Frank600 Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 To ja wrzucę też swój :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Bałagan jak w damskiej torebce : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 arev tutaj jest mega porządeczek , inaczej bym się pogubił :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Proszę cię : D To ma być porządek? To jest porządek: http://img63.imageshack.us/img63/6230/pulpicisko.jpg : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Dopiero bym się tam pogubił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 co wy wiecie o porządku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Co mają znaczyć te 3 maxy koło siebie? 3 roczniki jakby coś nie zagrało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 nieraz jest potrzeba pliku w starszej wersji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Krzysiek, sprzątnij jeszcze tę szarą plamę ze środka ekranu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Miło zobaczyć od czasu do czasu jakieś desktopy z Linuxem a nie tylko Windowsy. Oto moje. Niestety nie za dużo do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 (edytowane) Jakieś strasznie niegustowne. Zamień na coś ładniejszego ;) U mnie też nie jest dobrze :D:D:D Edytowane 7 Sierpień 2010 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 ja po updcejcie systemowym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 zrzut z obu ekranów. nie usuwalem ikon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 no jakie cudeńko, Olafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 O kurde nie widziałem nigdy wcześniej tego tematu: Dunuś porządek musi być:), najbardziej mi się spodobały foldery obok siebie: "pudzianowski, wizulaki:)" miazga, dac co to? pulpit komputera z obcego jedynki:), Manever - stylowo, Indian - normalnie (tak jak i ja chyba;), piotrek - dziwnie, ola-f - jakiś starszy win. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 @bbandi: U mnie to tylko mocno skonfigurowany openbox na dwóch ekranach, ale twój to chyba jakiś Windows ze schowanym paskiem. Tylko skąd te ikony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Tak ze schowanym paskiem to win 7 professional 64 bit kupiłem oem okazyjnie, fajny łin polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 mocne wejście, ale już półek brakuje, musisz dorobić więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Musisz niezle zarabiac, skoro stac Cie na maxy: 2009, 2010 i 2011. A do tego fotoszope nowa i dreamweavera. Zazdroszcze, pewnie windows tez oryginalny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Drakula - kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 I Nezumi skutecznie jednym zdaniem uciszył temat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 @Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Panowie nie macie takiego wrażenia, że pulpity z Maca są takie.. Hmmm.. Nudne? Tzn zmienia się tylko tło podczas gdy Winda jest bardziej modifikowalna (skiny, jakieś programiki z dodatkowymi ikonami itp..) O ile sam jestm raczej fanem Maca (również ze względów designu) to muszę przyznać, że pulpit Windy można tak skonfigurować aby miał fajny "pazur" którego w OsX raczej nie uświadczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Super design zmienia kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Kulki, nie tylko Winda jest konfigurowalna pod względem estetycznym ;) na Linuxie też można zaszaleć (od podstawowych GTK+ do niesamowitych efektów Compiza :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 to może teraz mój, nudny jak flaki z olejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Vega - chyba się nie zrozumieliśmy:) Dobrotek - to prawda ale nie każdy ma ochotę na zabawy z linuxem:) mandragora - rzeczywiście twój jest nudny i mocno archaiczny:) Peace and love:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr7979 Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 mandragora - widze ze odwiedzasz strony nvidii:D, dziwnym trafem u mnie ten obrazek też na pulpicie gości. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 jakiś czas temu byłem i podobała mi się tapetka. Poza tym mam Radeona. Win xp już zaczyna nudzić swym wyglądem, i wg mnie nie jest tak ergonomiczny jak vista a co dopiero 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 zawsze chciałem taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 A to mój w pracy (przeskalowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 W pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 hahaha mkeruj. no to mamy takie same tapety :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 mój w domu (przeskalowany.. i to sporo) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi