sroczan Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Spędzam sporo czasu przy maxie i na forym ale generalnie tylko czytam rzadko się odzywam czasem na shoucie coś wtrące i zastanawiałem się czy wogóle dotleniacie się w jakiś sposób Ja kocham deskorolke mógłbym całymi dniami jeśli tylko jest pogoda zajeżdżać moją deseczke aha i jeszcze snowboard choć w tym sezonie tylko dwa razy udało mi się wyjechać. Czasami ciężko jest pogodzić 3d studio i rozwój manualno-fizyczny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 ja gram w siate ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 SNOWBOARD RULZ ! Soccer cool , Siata ok , Kosz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 basket bol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scor Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 basketball !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 granie z deckow w klubie bieg na kolejke do szkoly zima odsniezanie ogrodu [180m2] jestem asportowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 klikanie myszki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Ja też jestem asportowy, choć czasem coś tam z ćwiczeń fizycznych robię, ale nie wiem czy wypada pisać :P Aha i wieczorami trochę biegam. Jak się zrobi ciepło w końcu to znów zacznę jazdę na rowerze i pływanie. Jeszcze możnaby się spytać animatorów i rysowników ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 no ja mam az za duzo tego:P(to najważniejsze) pilka nozna the best siatkoowka (ale plazowa)czyli tylko w wakacje silownia (caly rok) bilard(ale nie wiem czy to sie liczy):P troche deska ale od czasu do czasu rower NO i oczywiscie 3dsmax:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 przez zime narty (ale z braku funduszy coraz mniej), fikolki :D, w lecie czasem za pilka pobiegam, ale juz coraz zadziej bo pod podstawowka 15latkowie rzadza i niema z kim sie napic :D, lunie siatke tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 yy obecnie to zarcie jogurtow heh a z 2 lata temu ostro jazda na rowerku, a jeszcze wczesniej pilka nozna -wszystko amatorsko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 B&B , bike & basket :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Skateboarding i co prawie codziennie z bratem uprawiam bieganie.( Do autobusu by zdazyc do szkoly ;) !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Ja ubostwiam fuzbal :P ale jeszcze wyzej w mojej hierarchi sa lyzwy :D no i co za tym idzie hokej, choc nie gram druzynowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 heh;) ja i moj brat(on zawodowo) pilka nozna:) kosz to raz na kilka lat:D ale tak to lubie grac w szachy siatka pingpong:D i krecenie filmow z kumplami:D:D(ostatnio dosc czesto) aha noi jeszcze jedno bardzo mily sport czyli balety;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 tenis ziemny, siatka i ... tenis ziemny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Snowboard i koszykowka.Kosz 3x w tygodniu i snwb przez weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Troche się wspinałem po skałkach, ale ostatnio zaniedbuje. Latem motocykl-miasto, czasem poszaleje w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 snooker i 9-ball .... no czasami w europejskiego 8-balla sie pyknie ;] moze to nie az tak extreeme ale mi wystarcza ... kiedys duzo plywalem i za jakis miesiac mam zamiar kupic sobie karnet na basen jeszcze przed latem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big Foot Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Łucznictwo wyczynowe :] a poza tym to Airsoft Gun no i bieganie ostatnio... Edit: Zapomniałbym Snowboard - kiedyś freestyle, ale ostatnio slalom i carve :] It's just the need for speed :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Ja smigam na bmx`e extremalnie kiedys deska i rolki lubie pograc w piłeczke czasem w basketa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnet Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 przez caly rok to sporty walki: luta livre, judo, karate, jiujitsu, kenjitsu, aikido, kick boxing... co sie da i z kim sie da... a jak przychodzi lato to i w noge sie gdzies zapyka i w siateczke na plazy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 :) kiedyś piłka ręczna teraz: piłka nożna (przez rok grałem jako "trampkarz młodszy" Edit: w klubie Chojnik Cieplice ;) ) rowerek- kiedy się da, i gdzie się da> ulubione miejsca: górskie lasy w okolicy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Tak jak illy - odsniezanie ogrodu zima (tylko, ze ja mam wiecej m2 ;)). Obecnie jogging, silownia, siatkowka, basket, cycling no i karate kyokushin ;P [przymierzam sie do kendo i aikido :)]. Jesli jezdzenie na motocyklach [extremalne] mozna nazwac sportem to tez ;). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 ponad 3 lata judo ale mi przeszlo boks ale mi przeszlo hehe bemix ale to dawno i nie prawda i mi przeszlo teraz malo czasu ale czasem cos glupiego no i jezdzenie w lodowce przyczepionej do samochodu seks chyba mi nie przejdzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Jedynym sportem i rodzajem ruchu to marsz do szkoły i z powrotem no i oczywiście ćwicze mięśnie wynosząc smieci.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 deseczka i snołbord to moje milosci ;) a tak poza tym to lubie czasem w pingla, bilarda, koszykowke.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 bejsbol z Gieksom :) a naprawde to narty,troche piłki na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 fusbal ;) i ewentualnie soccer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 piłeczka nozna w IV lidze :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Podnoszenie ciężarów ;D Ćwiczę codziennie w domku. Dla lepszego samopoczucia i kondycji (i wyglądu ;) ). Ps. Z tymi ciężarami to taki żart ;) Mam w domu 2 małe sztangi po 9kg na rękę którymi codziennie macham ... i tyle. Ps2. Właściwie to nie powinienem odpowiadać na to pytanie ;) Nie jestem "modelarzem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Takze nie jestem zawodowo grafikiem ale moje sporty to: pilka nozna-przeszlosc taekwondo-przeszlosc tenis stolowy-przeszlosc jazda konna-przeszlosc teraz to jedynie snockerek,poll oraz rolki.W tym roku dojdzie rowerek bo mi zonka kazala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 ostatnio to rehabilitacja ;) a na ogol to jazda na rowerze trial dokladnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 o ile mozna to nazwać sportem to trenuje Aikido - takie tam łamanie rąk,nog i karkow na rozne sposoby hehe...ale wycisk fizyczny naprawde niezly jest. Oprocz tego za rowerek w tym roku mocno sie biore, trzeba bedzie pierw tylko go sobie kupic =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Skateboarding uber alles! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 podobnie jak illy, biegi do autobusu linii 6, długodystansowe wycieczki do kuchni po herbate, a biceps ćwiczę szczotkując zęby ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Leru - ty lepiej cwicz jedzenie bo niedlugo bedziesz musial skakac po klawiszach jak bedziesz chcial cos nacisnąc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 ja trenuje boks w TS Wisla...aktualnie lecze kontuzje:P:)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 glownie pilka nozna (glownie halowka, choc nie tylko), bowling ;p i rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 ja od czterech lat prawie sie lekkatletyka a dokladniej sprint(100 i 200m) a tak pozatym to wiczorem z kolesiami zapodajemy street soccerek dla relaksu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 o ile mozna to nazwać sportem to trenuje Aikido - takie tam łamanie rąk,nog i karkow na rozne sposoby hehe... O tos mnie zabil tym stwierdzeniem buehehehe . A ja myslalem, ze na aikido wykorzystujesz sile przeciwnika przeciwko niemu samemu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Rolki!! :D (agresywnie, acz mało narazie umiem), Rower, Kick Boxing (amatorsko, ale możliwe, że za rok wezmę udział w zawodach :) ), Narty (tylko w zimę, ostatnio zacząłem trochę w stronę freestyle'u), Czasami pogram w siatkę, piłkę nożną, koszykówkę - ale to właściwie tylko w szkole na lekcjach w-f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 O tos mnie zabil tym stwierdzeniem buehehehe . A ja myslalem, ze na aikido wykorzystujesz sile przeciwnika przeciwko niemu samemu ;). dokładnie, obracając potem jego siłe przeciwko niemu..dzieki czemu łamiemy mu cos heheeh, chociaz teoretycznie przewciwnikowi w pierwotnym aikido nie nalezy zadawec nawet i bolu, tylko go obezwlanic....no ale zyjemy w takich brutalnych czasach ze czasami mozna pochrupać czyimiś koścmi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 no ale zyjemy w takich brutalnych czasach ze czasami mozna pochrupać czyimiś koścmi :P Dziwne masz podejscie ;). Nie skladales przysiegi Dojo ;)? [sry za OT x] ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacuś Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Ja lubie zapisywac sie na silownie. Nie chadzam, ale zawsze cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 jestem strasznie leniwy...:P ale.... - Żeglarstwo - pływam na 420 i to tyle, czasem pobiegam (jak mnie ktoś goni:P), śmieci wyniose (heheheh) - a tak pozatym to moje mięśnie "GNIJĄ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 snowboard silownia rower (nawet dzis sezon rozpoczelam ;)) i w ogole ostatnio coraz wiecej sportu bo jak to mowia w zdrowym ciele zdrowy duch ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 street night illegal racing ... do statoilu po fajki i z powrotem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 rower ale przede wszystkim SOCCER ( najlepiej FREESTYLE ) ;) edit: bym o bilardzie zapomnial (8 & 9 bil) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 street night illegal racing ... do statoilu po fajki i z powrotem :D a wiec wydalo sie ! UWAGA UWAGA! moderatorzy max3d kupuja fajki tylko na autoryzowanych stacjach statoil! jaka marka? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi