Marduk Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Może postacie nie aż tak bardzo, ale te skałki z ostatniego tła... to zajeżdzają Justinem Sweetem ;) Czyli ogólnie na plus ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Świetna sprawa z tymi postaciami. Czarno-biały ma swój klimat:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 jest ok, choc w porownaniu do poprzednich skal to sredniawka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 drakula, jak uwazasz, ze te szkice to sredniawka, to mnie zaskocz, jakims szybkim monoszkicem bo ja sadze, ze amrun prezentuje gornopolkowe pracki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 przyłączam sie do Remedy'ego Miazga miażdząca :) swietny charakter mają Twoje prace ogolnie zawsze mnie rozwalają czy to kilka kresek czy wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Woow, to jest to. Nowa tapetka do wielbienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Very kozackie :>. Piękny jest ten monochromatyczny pejzaż, niektóre fragmenty mi się strasznie z secesją kojarzą ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 kolor wymiata ale w cz&b pokazales prawdziwa klase respekt maan poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 oj tak. cz-b rzeczywiscie Sweetem cos zajechaly. kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Szalejesz Amrun, klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 drakula, jak uwazasz, ze te szkice to sredniawka, to mnie zaskocz, jakims szybkim monoszkicem bo ja sadze, ze amrun prezentuje gornopolkowe pracki... ja nie napisalem ze to ogolnie jestsredniawka, tylko w porownaniu do prac poprzednich o_O czytaj uwaznie tresc posta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2006 wtf? chlopaki luuz... i dziekowac... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Właśnie obaczyłem czaro białe obrazki, co tu kryć fantastyczne(wymiatasz swoją kreską).Poprosze więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 ten jest boski: =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Bardzo fajna pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Heja. dzis grzybek :) Sam grzybek zaczal powstawac juz jakis czas temu, ale dajrektor sie zmienil i grzybek sie nie doczekal wystepow publicznych, a dzis postanowilem mu jakies telko domaziac, no i wyszlo jak wyszlo, troche chaotycznie ale juz zaczalem to jakos samo poszlo, no i Bigleb inspirajszyn mode on ;) I jeszcze jakies takie cus stare, z foty lub jakiegos filmu. pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 zezarla mnie zazdrosc jak tego grzybka zobaczylem- genialne swiatlo, tekstura, kolory!! Piekny klimat po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Świetnie się prezentują- tylko pozazdrościć :). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 *pac* . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Grzybek jest prześliczny!! Możesz zdradzić ile godzin z grubsza zajmuje taka ilustracja? 10? 20? więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 wow grzybek swietny :) mozna go wymodelowac?? :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Dzięki grzybkowi będzie mi się dużo lepiej zasypiało. :D Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Amrun - tutorial... BLAGAM >:{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Tak jak już wcześniej nieraz zostało napisane - grzybek świetny. Klimatem bardzo podobny do tego co wrzucał Morbid Karbid jako tła do (bodajże) Alicji w Krainie czarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Nice.... very nice ! Miryokuteki desu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 haha grzybek wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 grzybek świetny, fantastyczne kolorki. Tylko pierwszy plan trochę zchrzaniony - wogóle nie oddaje głębi i jest troszkę standardowy, czyli krzaczek plus gałązka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 niebanalne pracki :D, wyśmienita paleta kolorków :| ech jedynie tyle mi pozostaje dzięki takim prackom chce mi się dalej brnąć przez niezmierzone ścieżki tajników sztuki 2D, ilustracja grzybka - to cud, miód i orzeszki ;), jakiś making off planujesz może ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 grzybek fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 wypasny grzyb, jak od bigleba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 bigleb wszędzie swoje paluszki wciśnie ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 łał :O ... dobijające Oo brawo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasta Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Uffff piekniusie. Do prosby o tutka sie przylaczam. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 urazy wyznania za grzybka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 ucieszył mnie ten grzybek pozytywny bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 twoje prace sa rewelacyjne - moje ulubione to the czarno biale kocepty! Rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Grzybek halucynek :D zajafajany!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 Grzybek jest prześliczny!! Możesz zdradzić ile godzin z grubsza zajmuje taka ilustracja? 10? 20? więcej? Z zegarkiem nie siedzialem, ale dzien z weekendu wyjety :) grzybek powstal wczesniej z calkiem innym tlem, potem to ze 3 razy przemalowywalem hehe, wiec troche zeszlo, mysle ze z 15 godzin poszlo (grzybek w oryginale jest duuuzy :D). Jakbym mial pomysl od poczatku to pewniej sprawniej by sie dalo ;) dzieki syskim... pzdr... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Te ostatnie też zacne... zwlaszcza ogropodobny koles ze strzelbą w łapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 fajna kobitka i genialny chlop ze strzelba,kurde naprawde jest swietny! pozdro i dawaj dalej takie klimaty!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Sliczne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Genialne koncepty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 rewelaxja extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Robocik ma ostre płaskostopie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Amrun, moglbys pokazac jak po kolei si erysuje taki koncept? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 te ostatnie koncepty - zwłaszcza kobitka i robot - dla mnie mistrzostwo świata :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 26 Luty 2007 Autor Share Napisano 26 Luty 2007 dzieki... Deus, tak jak widac - najpierw czarne, a potem to juz im wiecej siedzisz tym wiecej szczegolow :] pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Jak dla mnie wypasik :). Bardzo wrażliwy z ciebie gość, poza tym rysynek ehh..po prostu pikne! Od kiedy ostatni raz tutaj coś wrzucałem wiele się zmieniło i widzę że u Ciebie także. A ja cały czas mam tego pentagrama którego kupiłem od Ciebie (pamiętasz jeszcze). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 17 Marzec 2007 Autor Share Napisano 17 Marzec 2007 hehe pamietam, pamietam :) 2 koncepty, zepsuty robocik i doktor samo zlo. Zbiezność fryzur przypadkowa ;) pzdr... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 wypasy...ale jak byś nie napisał że pierwszy rys to robot to dał bym sobie głowę uciąć że to człowiek ;> może by go jeszcze troszkę "dorobocić" pozdro - wyps prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi