Napisano 22 Grudzień 200519 l Życzenia wesołych, radosnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku w rodzinnym gronie, oraz pomyślności i pasma sukcesów w Nowym 2006 Roku! życzy zespół max3d.pl
Napisano 23 Grudzień 200519 l no to... pod te swieta Wesołych i zdrowych swiąt zycze wyszystkim i pozdrawiam http://kartki.onet.pl/1947,kartki.html
Napisano 23 Grudzień 200519 l I równierz ode mnie Spokojnych, wesołych i cieplych Świąt wszystkiego co najlepsze w nowym roku, sukcesów zawodowych i osobistych. Wszystkim użytkownikom naszego kochanego forum :) http://www.octavo.boo.pl/kartki/max3dpl.jpg
Napisano 23 Grudzień 200519 l Użytkownicy życzą szybkiego serwera, mnóstwa newsów i zwiększonej odsłanialności w nowym 2006 roku :) A innym użyszkodnikom wszystkiego, co tylko sobie wymarzą + megaszybkiej stacji renderującej i mnóstwa weny na nowy rok :)
Napisano 23 Grudzień 200519 l ja tak najzwyczajniej rzycze wesolych swiat bozego narodznia wszystkim forumowiczom, oraz calej redakcji max3d.pl pozdro by Baldack
Napisano 23 Grudzień 200519 l Ode mnie życzenia jak najspokojniejszych i udanych (rodzinnych) świąt, podczas których zapomnimy na chwilę o renderach, maxach, Photoshopach i całym tym wielkim kombajnie graficznym. Pozdrawiam
Napisano 23 Grudzień 200519 l Wesołych Świąt i tak ladnie przyzdobionej choinki ;] Pozdrawiam Łukasz.
Napisano 23 Grudzień 200519 l Wesołych i spokojnych Świąt, a pod choinką stacji graficznej i dwóch monitorów wszystkim! :D
Napisano 23 Grudzień 200519 l Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Napisano 23 Grudzień 200519 l wszystkiego najlepszego wesołych świąt obyście leniuchowali przez całe świeta
Napisano 23 Grudzień 200519 l Wesołych i spokojnych świąt dla wszystkich grafików z forum i ich rodzin :)
Napisano 23 Grudzień 200519 l Więc i ja się dokładam do gorących życzeń bożego narodzenia i szczęśliwego nowego roku. :) HcpiteR3d :)
Napisano 23 Grudzień 200519 l Sniegu po nerki, Wesolej pasterki, Prezentow moc, Seksu co noc, Pysznego bigosu, Gwiazdki z kosmosu I udanego skoku do 2006 roku! :)
Napisano 23 Grudzień 200519 l Wesołych...radosnych..smacznych Świąt :) I cobyście Viagry nie musieli używać w nowym 2006 roku :D Najlepszego :)
Napisano 23 Grudzień 200519 l Do nieba choinki, wódki trzy skrzynki, prezentów kupe, różgi na dupe, zajebistego wskoku do 2006 roq, a po sylwestrowym balu dużo: imprez, sexu i szmalu Wszystkiego najlepszego, wesołych świąt i czego tam jeszcze chcecie dla całego max3d:D
Napisano 23 Grudzień 200519 l Spokojnych, radosnych a w szczególności zdrowych i udanych świąt i nowego roku, aby był o wiele lepszy od poprzedniego, życzy JunioRek wszystkim userom i chłopakom z ekipy max3d.pl :* :*
Napisano 24 Grudzień 200519 l Wszystkiego najlepszego - wesolych, pogodnych swiat Bozego Narodzenia - obyscie spedzili ten czas z rodzina :)
Napisano 24 Grudzień 200519 l Wesolych Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego NarodzeniaI oczywiscie spelnienia wszystkich marzen nawet tych najskrytszych ...Zycze wszystkim uzytkownikom i redakcji najlepszego forum MeG
Napisano 24 Grudzień 200519 l ja również się dołączam do życzeń. Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Oderwijcie sie na ten czas od kompów :P
Napisano 24 Grudzień 200519 l Życze wszystkim Kolegom i Koleżankom po fachu przede wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Zdrowia i braku zmartwień w Nowym 2006 roku.
Napisano 24 Grudzień 200519 l Śniegu po pachy smacznej kiełbachy prezentów kupe rózgi na dupe do nieba choinki i wędzonej szynki oraz szczęśliwego wskoku do nowego roku !!!
Napisano 24 Grudzień 200519 l Ciepłych, rodzinnych i cudnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Pionier-ek :)
Napisano 24 Grudzień 200519 l My rowniez sie przykladamy do zyczen panowie koledzy ;] Wszystkiego najlepszego , duzo szczescia ,zdrowka ;] i wielu sukcesow http://img479.imageshack.us/img479/1525/max3d4qy.jpg Caspik&Eax
Napisano 24 Grudzień 200519 l wesloych i szczesliwie bialych swiat zycze ja Sir Misiold A.K.A czerwona czapeczka i paru ludzi z liceum plastycznego w Supraslu!
Napisano 24 Grudzień 200519 l No i święta się skończyły, a ja w takim razie życzę wszystkim użytkownikom forum i gościom max3d.pl SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D
Napisano 24 Grudzień 200519 l No tak skończyła się wigilia :D Pomyliłem się :] To wesołych świąt !!! [i szczęśliwego nowego roku]
Napisano 31 Grudzień 200519 l a ja chcialbym wam zyczyc jescze szczesliwego nowego roku i badziej niz to mozliwe szmpanskiego sylwesta!!
Napisano 31 Grudzień 200519 l TAK PO śWIęTACH :D SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU 2006 ZACZNIE SIę ZA : 12 MINUT :D:D:D:D POMYśLNEGO UKłADANIA VERTEXóW NOWYM ROKU :D