Intervain Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Chociaz opublikowalam ten WIP juz na kilku forach chialabym uslyszec takze wasze opinie na temat mojego modelu. To moj ostatni projekt w szkole i mam nadzieje, ze jeszcze dam rade zrobic face shapes do niego i mala animacje, jesli czas pozwoli. Oto jak do tej pory wyglada ten model Dzieki wielkie za wszelkie sugestie i komentarze! wire: i render - bez ambient occlusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Baaaaardzo ladnie :). Jaki modeler? Witamy na forum :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 [+]Edit juz jest ok :> enjoy ps. bardzo ladny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 sorry Marcin - mea culpa! juz poprawilam, mam nadzieje, ze teraz bedzie ok? Knysha - dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Tak jest dobrze, A co do modelu to wpaniały, ciekawi mnie w czym modelowane, bardzo fajny ten twoj heniek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 One more thing ;P - nie podoba mi sie gorna warga - nie jest troche za plaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 hmmm.. chyba masz racje co do tej wargi 0_o ja juz tyle sie na to gapie, ze nic nie widze :) Dzieki, zajme sie tym. A co do programow to wszystko wykonane jest w Softimage XSI 5.0 i Photoshop CS2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 ja juz tyle sie na to gapie, ze nic nie widze :) No coz - zdarza sie :D Softimage XSI 5.0 i Photoshop CS2 Takem myslal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Witaj na forum- praca całkiem git, mogłeś mocniej poszaleć z teksturą twarzy i oświetleniem. Oczom brakuje życia, jakiegoś odbicia i subtelnego blinka (okularkom również). Nie jestem też pewien bryły twarzy- ale tu by się przydał render w shade. Bardzo mi się podoba teksturka i model ubranek. PS. Jaką szkołę kończysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 dzieki za kryt Gotham! VFS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 nazwałeś ups :> nie zauwazylem ze płeć piękna, dopiero po portfolio i bio ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 hehee, nie ma problemu, przywyklam do tego ze w tym biznesie sa przewaznie mezczyzni i z gory zakladaja ze ja tez jestem chlop LOL dzieki za odwiedziny na mojej stronie - dopiero ja buduje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 ehhhh bardzo ladny model troszke martwe oczka ale calosc swietna ...heh ciekawie te wlosy wygladaja...a i jeszcze gratulacje portfolio swietne pracki tam masz i mistrzowsko oteksturowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 dzieki wielkie - mam nadzieje ze mi jakas robote te modele znajda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Witam piękne. Widać w tym kobiecą rękę. ;) (choć prawda, że można by się pokusić o ciekawszą teksturę twarzy ) PS. A portfolio super.. zaraz obejrzę demoreela ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Ładne, prosze Pani. Ładne Ja bym IMHO poprawił oczy, wyglądają za sztucznie, mam na myśli powieki dolne i górne, zbyt opadają, i wygląda na zmartwionego. :P Za duże uszy ma, troszeskę je zmniejsz, górna warga do poprawy :), No i same szkło w oprawce, nie czuję i nie widzę ich obecności. Nie ma na nich refleksów, daj jakies odbicia, i będzie GITESIK....A co to za bokobrody, on takich nie ma. Troszkę za mocne brwii. I łupieżu na barkach brak. :D Nie no żartówka. Spoko...Chill out, dude. Pozdrawiam Jonasz_Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 no to wszystko chyba zostało powiedziane co do poprawy, jest bardzo ładnie, będzie cały harry czy tylko popiersie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 włosy wyczesane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 oOo, bardzo ładny model, otexturowanie też bardzo... ale chyba ta warga i te usta troszke do Haracza nie pasują, popraw je troszkę tak jak ma Harryyy... :)) pozdrawiam :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Świetnie!!! po prostu czysty miut, gratulacje, nie mam żadnych uwag :) pytanie - co to jest VFS? czy to jest szkoła w Polsce? edit - już sprawdziłem ;) Vancouver Film School Vancouver, BC Canada tak właśnie myślałem że to nie może być szkoła w polsze... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Przy takiej okazji wypadam mi zapytac >jako nie douczonemu :-(<: jak sie takie fajne w robi> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Świetna praca. Jedyne do czego się przyczepię to dziwny wygląd włosów koło bardziej widocznego ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Ech... wszystko już napisali. Od siebie dodam tylko, że praca jest świetna, włosy boskie a teksturka też niczego sobie. A ja byłbym w niebie gdybym zobaczył jakis "mały" tutorial z Harrego Pottera. (Softimage XSI to dla mnie czarna magia:-). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 O Shit :) widziałem to juz na CG talku ! Pani wymiata !! !! !! Koszula jest poprostu boska :P !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 ...Stary wymiatasz... Popraw sie, mlody padawanie! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Świetnie! Naprawdę dobra robota , błędy już są w postach powyżej :) great job. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Cool!:P Zaraz tu wpadnie Daniel Radcliffe i cię do sądu pozwie;) Moje uwagi - usta trochę za małe, no i wygląda jakby dopiero co wstał z łóżka (włosy i zaspane oczy). Chyba, że zarwał nockę przed kompem - stąd te zaczerwienione gałki oczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Łała ŁiŁa zer schunnnn Najlepsza CG babka w polsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 brawo , ładny model , szaderek twarzy jednak bym dopracował bo zbyt matowy jest no i szkoda że w okularach nie ma szkieł (przynajmniej tak to wygląda) pozdrawiam p.s. witaj zdolna dziewczyno - niezłe wejście na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RPSpider Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 wszystko bardz mnie zaciekawiło. Przesyłam maila - R.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Powiem jedn: Fajny chociaz cos mi w nim nie pasi, chyba textura :) 8+/10 :) ------ Wiem juz co mi nie pasi: Oczy są jakies takie sztuczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 normalnie suuuper, gratuluje pani ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 respekt :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 hoho to nie Harry Potter tylko Daniel Rafcliffe ;) model spoko można się przyczepić do zbyt cienkich okularów i do zbyt małych ust. reszta spoko :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 No proszę bardzo pierwszy WIP i odrazu na pierwszej stronce się znalazł! Gratualcje Pani Magdo! Portfolio zapowiada Cię całkiem dobrze! Nie zmarnuj takiego talentu! I Witam na Forum!!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 dzieki wszystkim za krytyke :) Przyda sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
invader Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Woow! Świetny modelik -chociaz sie nie znam, gdybym mial cos zmienic to oswietlenie - moze nie takie mocne? splaszcza modelik troche no i zdradza ze to render a nie fota:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Cóż mogę powiedzieć;] Gratuluję doskonałej pracki!:D PS. Zazdroszczę uczelni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Przy okazji. - fajny demo reel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Hey Magda, Pjekny model tego Harry Potter, no i bardzo dobre portfolio - gratulacje, Mozesz zdradzic jaki renderer uzylas na swoje demo reel ?? Mam tez kolege w Vancouver Film School no i mowi ze tam uzywaja Maya i XSI jako 3d application only. Great work ! especially the texturing.... Cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 The Lost Thing - z demoreela wygrywa, jeśli chodzi o mnie. cała reszta też robi wrażenie. nie mam pytań. :) bomba. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 Dzieki wielkie :) To zabawne bo Lost Thing jest chyba najbardziej kontrowersyjna rzecza w moim reelu. 50% ogladajacych bardzo sie podoba a druga polowa krzyczy, ze straszne :D Ciesze sie, ze jestes w pierwszych procentach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Bravo. !!. Model Git. That's all.:D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 B.ładny model, gratuluje w szczegolnoci front page'a na cgtalku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 No i 5 gwiazdek tu i na CGTalk się należy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Cześć ! nie lubię Harrego P., ale muszę przyznać, że praca jest bardzo profesjonalna praca- brakuje mi tylko szkieł w okularach. Włosy naprawdę świetne (podobne ma chyba cpt. Bush? -nie wiem czy dobrze pamietam z Twojego Reela. Tak troszkę na temat labo i nie -szkoda, że w Polsce nie ma ani jednej CG-szkoły ( a może ja o takiej nie wiem? :) ) pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 dzieki wszystkim za krytyke :) Przyda sie! Z takim poziomem tutaj raczej krytyki nie zaznasz. Ale skoro prosisz to ja nastawiam się na tryb żyletkowy.(bez urazy) 1 – Coś nie tak z oświetleniem. 2 – Włoski fajne aczkolwiek nienaturalne, wyglądają troszkę jak igielit. 3 – Twarz troszkę za idealna, może jakieś blizny, nierówności? 4 – Błyskawica na czole w filmie inaczej wygląda. A tak na serio to szczena opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 dobry, czysty edge flow. dodaj troche wiecej szczegolow w bumpie. fajna zmarszcka na szyi ale skora troche za czysta. pozatym widac ze diffuse channel masz pusty. Tak zcy inaczej jesli juz dajesz teksturki to podlacz to pod jakis dobry skin shader, bo harry wyglada jak trup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi