Loozack Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Witam, długo się niczym nie chwaliłem a więc czas to zmienić ;) Poniżej zamieszczam kilka modeli, które robiłem na przełomie 2005-2006. Są one pozostawione na tym etapie, które obejmowały zlecenia, czyli czysty modeling, kiedyś tam pewnie zajmę się ich renderowaniem ale najpierw muszę na to znaleźć czas :) A więc co by nie przedłużać... oto one: Jaguar XK Siatka (przed booleanem): ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 Lamborghini Gallardo SE Siatka: ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 Mercedes S-Class Siatka: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 Toyota Yaris Siatka (przed booleanem): Jak widać troszkę im jeszcze brakuje do umieszczenia w galerii, choćby kół w większości przypadków :) Wszystkie auta były modelowane w 3ds Max 6 (poly), rendering w Brazilu. Miłego wytykania błędów... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 hm....duze poklony:)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 bardzo ladne ;) gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Piękny modeling gratulacje mógłbyśpokazaćsiateczki ?? :) (bez sm jak można) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 Dzięki za komentarze, siateczki umieszczę może jutro bo muszę je najpierw wydobyć z Maxa a nie mam już siły go dzisiaj odpalać, tylko uprzedzam, że nie wszystkie elementy są bez MSa, ostatnio często korzystam z booleana tak więc siatki momentami są bardzo gęste... pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Super modele! Mógłbyś pokazać siatke Mercedesa?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 no wreszcie coś pokazałeś :) troche ich nadziubałeś ale rzuca mi się w oczy krzywy zderzak przedni w mercedesie :P (brak płynnego przejścia przez ten rowek) poza tym jednym szczególłem to jak zawsze wyśmienicie :D a co to za zlecenia miałeś jeśli można wiedzieć ?? bo napewno nie do gry te samochody :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Loozak Ty to potrafisz zdołować ! No pięknie naprawde super robota ! Bedą jakieś lakierki i koła ? :) Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Panu juz podziekujemy :)) super ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 Javor, masz oko ;) hmmm, zgadłeś... nie do gry :) Hcpiter3d, hehe, dzięki... kiedyś tam może będą, ale myślę, że nie prędko pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Piękna robota liczę, że w przyszłości pojawią się rendery z materiałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 modele są sliczne, rendery też. Wie może ktoś jak zrobić podobne w v-rayu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 .... mam depresje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 imponujące. mógłbyś podać średnie czasy wykonania takich modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 czyściochy :) GRT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Ja dziękuję. Wychodzę :P Lamborghini najfajniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 lol... po prostu świetnie... ps. dolaczam sie do pytania Serifa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 No piekna sprawa stary. Super modele. Moglbys pokazac siateczki tych malych dziel sztuki?:) pozdrawaim -=s3b=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtom Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Naprawdę robi wrażenie! też tak kiedyś będę modelował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 jak to poly?! Dalbym glowe ze to nurbsy :) wypasik normalnie, ale uprzedzaj jak bedziesz nastepnym razem cos takiego wrzucal, wezme sobie wtedy diazepam :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 wow, te Lamborghini Gallardo robi wrażenie, z resztą tak jak pozostałe... no ale piękne modele :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 fajnie fajnie w pierwszym modelu tam gdzie masz ta dziure na przodzie jest troche przywo ;P ale b.ladnie tez sie coraz czesciej zastanawiam nad boolean bo to poprostu przyspiesza prace.......musze wkoncu sporobac...... ps. chyba ci ktos kola ukradl :D w niektorych samochodach ;) ps2. skad ty masz takie swiatla tylnie tego jaris'a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 No ja nie wytrymam ladne cuda :D heh ciekawe kiedy ja dojde do takiego poziomu :P Poprosu miodzio :D (siateczka mile widziana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 bardzo ladne modele :) dawno juz na tym forum takich niebylo :) . Gratulacje i czekamy na renderki.Pozdrowionka !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Patrz , ja nie wiem....on robi jak biglebowsky w speed paintingu....nie daje długo nic a później wszyscy mają kompleksy ; ] Loozack - świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 I-DE-AL-NIE! Felga Gallardo jest niesamowita. Czasy i siateczki wymagane. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 .. szalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 tego mercedesa bym chętnie kupił model!! tylko z materiałami itp.daj znać jeśli jesteś zainteresowany [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 ładnie. przyłączam się do próśb o czasy, siatki etc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 No i tutaj mamy kolejny przyklad, ze ciezka praca jest nagradzana :) Swietna robota!! gratulacje!! Wszystkie sa fajne :) tzn. super super super fajne!!! I rowniez czekam na siatki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 mi się bardzo podoba (choć samochodów nie umiem robić i sie za bardzio na nich ine znam). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 No no Loozack dobra robota nie ma co, forumowicze mają brać z kogo przykład :) Zresztą sam bym chciał mieć tyle cierpliwości i robić tak perfekcyjne modele jak Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 nara bo to nie wszystkie! wyczesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 loozack weź ty sieschowaj wogóle..boskie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 bardzo ladny modelling gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 świetna robota ! - też się dołączam do pytania - ile robisz przeciętnie taki jeden model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razon_NW Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Wszystko jest... 3xBardzo dobrze zrobione, ale ciekawi mnie jedna rzecz a mianowicie: ile robiles model mercedesa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Kawał super roboty...... wszystkie mi sie podobają az brak słów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 widze że rowki wycinasz boolinkami ;] w sumie to całkiem dobry pomysł jest modele super, a siatki zaskakująco proste, no może oprócz merola :P pewnie dlatego takie ładne modeliki wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 Wielkie dzięki wszystkim za komentarze, praktycznie same pozytywne i jeszcze ta rekomendacja, ehh... aż mi głupio :) Dodałem siateczki w pierwszych postach tak więc cofnijcie się na początek wątku, jeżeli jesteście zainteresowani. SansSerif, Hkropinski, RA, Jaras, Razon_NW, z tym czasem modelingu to trudno powiedzieć, bo robiłem je ze sporymi przerwami, ale biorąc pod uwage sam czas pracy to ok. 2 tygodnie na model z wyjatkiem Mercedesa, którego musiałem skończyć w niecały tydzień, JohnZI, heh, a jednak ;) Bartq, już nie pitol bo sam świetnie modelujesz :> Kome, ciii... ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 nara bo to nie wszystkie! Kome, ciii... ;) :> co to za zmowa milczenia....coo A autka niesamowite :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 piękne siateczki też tak chcę modelować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 chcemy więcej! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 master z tego wynika ze bedzie wiecej !! 2 tyg. na model a mam dokladniejsze pytanie ile godz dziennie robiles?? ciekawy jestem takiego dokladniejszego czasu i czy miales jakies przerwy czy codziennie przez 2tyg robiles. gratuluje rekomendacji........ ja tez chce !!!! beeeee pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Jungle is massive, my friends, a Loozack pozamiatal :) ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 loozack!! are you crazy? :) to teraz juz wiem czemu nic nie bylo slychac o tobie :) a jak zryp(jeb)iesz rendery to cie znajde! ;) musze przyznac ze masz pieeeekne siatki :) respect greets :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Modeling pierwsza klasa. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi