Napisano 3 Grudzień 200618 l Może postacie nie aż tak bardzo, ale te skałki z ostatniego tła... to zajeżdzają Justinem Sweetem ;) Czyli ogólnie na plus ;)
Napisano 3 Grudzień 200618 l drakula, jak uwazasz, ze te szkice to sredniawka, to mnie zaskocz, jakims szybkim monoszkicem bo ja sadze, ze amrun prezentuje gornopolkowe pracki...
Napisano 3 Grudzień 200618 l przyłączam sie do Remedy'ego Miazga miażdząca :) swietny charakter mają Twoje prace ogolnie zawsze mnie rozwalają czy to kilka kresek czy wiecej
Napisano 3 Grudzień 200618 l Very kozackie :>. Piękny jest ten monochromatyczny pejzaż, niektóre fragmenty mi się strasznie z secesją kojarzą ^^
Napisano 5 Grudzień 200618 l drakula, jak uwazasz, ze te szkice to sredniawka, to mnie zaskocz, jakims szybkim monoszkicem bo ja sadze, ze amrun prezentuje gornopolkowe pracki... ja nie napisalem ze to ogolnie jestsredniawka, tylko w porownaniu do prac poprzednich o_O czytaj uwaznie tresc posta...
Napisano 7 Grudzień 200618 l Właśnie obaczyłem czaro białe obrazki, co tu kryć fantastyczne(wymiatasz swoją kreską).Poprosze więcej.
Napisano 6 Styczeń 200718 l Autor Heja. dzis grzybek :) Sam grzybek zaczal powstawac juz jakis czas temu, ale dajrektor sie zmienil i grzybek sie nie doczekal wystepow publicznych, a dzis postanowilem mu jakies telko domaziac, no i wyszlo jak wyszlo, troche chaotycznie ale juz zaczalem to jakos samo poszlo, no i Bigleb inspirajszyn mode on ;) I jeszcze jakies takie cus stare, z foty lub jakiegos filmu. pzdr...
Napisano 6 Styczeń 200718 l zezarla mnie zazdrosc jak tego grzybka zobaczylem- genialne swiatlo, tekstura, kolory!! Piekny klimat po prostu
Napisano 6 Styczeń 200718 l Grzybek jest prześliczny!! Możesz zdradzić ile godzin z grubsza zajmuje taka ilustracja? 10? 20? więcej?
Napisano 7 Styczeń 200718 l Tak jak już wcześniej nieraz zostało napisane - grzybek świetny. Klimatem bardzo podobny do tego co wrzucał Morbid Karbid jako tła do (bodajże) Alicji w Krainie czarów.
Napisano 7 Styczeń 200718 l grzybek świetny, fantastyczne kolorki. Tylko pierwszy plan trochę zchrzaniony - wogóle nie oddaje głębi i jest troszkę standardowy, czyli krzaczek plus gałązka :)
Napisano 7 Styczeń 200718 l niebanalne pracki :D, wyśmienita paleta kolorków :| ech jedynie tyle mi pozostaje dzięki takim prackom chce mi się dalej brnąć przez niezmierzone ścieżki tajników sztuki 2D, ilustracja grzybka - to cud, miód i orzeszki ;), jakiś making off planujesz może ?? Pozdrawiam
Napisano 8 Styczeń 200718 l twoje prace sa rewelacyjne - moje ulubione to the czarno biale kocepty! Rewelacja!
Napisano 22 Styczeń 200718 l Autor Grzybek jest prześliczny!! Możesz zdradzić ile godzin z grubsza zajmuje taka ilustracja? 10? 20? więcej? Z zegarkiem nie siedzialem, ale dzien z weekendu wyjety :) grzybek powstal wczesniej z calkiem innym tlem, potem to ze 3 razy przemalowywalem hehe, wiec troche zeszlo, mysle ze z 15 godzin poszlo (grzybek w oryginale jest duuuzy :D). Jakbym mial pomysl od poczatku to pewniej sprawniej by sie dalo ;) dzieki syskim... pzdr...
Napisano 22 Styczeń 200718 l Te ostatnie też zacne... zwlaszcza ogropodobny koles ze strzelbą w łapie.
Napisano 22 Styczeń 200718 l fajna kobitka i genialny chlop ze strzelba,kurde naprawde jest swietny! pozdro i dawaj dalej takie klimaty!pozdro!
Napisano 2 Luty 200718 l te ostatnie koncepty - zwłaszcza kobitka i robot - dla mnie mistrzostwo świata :) pozdr giorgione
Napisano 26 Luty 200718 l Autor dzieki... Deus, tak jak widac - najpierw czarne, a potem to juz im wiecej siedzisz tym wiecej szczegolow :] pzdr...
Napisano 26 Luty 200718 l Jak dla mnie wypasik :). Bardzo wrażliwy z ciebie gość, poza tym rysynek ehh..po prostu pikne! Od kiedy ostatni raz tutaj coś wrzucałem wiele się zmieniło i widzę że u Ciebie także. A ja cały czas mam tego pentagrama którego kupiłem od Ciebie (pamiętasz jeszcze). Pozdrawiam!
Napisano 17 Marzec 200717 l Autor hehe pamietam, pamietam :) 2 koncepty, zepsuty robocik i doktor samo zlo. Zbiezność fryzur przypadkowa ;) pzdr...
Napisano 17 Marzec 200717 l wypasy...ale jak byś nie napisał że pierwszy rys to robot to dał bym sobie głowę uciąć że to człowiek ;> może by go jeszcze troszkę "dorobocić" pozdro - wyps prace :)