Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to zaczynam jeszcze raz...

tytuł: "O czym chciałeś z nami porozmawiać, Synu?"

Szkic w zalaczniku.

Tym razem chce zrobic wszystko w 3d, bez duzej ilosci podmalowek. Moze czegos sie naucze. God speed!

I prosze mi nie mowic, ze i tak nie skoncze, bo napedza mnie chec skasowania Marcinowi VRaya sprzed nosa;)

• Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to teraz ja ;] :

Ha! you wish ;]

btw. fajny concept ;] tak zeby jeszcze ta panienka(edit = transwestyta) trzymala test ciązowy(edit = to zdanie tez juz nei jest aktualne) w jednej rece ;]

---Edit---

łups ;] nie przeczytalem tematu ;] Aniu masz racje ;]

Napisano

swietny koncept jak narazie oryginalny (czekam z niecierpliwoscia na modele i scene) i poki co jestes moim favorytem w bitwie

Napisano

hehe nie no super, że znów jesteś :) walcz Reanimatorze, walcz o tego v-ray`a. Pomysł bardzo nietuzinkowy :]

Życzę powodzenia :)

Napisano

fajny jest obrazek z tytulem ale sam obrazek bez tytulu nic nie mowi. moze ta cudowna pani w czerwieni zachowa sobie na pamiatke troche wloskow na nogach itp. ? choc pewnie i tak nie skonczysz :D

Napisano

"fajny jest obrazek z tytulem ale sam obrazek bez tytulu nic nie mowi"

Nie szkodzi, tytul jest czescia pracy.

Wrocilem do domu, wiec moge zabrac sie za robote. Na pierwszy ogien idzie glowny bohater. Model Sheet juz gotowy.

Stay tunned.

Napisano

No to jedziemy.

Nie bawilem sie niestety w concepty i postawilem na spontan, co zemscilo sie na mnie okrutnie.

Po naszkicowaniu model_sheeta (zał. 1), zabralem sie za modelowanie, ale okazalo sie, ze to co mi sie podobalo w 2d juz tak dobrze w przestrzeni nie wyglada. Poza tym przegialem z ostrymi krawedziami, ktore chcialem wprowadzic (zał. 2).

Dlatego przerobilem model: zdjalem krawedzie na kosciach policzkowych, zmienilem nos i brode (zał. 3). Oczywiscie leb nie jest jeszcze skonczony (uszy, powieki, drobne poprawki).

Na koniec mala symulacja mejkapu w Photoshopie (zał. 4). GLAMOUR! ;)))

Pozdro i dzieki :)

Napisano

pierwszy pokaz modelu i odrazu witamy w czołówce. Dobra robota. Powiedział bym nawet, że bardzo dobra. Podoba mi się styl postaci. Bardzo nie tuzinkowy. Moja opinia, ta kobieta nigdy nie była dziwicą.

Napisano

brokat na włosach i na powiekach jest BOSKI!!!!!!!!!!!!1

rózowawe światło ....cudowne!

ustawiam jako stronke startową wiec mnei nie rozczaruj, proszę!!:)

Napisano

a mnie odwrotnie - wersja 3d bardziej mi się podoba od 2d - piekny model ! z charakterem. Nosek i oczka są śliczne - ale może jakieś kościste biodra by się jej przydały ? no chyba że to transwestyta ;) pozdrawiam

Napisano

lol

Zawias mnie troche przycial jak zobaczylem ten renderek. 8|

Swietne. Te kanciaste wstawki sa poprostu genialne.

pozdrawiam

Napisano

rewelka, po prostu REWELACJA! :)

Niby tylko pierwsze pokazówki ale kolory już są świetne, żywe mmm... :D

Go go go go, GO shorty!

Napisano
no fajna ta brzydka pani, ale czemu ona nie ma piersi. Dobra, w sumie to jej nic juz nie pomoze.

tez sie na tym przylapalem ... i nie przeczytalem tematu uwaznie ... ;]

moze warto napisac dokladnie ze to nie pani a syn-transwestyta ktorego czeka rozmowa ze starymi ;]

Nervus - moze jakies wlosy na nogach ? :>

Napisano

Drugi tak świetny pomysł na scene i rownie dobre wykonanie. Coś mi sie zdaje ze to Ty i under bedziecie finalistami...:D

Świetna robota. Oby tak dalej !

Pozdr

Napisano

yeeeeeee czadu :DDDDPPPP wystrzelona w kosmos o ja cie przepraszam normalnie powalka. uwielbiam pojechane pomysly zreszta wole genialny pomysl od hiper dokladnego modelu :D fajnie ze jest jeszcze kilka OSUP KTURE LUBIOM CHÓMOR :P trzymam kciuki :D i powodzenia

Napisano

model genalny:)

Ale zastanawa mne jedna rzecz....

Najpierw Mram na avatarze, potem grazyna, potem znowu jakas niezydentyfkowana dzewczyna z slnkem elektrycznym , a teraz to:)

Czy tylko ja widze tu dzwna analoge?

Napisano

No akurat dziewczyna z silnikiem w ogole nie pasuje do Twojej analogii ;)

A wracajac - jak juz sie otrzasne z szoku pokoncertowego to wrzuce modelik, ktory w poniedzialek podlubalem. Na razie mi sie nie chce, bo slucham In the Name of Love i Vertigo ;)

Napisano

Krotka przerwa, robota w tle...

Jutro wrzuce apdajta, bo dzis zapomnialem zabrac z domu.

A z innych newsow to to, ze Marcin dolaczyl do mojego teamu. Jego zadaniem bedzie stworzenie pokoju, mebelkow i sliczne, powalajace wyrenderowanie calosci ;>

Razem poprowadzimy te bitwe wprost na podjum ;>

Pozdro

P.S. Jak ja nie znosze modelowania... ;)

Napisano

A z innych newsow to to, ze Marcin dolaczyl do mojego teamu.

a vray`em jak sie podzielicie? no i strasznie jestem ciekawy Pixarowego dizajnu w wykonaniu Marcina, caly drżę ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności