Napisano 6 Sierpień 201014 l Proszę cię : D To ma być porządek? To jest porządek: http://img63.imageshack.us/img63/6230/pulpicisko.jpg : )
Napisano 7 Sierpień 201014 l Co mają znaczyć te 3 maxy koło siebie? 3 roczniki jakby coś nie zagrało?
Napisano 7 Sierpień 201014 l Miło zobaczyć od czasu do czasu jakieś desktopy z Linuxem a nie tylko Windowsy. Oto moje. Niestety nie za dużo do oglądania.
Napisano 7 Sierpień 201014 l Jakieś strasznie niegustowne. Zamień na coś ładniejszego ;) U mnie też nie jest dobrze :D:D:D Edytowane 7 Sierpień 201014 l przez Camel
Napisano 7 Sierpień 201014 l O kurde nie widziałem nigdy wcześniej tego tematu: Dunuś porządek musi być:), najbardziej mi się spodobały foldery obok siebie: "pudzianowski, wizulaki:)" miazga, dac co to? pulpit komputera z obcego jedynki:), Manever - stylowo, Indian - normalnie (tak jak i ja chyba;), piotrek - dziwnie, ola-f - jakiś starszy win. pozdro
Napisano 7 Sierpień 201014 l @bbandi: U mnie to tylko mocno skonfigurowany openbox na dwóch ekranach, ale twój to chyba jakiś Windows ze schowanym paskiem. Tylko skąd te ikony?
Napisano 7 Sierpień 201014 l Tak ze schowanym paskiem to win 7 professional 64 bit kupiłem oem okazyjnie, fajny łin polecam.
Napisano 1 Styczeń 201114 l Musisz niezle zarabiac, skoro stac Cie na maxy: 2009, 2010 i 2011. A do tego fotoszope nowa i dreamweavera. Zazdroszcze, pewnie windows tez oryginalny ;]
Napisano 17 Styczeń 201114 l Panowie nie macie takiego wrażenia, że pulpity z Maca są takie.. Hmmm.. Nudne? Tzn zmienia się tylko tło podczas gdy Winda jest bardziej modifikowalna (skiny, jakieś programiki z dodatkowymi ikonami itp..) O ile sam jestm raczej fanem Maca (również ze względów designu) to muszę przyznać, że pulpit Windy można tak skonfigurować aby miał fajny "pazur" którego w OsX raczej nie uświadczysz.
Napisano 17 Styczeń 201114 l Kulki, nie tylko Winda jest konfigurowalna pod względem estetycznym ;) na Linuxie też można zaszaleć (od podstawowych GTK+ do niesamowitych efektów Compiza :) ).
Napisano 17 Styczeń 201114 l Vega - chyba się nie zrozumieliśmy:) Dobrotek - to prawda ale nie każdy ma ochotę na zabawy z linuxem:) mandragora - rzeczywiście twój jest nudny i mocno archaiczny:) Peace and love:D
Napisano 17 Styczeń 201114 l mandragora - widze ze odwiedzasz strony nvidii:D, dziwnym trafem u mnie ten obrazek też na pulpicie gości. pozdrawiam
Napisano 17 Styczeń 201114 l jakiś czas temu byłem i podobała mi się tapetka. Poza tym mam Radeona. Win xp już zaczyna nudzić swym wyglądem, i wg mnie nie jest tak ergonomiczny jak vista a co dopiero 7