nudny i mocno archaiczny:)

Peace and love:D

Napisano

mandragora - widze ze odwiedzasz strony nvidii:D, dziwnym trafem u mnie ten obrazek też na pulpicie gości. pozdrawiam

Napisano

jakiś czas temu byłem i podobała mi się tapetka. Poza tym mam Radeona. Win xp już zaczyna nudzić swym wyglądem, i wg mnie nie jest tak ergonomiczny jak vista a co dopiero 7