tr3buh Napisano wczoraj o 00:53 Napisano wczoraj o 00:53 9 godzin temu, Kalberos napisał(a): tutaj wszystko jak na obrazku 😄 gameawards niedługo: 3 1 1
Destroyer Napisano wczoraj o 01:01 Autor Napisano wczoraj o 01:01 4 minutes ago, tr3buh said: gameawards niedługo: w punkt 😄 Z eventy pełnego energii do zimnego, pozbawionego ludzkiego pierwiastka, korporacyjnego spotkanie gdzie trzeba na chłodno odhaczyć wszystkie punkty na liście i zrobić ukłon w stronę sponsorów i lobbystów 🙂 I ostatni etap jak na zdjęciu koncert życzeń dla płacących korporacji a na stole małe co nieco od seo z blackrocka 🙂 3
Destroyer Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu 11 hours ago, ZiN said: Tak to już jest, starzy muszą żyć nie muszą, mogą umrzeć 🙂 11 hours ago, ZiN said: w świecie tworzonym przez młodych Każdy postęp, każdy kamień został zbudowany na tym co zrobiły poprzednie pokolenia. Isaac Newton: “If I have seen further, it is by standing on the shoulders of giants.” 11 hours ago, ZiN said: zejść z tego świata bez żalu. 😛 ja żal mam już teraz, najbardziej żałuję life well spend 🙂 feels good man 1
ZiN Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu @Destroyer zgadzam się z Tobą. Chodziło mi o moment, kiedy to nowe pokolenie przejmuje pałeczkę po wcześniejszym i zajmuje się tworzeniem świata, a to poprzednie musi na to patrzeć i jest jednocześnie za młode, żeby umierać. 33 minuty temu, Destroyer napisał(a): nie muszą, mogą umrzeć 🙂 Mogą umrzeć, a mogą żyć na złość innym 😛 1 1
Nezumi Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) Ja podejrzewalem ze na starosc bedzie mnie wszystko wkurzac ale myslalem ze ta starosc to bedzie tak 70-80 lat a nie od 40... Teraz wszystko mnie wnerwia od lat a do 80 to obawiam sie ze nie dociagne 😄 Mlodym sie nie dziwie - wyrastaja w popieprzonym swiecie to i maja w glowkach kupe. Poza tym sa mlodzi wiec kupka zamiast mozgu to normalka. Dziwie sie staruchom, ktorzy na przyklad w UK laza na jakies marsze z transparentami typu "Queers for Palestine". Hello fellow kids normalnie... Smutne. I nie moge sie oprzec wrazeniu, ze po prostu mamy za dobrze i niektorzy nie wytrzymuja psychicznie tego dobrobytu. Ludzie potrzebuja zmagac sie z problemami jakimis, myslec, tworzyc miec jakis cel. Inaczej im palma odbija i sie zaczynaja zastanawiac czy sie urodzili we wlasciwym ciele i wymyslaja wiatraki z ktorymi bohatersko staczaja swoje bitwy na X-ie albo wjezdzaja samochodem w tlum kupujacych ozdoby swiateczne. Jesli kiedys wprowadza ten "universal basic income" to ludzie z nudow sie pozabijaja. Masy jednak potrzebuja "isc na szosta do roboty" i sie zmeczyc troche przez te 8-12 godzin. Chocby i na kasie czy tasmie w fabryce. To trzyma spoleczenstwo w ryzach. Jak zabraknie tego to hordy debili beda mialy duzo czasu na wymyslanie co by tu zrobic. I nie sadze zeby z tego wymyslania zrodzilo sie "no, teraz w koncu mam czas na czytanie" czy tez "no, teraz nareszcie moge spokojnie poswiecic czas na malowanie"... Edytowane 2 godziny temu przez Nezumi 1 1 1
Rekomendowane odpowiedzi