w!e8 Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 yhm panorama okropnie sklejona :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 tweety- popraw panorame wyrownaj ja usun efekt sklejenia zapetl ja i zrob gifa;) sam kiedys chcialem tak zrobic ale nie mam aparatu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 binc, omg wymiot!!!!!!!!!!!! :D tweety, tez fajne! :-) moje klimaty :]] :P belus: takie zapytanie do Twoich zdjec z przed paru stron, skad uzyskujesz takie nasycenie barw? filtry photoshopa, czy takie nautralne? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 panowie spokojnie! dzisiaj odebrałem filmy z fotojokera więc dajcie mi trochę czasu! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 tweety- Aby zrobić dobrą panoramę, musisz wszystkie zdjęcia robić z tą samą wartością przysłony i czasu migawki. W moim "fociaku" do pozostawienia tych samych wartości, używam przycisku AE LOCK (przycisk blokady automatycznej ekspozycji). Nie wiem jaki masz aparat, ale jeśli nie masz tego magicznego guziczka zawsze można ustawić wszystko na manualu. Ale to tylko taka ciekawostka :) Aha, jakiego programu używasz do ich łączenia? Może nie są to super piękne zdjęcia, ale mi się podobają. Mój aparat: Panasonic Lumix FZ30. Oko Kot (Helga) :) Dzięcioł w moim ogródku No i jedna panorama którą zrobiłem na obrzeżach mojej mieściny. http://img356.imageshack.us/img356/9692/panorama29vl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 fajna mapka hdri w oku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 helga mi sie podoba;) szkoda ze w takiej malej rozdzialce;) moze dasz wieksza?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 kot bardzo dobry imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 fajna mapka hdri w oku :] kitchen_probe :) Kotek w większej rozdzielczości: http://img358.imageshack.us/img358/2166/helga2jx.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 kotek najlepszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 tweety- Aby zrobić dobrą panoramę, musisz wszystkie zdjęcia robić z tą samą wartością przysłony i czasu migawki. W moim "fociaku" do pozostawienia tych samych wartości, używam przycisku AE LOCK (przycisk blokady automatycznej ekspozycji). Nie wiem jaki masz aparat, ale jeśli nie masz tego magicznego guziczka zawsze można ustawić wszystko na manualu. Ale to tylko taka ciekawostka :) Aha, jakiego programu używasz do ich łączenia? hmm... w moim Zenicie jest tylko manual :D zaś zdjęcia robione były tego samego dnia na tych samych ustawieniach przysłony, czasu naświetlania i czułości filmu. różnica w barwie powtarza się zawsze w lewej części obrazka dlatego że z lewej padało światło zaś ja mam osłonę która rzuciła cień na matówkę :) do łączenia standardowo PS :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 HEJKA, mam takie pytanie techniczne raczej, bo dostalem wlasnie aparat, i mam takiego zonka, ze coś mu sprawia, ze przy zmianie przyslony [ minolta dynax5 ] wystepuje error aparata :/ tzn zmienie przyslne i chce robic zdjecie, to migawka sie otwiera, i zamyka dopiero po nacisnieciu off on :/ spotkal sie ktos z takim czyms kiedys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 samael a probowales sie bawic trybami ? tzn bycmoze masz ustawiony priorytet przeslony, co by wyjasnialo tego "errora", oprocz wady fabrycznej tylko to przychodzi mi na mysl. Altus: na oku troszke brak ostrosci przeszkadza, no i cien z prawej troszke szumy uwidocznil niestety:] kotek jest super, GO fajnie wyszla, kadr tez bardzo fajny choc ja bym moze nie obcinal uszu. A dzieciou jak dzieciou :) pzdr zarzucam jeszcze troszke: ------------------------------- -------------------------------- ------------------- -------------------------------- ps. Czy jest ktos zainteresowany kupnem Nikona f70 lub zamiana na jakiegos EOS`a?:P Kupuje niedlugo canona 20d i nie stac mnie na zaopatrzanie sie w obiektywy do dwoch roznych marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 a jaka cena by wchodziła w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 binc - trzecie imo swietne szkoda ze taka mało rozdziałka ale i tak strasznie mi sie podoba z rreszta jak cała reszta;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Zdjątko nr. 2 jest niezłe, jakies takie niepokojące. Zreszta fajny klimat trzymasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Caspiku... nie jest źle chlopie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 hymmm chyba cos mi się źle zaladowalo... ale ogólnie fajnie zdjęcia mowie wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 binc-1 zdjecie ma super swiatlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Dzieki za opinie :) Tweety zapraszam na GG;p -------------------------- ------------------ (klisze porysowali mi juz w fotolabie;/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 przypadkowe dziecko nad jeziorkiem przy zachodzie slonca Widok z okna :d zabawy z pkt. fokusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Listopad 2005 Autor Share Napisano 2 Listopad 2005 binc, kawał dobrej fotografii, długo się tym zajmujesz ? na jakich filmach fotografujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 o i jeszcze krociutka historia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Vorek nie na tyle dlugo zebym mial jakas ulubiona klisze, ostatnio jednak przywiazalem sie do B&W kodaka academy, aczkolwiek dalej ciagnie mnie w strone illforda:) Kolor, zalezy - ostatnio bawie sie pozytywami, provia/sensia a jak mnie nie stac to kodaka:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Ja tak skromnie, rozyczki tylko wrzuce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 roza nr1 bardzo fajna, tylko moze troszeczke zbyt intensywna jest ta czerwień, tlo w tym przyp. moim zdaniem wyszlo tez fajnie pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 I jeszcze fontanna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvirek Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 a ja tez cos pokaze, zrobilem to dzisiaj... maly fotomontarz, ale nie przypadkowy. nie wiem czy zalaczniki dzialaja... tu jest link jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 zvirek-twoją strone śledze od bardzo dawna. b.fajne fotki z wyjątkiem tych najnowszych-widze ze przechodzisz przez okres kiedy to uważa się że poruszone zdjęcią są piękne-to nieprawda i z b.wysokiego poziomu ostatnio zszedłeś do prawie że zerowego :( szkoda no... ale strone nadal będe regularnie odwiedzał Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 kryptoreklama :) zrobione z nudow w niczym nie podkrecane :) swiatlo naturalne aparat kodak jakis tam...nie wiem nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 rowr, straszna kicha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 buhahahahah wiemmmmmm bo to zwykle zdjecie zrobione na idioten tryben :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 rowr - bardzo twórcze :) A teraz zdjęcie zrobione przez mojego brata. Zdjęcie było robione w nocy z użyciem flesza. Obiekty w tle były daleko dlatego błysk do nich nie doszedł. Strasznie mi sie podoba to zdjęcie. Fuji s7000, niestety robione przy iso 800 i dletego sa takie duze szumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvirek Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 poruszone zdjęcią są piękne-to nieprawda wszystko zależy od srodków wyrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvirek Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 poruszenie a nie poruszenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 dzisiejsza mgiełka , no tak raczej z przed 30 min ;] nie mogelm sie powstrzymac zeby wyskoczyc na 5 min chociaz zimno bylo strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 super wyszlo , szkoda troszke jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Moja kolej :) zabawy z farbą :P troche nie ostre ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 pomysl ciekawy , ale wykonanie mi nie podchodzi ;] moze bardziej expresywnie ? na jakims innym tle :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 pomysl ciekawy , ale wykonanie mi nie podchodzi ;] moze bardziej expresywnie ? na jakims innym tle :> dokładnie tak, no i mam wrażenie żes tylko w fotosklepie rgb przekonwertowal na grayscale ;p jesli juz robic czern i biel to z klasą -kontrastem dać ludziom po oczach no nie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 swieze:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 fajne kurde ;] drugie bym sobie dal na tapete jak bys mial wiekszą wersje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 rzeczywiscie swieze. pierwsza ma wypas klimat;) ajjjjjt tez chce takie foty robic;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 jeszcze jedno z dzisiaj :] mam wieksze rozdzialki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 swieze:p ja bym poprosil to w rozdzialce 1280 x 1024 :> (poprosil = błagał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 ja juz o jedno prosilem duze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 aaaj... sorry kome wyszlo mi z glowy zupelnie:/ http://redkite.com.pl/sebastian/temp/wp1.jpg http://redkite.com.pl/sebastian/temp/wp2.jpg pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 one more niestety moj debilny aparat juz sobie nie radzil (godz 16 ciemno sie robilo) aczkolwiek nie wiem czy ten brak ostrosci nie wyszedl na lepsze >. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Binc , to boisko jest tak świetne że gości nie tylko na Marcin'owej tapecie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 binc - przepraszam jezeli tu sie troche wwale ale to http://redkite.com.pl/sebastian/galeria/photos/park/5.jpg jest wykopane w kosmos , piekne , cudowne (zaraz zacytuje everów) amazing , incredeble , pls post your settings :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi