Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Spędzam sporo czasu przy maxie i na forym ale generalnie tylko czytam rzadko się odzywam czasem na shoucie coś wtrące i zastanawiałem się czy wogóle dotleniacie się w jakiś sposób

Ja kocham deskorolke mógłbym całymi dniami jeśli tylko jest pogoda zajeżdżać moją deseczke aha i jeszcze snowboard choć w tym sezonie tylko dwa razy udało mi się wyjechać. Czasami ciężko jest pogodzić 3d studio i rozwój manualno-fizyczny :P

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

granie z deckow w klubie

bieg na kolejke do szkoly

zima odsniezanie ogrodu [180m2]

jestem asportowy

Napisano

Ja też jestem asportowy, choć czasem coś tam z ćwiczeń fizycznych robię, ale nie wiem czy wypada pisać :P

Aha i wieczorami trochę biegam.

Jak się zrobi ciepło w końcu to znów zacznę jazdę na rowerze i pływanie.

Jeszcze możnaby się spytać animatorów i rysowników ;)

Napisano

no ja mam az za duzo tego:P(to najważniejsze)

pilka nozna the best

siatkoowka (ale plazowa)czyli tylko w wakacje

silownia (caly rok)

bilard(ale nie wiem czy to sie liczy):P

troche deska ale od czasu do czasu

rower

NO i oczywiscie 3dsmax:P

Napisano

przez zime narty (ale z braku funduszy coraz mniej), fikolki :D, w lecie czasem za pilka pobiegam, ale juz coraz zadziej bo pod podstawowka 15latkowie rzadza i niema z kim sie napic :D, lunie siatke tez

Napisano

yy obecnie to zarcie jogurtow heh

a z 2 lata temu ostro jazda na rowerku, a jeszcze wczesniej pilka nozna

-wszystko amatorsko :)

Napisano

Skateboarding i co prawie codziennie z bratem uprawiam bieganie.( Do autobusu by zdazyc do szkoly ;) !)

Napisano

Ja ubostwiam fuzbal :P ale jeszcze wyzej w mojej hierarchi sa lyzwy :D no i co za tym idzie hokej, choc nie gram druzynowo

Napisano

heh;)

ja i moj brat(on zawodowo) pilka nozna:)

kosz to raz na kilka lat:D

ale tak to lubie grac w szachy

siatka

pingpong:D

i krecenie filmow z kumplami:D:D(ostatnio dosc czesto)

aha noi jeszcze jedno bardzo mily sport czyli balety;)

pozdro

Napisano

Snowboard i koszykowka.Kosz 3x w tygodniu i snwb przez weekend.

Napisano

Troche się wspinałem po skałkach, ale ostatnio zaniedbuje. Latem motocykl-miasto, czasem poszaleje w terenie

Napisano

snooker i 9-ball .... no czasami w europejskiego 8-balla sie pyknie ;]

moze to nie az tak extreeme ale mi wystarcza ...

kiedys duzo plywalem i za jakis miesiac mam zamiar kupic sobie karnet na basen jeszcze przed latem ...

Napisano

Łucznictwo wyczynowe :]

a poza tym to Airsoft Gun

no i bieganie ostatnio...

Edit:

Zapomniałbym Snowboard - kiedyś freestyle, ale ostatnio slalom i carve :] It's just the need for speed :]

Napisano

Ja smigam na bmx`e extremalnie kiedys deska i rolki

lubie pograc w piłeczke czasem w basketa.

Napisano

przez caly rok to sporty walki: luta livre, judo, karate, jiujitsu, kenjitsu, aikido, kick boxing... co sie da i z kim sie da...

a jak przychodzi lato to i w noge sie gdzies zapyka i w siateczke na plazy :)

Napisano

:)

kiedyś piłka ręczna

teraz: piłka nożna (przez rok grałem jako "trampkarz młodszy" Edit: w klubie Chojnik Cieplice ;) )

rowerek- kiedy się da, i gdzie się da> ulubione miejsca: górskie lasy w okolicy :]

Napisano

Tak jak illy - odsniezanie ogrodu zima (tylko, ze ja mam wiecej m2 ;)).

Obecnie jogging, silownia, siatkowka, basket, cycling no i karate kyokushin ;P [przymierzam sie do kendo i aikido :)]. Jesli jezdzenie na motocyklach [extremalne] mozna nazwac sportem to tez ;). Pzdr

Napisano

ponad 3 lata judo ale mi przeszlo

boks ale mi przeszlo

hehe bemix ale to dawno i nie prawda i mi przeszlo

teraz malo czasu ale czasem cos glupiego no i jezdzenie w lodowce przyczepionej do samochodu

seks chyba mi nie przejdzi :D

Napisano

Jedynym sportem i rodzajem ruchu to marsz do szkoły i z powrotem no i oczywiście ćwicze mięśnie wynosząc smieci.:)

Napisano

deseczka i snołbord to moje milosci ;) a tak poza tym to lubie czasem w pingla, bilarda, koszykowke.. :D

Napisano

bejsbol z Gieksom :) a naprawde to narty,troche piłki na wakacjach

Napisano

Podnoszenie ciężarów ;D

Ćwiczę codziennie w domku. Dla lepszego samopoczucia i kondycji (i wyglądu ;) ).

Ps. Z tymi ciężarami to taki żart ;) Mam w domu 2 małe sztangi po 9kg na rękę którymi codziennie macham ... i tyle.

Ps2. Właściwie to nie powinienem odpowiadać na to pytanie ;) Nie jestem "modelarzem".

Napisano

Takze nie jestem zawodowo grafikiem ale moje sporty to:

pilka nozna-przeszlosc

taekwondo-przeszlosc

tenis stolowy-przeszlosc

jazda konna-przeszlosc

teraz to jedynie snockerek,poll oraz rolki.W tym roku dojdzie rowerek bo mi zonka kazala :)

Napisano

o ile mozna to nazwać sportem to trenuje Aikido - takie tam łamanie rąk,nog i karkow na rozne sposoby hehe...ale wycisk fizyczny naprawde niezly jest. Oprocz tego za rowerek w tym roku mocno sie biore, trzeba bedzie pierw tylko go sobie kupic =]

Napisano

podobnie jak illy, biegi do autobusu linii 6, długodystansowe wycieczki do kuchni po herbate, a biceps ćwiczę szczotkując zęby ;)

Napisano

Leru - ty lepiej cwicz jedzenie bo niedlugo bedziesz musial skakac po klawiszach jak bedziesz chcial cos nacisnąc ;]

Napisano

glownie pilka nozna (glownie halowka, choc nie tylko), bowling ;p i rower

Napisano

ja od czterech lat prawie sie lekkatletyka a dokladniej sprint(100 i 200m)

a tak pozatym to wiczorem z kolesiami zapodajemy street soccerek dla relaksu ;)

Napisano
o ile mozna to nazwać sportem to trenuje Aikido - takie tam łamanie rąk,nog i karkow na rozne sposoby hehe...

O tos mnie zabil tym stwierdzeniem buehehehe morda3ib.gif.

A ja myslalem, ze na aikido wykorzystujesz sile przeciwnika przeciwko niemu samemu ;).

Napisano

Rolki!! :D (agresywnie, acz mało narazie umiem),

Rower,

Kick Boxing (amatorsko, ale możliwe, że za rok wezmę udział w zawodach :) ),

Narty (tylko w zimę, ostatnio zacząłem trochę w stronę freestyle'u),

Czasami pogram w siatkę, piłkę nożną, koszykówkę - ale to właściwie tylko w szkole na lekcjach w-f.

Napisano
O tos mnie zabil tym stwierdzeniem buehehehe morda3ib.gif.

A ja myslalem, ze na aikido wykorzystujesz sile przeciwnika przeciwko niemu samemu ;).

dokładnie, obracając potem jego siłe przeciwko niemu..dzieki czemu łamiemy mu cos heheeh, chociaz teoretycznie przewciwnikowi w pierwotnym aikido nie nalezy zadawec nawet i bolu, tylko go obezwlanic....no ale zyjemy w takich brutalnych czasach ze czasami mozna pochrupać czyimiś koścmi :P

Napisano
no ale zyjemy w takich brutalnych czasach ze czasami mozna pochrupać czyimiś koścmi :P

Dziwne masz podejscie ;). Nie skladales przysiegi Dojo ;)?

[sry za OT x] ]

Napisano

jestem strasznie leniwy...:P ale....

- Żeglarstwo - pływam na 420

i to tyle, czasem pobiegam (jak mnie ktoś goni:P), śmieci wyniose (heheheh) - a tak pozatym to moje mięśnie "GNIJĄ"

Napisano

snowboard

silownia

rower (nawet dzis sezon rozpoczelam ;))

i w ogole ostatnio coraz wiecej sportu bo jak to mowia

w zdrowym ciele zdrowy duch ;]

Napisano

rower ale przede wszystkim SOCCER ( najlepiej FREESTYLE ) ;)

edit:

bym o bilardzie zapomnial (8 & 9 bil)

Napisano
street night illegal racing

... do statoilu po fajki i z powrotem :D

a wiec wydalo sie !

UWAGA UWAGA!

moderatorzy max3d kupuja fajki tylko na autoryzowanych stacjach statoil!

jaka marka? ;)